Studio e mbështetur nga FTX shpjegon pse Solana është më e mirë për zhvilluesit e lojërave

Lightspeed Venture Partners dhe FTX, të udhëhequr nga zhvilluesi i lojërave blockchain, Faraway, financimi prej 21 milionë dollarësh.

Studio e mbështetur nga FTX shpjegon pse Solana është më e mirë për zhvilluesit e lojërave

Ndërsa blockchain Ethereum ka përfitimin e grupit, konkurrentët me Solanën po nxehen për shkak të rritjes së lojërave video lojë-për-fitim të bazuara në blockchain, të cilat tani njihen thjesht si GameFi.

E themeluar nga veteranët e Scopely dhe Glu Mobile, zhvilluesi dhe shkrimtari i lojërave Faraway prezantoi se studioja ka mbledhur 21 milionë dollarë në një sferë financimi të Serisë A të udhëhequr nga Lightspeed Venture Partners dhe tregtia kryesore e kriptove FTX. Së bashku me farën sferike prej 8 milionë dollarësh, Faraway tani ka 30 milionë dollarë financim të plotë nga tregtarët e famshëm të ekosistemit të kriptove a16z, Sequoia Capital, Pantera Capital, Jump Capital dhe Solana.

Firma po krijon titullin e saj kryesor, një lojë me shumë lojtarë të bazuar në shfletues, e njohur si Mini Royale: Nations, në blockchain Solana. Sipas njoftimit, ekuipazhi ka punuar më parë në video lojëra standarde që të kujtojnë Disney's Sorcerer's Arena, WWE Champions, The Walking Dead: Road to Survival dhe Looney Tunes: World of Mayhem.

Kur u pyetën se pse zgjodhën Solanën si zëvendësues të Ethereum nga këndvështrimi i zhvilluesit, bashkëthemeluesi i Faraway, Alex Paley këshilloi CryptoPumpNews se Ethereum nuk ishte thjesht një zgjedhje si rezultat i rasteve të ngadalta të transaksioneve dhe tarifave të tepërta të karburantit:

“Ne po kërkonim në mënyrë specifike një blockchain me transaksione të shpejta dhe të lira, vrull të fortë ekosistemi dhe një ekip pas tij, të cilit mund t'i besojmë nga pikëpamja e përsosmërisë teknike.”

Rust, gjuha e programimit të Solana, është gjithashtu e mirënjohur në mesin e zhvilluesve të lojërave në krahasim me Solidity të Ethereum. Paley pranoi se Ethereum dhe opsionet e tij shtresa-dy kanë një grup të konsiderueshëm. Por arkëtimi i argumenteve të fituara është shumë më i qëndrueshëm në shumicën e opsioneve të shtresës së dytë të Ethereum. Solana përballon ritmin dhe hyrjen në likuiditetin vendas në platformë, shtoi Paley.

Ndërsa shumica e blockchainëve të ndryshëm përpiqen të qëndrojnë agnostikë ndaj industrisë, nënvizoi Paley, Solana vendos mjaft përpjekje dhe asete në ndërtimin e instrumenteve dhe infrastrukturës së veçantë për të ndihmuar nevojat e studiove të lojërave që ndërtojnë lojëra video me ekonomi dhe metoda të komplikuara në kohë reale.

Duke komentuar sferën e financimit, krijuesi i Solana, Anatoly Yakovenko theksoi lojërat e decentralizuara si kufirin pasues për njohuritë e blockchain. “Loja që po ndërton Faraway ka potencialin të sjellë Web 3.0 te qindra miliona përdorues,” shtoi ai.

Related: Propozimi i lojërave NFT në pyetje si rregullatorë dhe tërheqje konvencionale e lojërave

Mini Royale: Konfigurimi i bazuar në shfletues i kombeve i lejon lojtarët të luajnë në çdo {hardware} me një shfletues uebi pa nevoja të paracaktuara. "Sfida më e madhe me krijimin e një loje shfletuesi është besnikëria grafike që mund të dilni nga shfletuesi," këshilloi Paley CryptoPumpNews. "Megjithatë, kur WebGPU del, ne duhet të shohim që besnikëria grafike në shfletues të përmirësohet ndjeshëm." 

Megjithatë, ka përfitime të rëndësishme për përmirësimin e bazuar në shfletues, me pjesëmarrjen në pa konfigurim që është ajo kryesore. "Gjithçka që një lojtar duhet të bëjë është të ndajë ose të klikojë një lidhje, dhe disa sekonda më vonë, ata dhe miqtë e tyre po luajnë të gjithë së bashku në të njëjtin seancë," tha Paley. 

Meqenëse MetaMask, Phantom Wallet dhe kuletat e ndryshme Web 3.0 janë të integruara në mënyrë origjinale në shfletues, krijimi i një loje të bazuar në shfletues është gjithashtu i zgjuar, sepse e bën blerjen, promovimin ose blerjen dhe shitjen e sendeve në lojë më tepër të dobishme.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju