Strategjia e pavarur që ndryshon lojën përdor teknologjinë blockchain për të hequr ndërmjetësin në angazhimet B2B dhe B2C

Opsionet e decentralizuara aktualisht kanë ndërprerë financimin dhe lojërat kompjuterike; aktualisht, teknologjia ka pikëpamjet e saj për tregun e pavarur.

Strategjia e pavarur që ndryshon lojën përdor teknologjinë blockchain për të hequr ndërmjetësin në angazhimet B2B dhe B2C

Përkthyes të pavarur në fakt kanë marrë një funksion progresiv jetik në kulturë, duke ofruar shumë aftësi të dobishme për organizatat dhe duke udhëhequr një pjesë të konsiderueshme të zhvillimit të klimës ekonomike. Për t'i sjellë këta punëtorë me përvojë së bashku me punë të gatshme, sisteme të thjeshta si Upwork dhe Fiverr, duke organizuar aktualisht marrëveshje me miliarda dollarë çdo vit. Fatkeqësisht, lojtarët kryesorë janë njohur në fakt që të qëndrojnë në kontroll, duke marrë një ulje të madhe të të ardhurave dhe duke e bërë të vështirë për konsulentët që t'i transformojnë nismat e tyre drejt në një pagë të qëndrueshme.

Ndërsa këto sisteme kontrollojnë tregun, ata nuk janë të imunizuar ndaj problemeve të gjithë industrisë, të përbërë nga punonjës nën standarde që organizatat duhet t'i zbulojnë për t'i parandaluar. Nga ana e konsulentit, fitimet e tyre të fituara me vështirësi shkojnë në hirin e një autoriteti qendror. Këto probleme vijnë në një sërë llojesh, ndër më tipiket është një pjesë e konsiderueshme e nxjerrë nga të ardhurat e tyre; në disa raste, kjo është mbi 20% ose një shkëmbim që tejkalon plotësisht fondet e tyre, megjithëse ky është një incident i pazakontë.

Blockchain, i cili funksionon si një ent i decentralizuar, ndihmon në heqjen e disa prej këtyre shqetësimeve për pagesat më të shpejta, shumë më efektive, heqjen e kostove të ndërmjetësit dhe, ndonjëherë, përdorimin e marrëveshjeve të zgjuara për të ndihmuar në automatizimin e veprimeve në procedurë. Aty ku sistemet ekzistuese kanë përdorur aktualisht kapacitetet e blockchain, ato në fakt sapo kanë ndihmuar ofertën e një tregu të veçantë kur çështja zgjat shumë më tej.

Duke njohur aftësinë e teknologjisë për të ndërprerë këtë treg, Okratech Token ka zbuluar në fakt lëshimin e një sistemi krejt të ri të quajtur OrtJob. OrtJob funksionon me objektivin për të përmirësuar përvojën e konsulentit me një DAO të pavarur të mundësuar plotësisht nga financimi i decentralizuar (DeFi). Arbitrazhi profesional mund të sigurohet me këtë dizajn dhe kompanitë mund të kërkojnë "personin e duhur në punën e duhur për pagën e duhur", duke iu përgjigjur kërkesës për një shërbim shtesë të plotë.

Një procedurë e pavarur që është e sigurt për dështimin

Sistemi Ortcoin i lejon organizatat të postojnë në blog informacionin e punës së tyre dhe të marrin kuota nga konsulentët e interesuar në trajtimin e punës. Kur konsulentët propozojnë, grupi që qëndron pas ngarkimit ka mundësinë të kërkojë llogarinë e tyre, të dërgojë një mesazh (i cili merret në kohë reale) dhe të zgjedhë individin që ata mendojnë se sigurisht do të jetë më i përshtatshmi për nevojat e punës së tyre. Kur grupi përshtatet me opsionin e tyre, ata mund ta nderojnë punën tek konsulenti dhe të fillojnë.

Deri në këtë faktor, procedura duket mjaft tipike, ku dallimi që hyn në lojë është nëpërmjet një sistemi të zgjidhjes së pikës së kthesës. Ky funksion i lejon individët të nisin pagesat kur janë të kënaqur me funksionimin në çdo veprim pune. Përkundrazi, kjo i ndihmon konsulentët të garantojnë se ata me siguri do të fitojnë para përpara se t'i kushtojnë një sasi të konsiderueshme kohe punës.

Kur bëhet fjalë për heqjen e kostos, Okratech është në gjendje ta realizojë këtë nëpërmjet lëshimit të një shtrese blockchain për aplikacione të decentralizuara që mund të funksionojnë pa një ndërfaqe të përdoruesit njerëzor. Për më tepër, mungesa e një ndërmjetësi bën të mundur që grupet të postojnë në blog një detyrë me të gjithë informacionin përkatës pa pagesë.

Më shumë kuptime mbi shenjën okratech më poshtë

Për më tepër, konsulentët mund të bëjnë zgjidhje të arsyeshme për punën e tyre, dhe sipërmarrësi mund të jetë i sigurt se paga e tyre po u shtohet plotësisht ofruesve të shërbimeve. Siç do të sugjeronte sigurisht sekuenca shkakësore, konsulentët më pas mund të minimizojnë çmimet e tyre në mënyrë që të mos kenë nevojë të mbulojnë kostot e sistemit, ndërsa organizatat mund të realizojnë kursime financiare të çmimeve – shumë.

Këto zgjedhje janë lehtësisht të disponueshme për lojtarët me histori dhe aftësi të ndryshme, duke ofruar gjithashtu kreativitetin e idesë së rekomanduar të sistemit. Për më tepër, OrtJob garanton të njëjtën përvojë me cilësi të lartë për marrëveshjet organizatë-në-organizatë (B2B) së bashku me angazhimet kolegë-to-peer (P2P).

Një opsion që fillimisht është i llojit të tij

Përdoruesit mund të parashikojnë rritje të favorshme që do të ndjekin, me suksesin e parë në rast se fondet për fillimin e punës dhe një lagje me më shumë se 50,000 pjesëmarrës energjikë aktualisht. Modeli i sistemit OrtJob është aktualisht i disponueshëm për individët, me 40% të rritjes së përfunduar deri më tani.

Me vetëm pak ditë të mbetura, individëve u kërkohet të zhyten dhe të marrin pjesë në ofertën e parë të shkëmbimit të punës (IEO), një rast që me siguri do të fillojë renditjen e punës në shkëmbime të rëndësishme dhe fillimin kryesor.

Mësoni shumë më tepër në lidhje me Ortcoin

Disclaimer. CryptoPumpNews nuk rekomandon asnjë lloj materiali ose artikulli në këtë faqe interneti. Ndërsa ne fokusohemi në t'ju ofrojmë informacione shumë të rëndësishme që mund të marrim, vizitorët duhet të bëjnë vetë studimin e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me firmën dhe të mbajnë detyrën e plotë për zgjedhjet e tyre, as ky artikull i shkurtër nuk mund të merret në konsideratë. konsiderata si udhëzues për investimet financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju