Foundry USA bëhet pishina e dytë më e madhe e minierave Bitcoin mes ndalimit të Kinës

Foundry USA me bazë në Nju Jork i shtoi një pjesë prej 15.42% të çmimit të hash-it të rrjetit si dhe është thjesht 4,000 PH/s prapa AntPool.

Foundry USA bëhet pishina e dytë më e madhe e minierave Bitcoin mes ndalimit të Kinës

Ofruesi i kripto-minierave me bazë në Nju Jork, Foundry USA, merr drejtimin për t'u bërë grupi i dytë më i madh i minierave të Bitcoin (BTC) në botë, pasi përdor një pjesë prej 15.42% të rrjetit.

Të dhënat nga BTC.com zbulojnë se Digital Currency Group- had Foundry USA garanton liderin e grupit AntPool me një çmim hash prej thjesht 4,000 PH/s, i cili shtoi një pjesë të rrjetit prej 17.76% në kohën e krijimit.

Rritja e përfshirjes së subjekteve amerikane mund t'i besohet ndalimit aktual të Kinës për tregtimin e kriptove, si dhe detyrat e minierave. Ndalimi kërkonte një lëvizje masive të minatorëve të Bitcoin në lagje, të cilët aktualisht jetojnë në territore kripto-miqësore që përbëhen nga Shtetet e Bashkuara, Rusia, si dhe Kazakistani.

Nga 5 pishinat kryesore të minierave për sa i përket qarkullimit të çmimit hash, Foundry USA faturon tarifat më të larta të mundshme të marrëveshjeve të zakonshme prej 0.09418116 BTC (praktikisht 5,500 dollarë) për bllok. Kompanitë amerikane në të vërtetë kanë marrë ngadalësimin e Kinës në lidhje me qarkullimin e kripto ATM-ve.

Informacioni i Radarit të ATM-ve të monedhave zbulon se Depoja e Bitcoin me bazë në Gjeorgji ka tejkaluar ekuivalentët e saj kinezë për t'u bërë drejtuesi më i rëndësishëm i kripto ATM-ve në botë. Është interesante se një pjesë e madhe e drejtuesve të ATM-ve të kriptove drejtohen nga biznesi amerikan, një modë shumë më e dukshme pas ndalimit pozitiv të Kinës për detyrat e kriptove.

Pavarësisht qëllimit të qartë për të kërkuar një bankë të brendshme rezervë të parave elektronike (CBDC), Partia Komuniste Kineze në fakt ka kërkuar gjithashtu opinionin popullor për ndalimin e minierave të Bitcoin më 21 tetor, gjë që në fakt ka shkaktuar diskutime rreth modifikimit të pozicionit të pafavorshëm të qeverisë federale për Bitcoin si dhe detyrat e minierave të kriptomonedhave.

Megjithatë, informacioni i Statista verifikon që pagesa e Kinës për çmimin hash të minierave të Bitcoin në fakt ka rënë në një rënie të qëndrueshme për shkak se shtatori 2019. Dy vjet më parë, Kina qëndronte në mbi 75% të çmimit hash të minierave të Bitcoin, i cili deri në prill 2021 u ul në 46% më parë duke ndaluar kriptovalutat.

Related: Ligjvënësit e Shteteve të Bashkuara paraqesin shpenzime për të 'rregulluar' nevojën e mbulimit të kriptove nga legjislacioni i objekteve

Ndërsa Shtetet e Bashkuara inçohen në drejtim të nxitjes së përgjithshme të Bitcoin, autoritetet rregullatore kërkojnë qartësi në lidhje me nevojat e reja të mbulimit të paraqitura nga menaxhmenti Biden.

Anëtarët e Republikës, si dhe Ngjarja Demokratike kanë apeluar në fakt, në festime të ndryshme, për të modifikuar reformat e raportimit të detyrimit tatimor të kriptove, së bashku me një apel për të ripërcaktuar fjalët "ndërmjetës" në marrëveshjet e kriptove.

Duke filluar nga viti 2024, shpenzimet dypartiake të objekteve i bëjnë thirrje publikut që të shpallë marrëveshje elektronike të pronave me vlerë më të madhe se 10,000 dollarë për Shërbimin e të Ardhurave të Brendshme.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju