Ripërcaktimi i financave: ENS lëshon tokenin dhe Crenshaw i SEC flet në DeFi, 5–12 nëntor

Shërbimi i Emrave Ethereum lëshoi ​​​​tokenin e tij vendas, një komisioner i SEC lëshoi ​​​​një artikull të këndvështrimit të DeFi dhe parazinxhirët e Polkadot nënshkruan miliarda dollarë - të gjitha kanë të bëjnë me ju në Ripërcaktimin e Financave të kësaj jave

Ripërcaktimi i financave: ENS lëshon tokenin dhe Crenshaw i SEC flet në DeFi, 5–12 nëntor

Mirë se vini në versionin aktual të buletinit elektronik të financave të decentralizuara (DeFi) të CryptoPumpNews.

Shërbimi i Emrit Ethereum prezantoi sot një "airdrop" retroaktive për një entuziazëm të kriptofanatikëve. Nëse mendoni se keni një emër domeni a.eth, lexoni më tej për të zbuluar se si mund t'i deklaroni simbolet tuaja të kualifikuara.

Ajo që dëshironi të shikoni është varianti më i vogël i këtij buletini elektronik. Për mosfunksionimin e plotë të avancimeve të DeFi së fundmi, abonohuni të renditur më poshtë.

“Hapësira e DAO-s është pjekur”, pohon mbikëqyrësi i procedurave të ENS-së

Procedura e domenit Shërbimi i Emrit Ethereum shpërndau simbolin e tij të administrimit të ENS-së indigjene sot në një rast airdrop për adoptuesit shumë të hershëm të procedurës dhe prezantoi zhvillimin e një kompanie të pavarur të decentralizuar, ose DAO.

Përdoruesve që nënshkruan adresat Ethereum, si CryptoPumpNews.eth, iu dha një sasi e simboleve ENS të varura nga dita e regjistrimit të emrit të domenit dhe madhësia e tarifave të ringjalljes, së bashku me specifikime të tjera të ndërveprimit. Dritarja kryesore e pohimit për simbolet zgjat deri më 4 maj 2022 për të lejuar mundësinë optimale për ankuesit përkatës. Të gjitha informacionet mbi pohimin mund të kontrollohen më poshtë.

Në ditët në përputhje me lajmet, shkëmbime të rëndësishme të kriptomonedhave Binance, KuCoin, Uniswap dhe SushiSwap, për të përmendur disa, filluan të miratojnë token në sistemet e tyre për një sërë detyrash tregtare.

Shenja ENS në fakt ka përjetuar paqëndrueshmëri të konsiderueshme duke pasur parasysh se lëshimi si një stuhi e financuesve që kërkojnë të ruajnë fitimet e tyre latente. Prona arriti në një normë të lartë të të gjitha kohërave prej 85.70 dollarë, por në të vërtetë ka qenë deri në 54.19 dollarë në kohën e krijimit.

Cointelegraph bisedoi me Brantly Millegan, mbikëqyrës i procedurave në Shërbimin e Emrave Ethereum, për një kuptim unik të informacionit të privatësisë personale të procedurës:

“ENS është një protokoll i hapur publik. Komponentët thelbësorë të ENS janë të decentralizuara dhe të vetë-drejtuar, por ka disa gjëra që kërkojnë diskrecion njerëzor.”

DAO-të reklamojnë një version të decentralizuar, me burim të hapur të administratës, që zotërohet dhe kujdeset për të nga njerëzit energjikë brenda zonës, në krahasim me një grusht noterësh. Projektet që lindin brenda dhomës së simbolit të pandryshueshëm, ose NFT, po përqafojnë versionin për t'i nxitur pronarët e tyre të rrezikojnë zotërimet në një kuotë për të rritur normën e dyshemesë së koleksionit të tyre.

Përkrahësit e komisionerëve të KSHZ-së për udhëzimin më të lartë të DeFi

Komisionerja e Komisionit të Sigurimeve dhe Shkëmbimeve të Shteteve të Bashkuara, Caroline Crenshaw publikoi sot një artikull të këndvështrimit që detajonte "marrëveshjet e mundësive" në dhomën e DeFi, së bashku me ndarjen e një shkalle kujdesi në lidhje me mungesën e cilësisë qeverisëse dhe duke parashikuar pengesat që priten DeFi. për të paraqitur.

I titulluar "Rreziqet DeFi, Rregulloret dhe Mundësitë" dhe i lëshuar në versionin fillestar të The International Journal of Blockchain Law, artikulli sugjeron që financuesit në sektorin e pronës elektronike kanë nevojë për mbrojtje ligjore më të lartë të krahasueshme me tregjet konvencionale, një pikëpamje që ngjan në fjalimin e Crenshaw në takimi "KSHZ flet" në tetor.

Pavarësisht se është një kolonë thelbësore e decentralizimit duke pasur parasysh se fillimi i Bitcoin (BTC) në 2009, Crenshaw sugjeron gjithashtu që individët në dhomën DeFi shpesh priren të fokusohen në përfitimet ekonomike mbi pseudonimitetin:

“Në lëvizjen në DeFi, dyshoj se shumica e investitorëve me pakicë nuk po e bëjnë këtë sepse kërkojnë privatësi më të madhe; ata po kërkojnë kthime më të mira sesa besojnë se mund të gjejnë nga investime të tjera.”

Ajo vazhdon të rekomandojë që punët që i përmbahen strukturës qeverisëse të KSHZ-së mund të parashikojnë një mundësi më të madhe suksesi për të ecur përpara.

Related: Si të zbuloni një tërheqje tapeti në DeFi – 6 ide nga CryptoPumpNews

Procedura DeFi Moonbeam afër 1 miliard dollarëve u rrit në ankandin publik parazinxhirë Polkadot

Procedura DeFi Moonbeam mbetet në krye të suksesit të rastit në ankandin publik inaugurues me 10 projekte parazinxhirësh të Polkadot. Procesi i tenderit, i cili filloi më 11 nëntor dhe është planifikuar të zgjasë deri më 18 nëntor, ka sjellë në fakt rreth 75,000 individë, të cilët në fakt kanë vënë bast mbi 2.5 miliardë dollarë në simbolet DOT.

Parazinxhirët Polkadot janë rrjete unike blockchain me shtresë një që funksionojnë së bashku me rrjetin kryesor, së bashku me lidhjen me zinxhirin e transmetimit Polkadot. Ato mund të aplikohen në një sërë fushash nga financat e decentralizuara deri te marrëveshjet e zgjuara.

Më herët gjatë ditës së sotme, Acala po hapte një shteg në ankandin publik, por në të vërtetë ka dhënë atë që ishte tejkaluar nga Moonbeam në atë që në fakt është bërë një garë me dy kuaj. Të dy procedurat kanë krijuar në të vërtetë 2 milion DOT dhe 20.3 milion DOT, veçanërisht - të krahasueshme me një gjigant 17.2 milion dollarë dhe 980 milion dollarë.

Në fillim të tetorit, pjesëmarrësit e këshillit të Polkadot miratuan një propozim administrimi me një zgjedhje konsentane, në përputhje me verifikimin nga pronarët e Polkadot, Gavin Wood dhe Robert Habermeier se rrjeti mund të mbështesë përpjekje të tilla.

Efikasiteti i tokenit

Informacioni analitik ekspozon se vlera e plotë e siguruar e DeFi është rritur në të vërtetë 3.85% gjatë gjithë javës në një numër prej 174.76 miliardë dollarë.

3a991958c6db6b444ef0934ea68f523a - Financa e ripërcaktuar: ENS lëshon tokenin dhe Crenshaw i SEC flet në DeFi, 5–12 - 7 nëntor

Të dhënat nga Cointelegraph Markets Pro dhe TradingView zbulojnë 100 simbolet kryesore të DeFi sipas kapitalizimit të tregut duke ekzekutuar dukshëm mirë gjatë 7 ditët e fundit

LRC e Loopring mbrojti vendin kryesor të platformës me një sizmik 179%. Shenja Bazë e Vëmendjes (BAT) mund të gjendet në 2 me 16.5%, ndërsa AVAX i Avalanche doli i treti me 3%. Zonat e 7.95-të dhe të 4-ta u deklaruan nga Chainlink's LINK dhe Wrapped Bitcoin (wBTC), me 5% dhe 3.8%, konkretisht.

Analiza dhe tema të ngrohta nga kohët e fundit:

  • DeFi mund të jetë 100 herë më i madh se sot në 5 vjet
  • "Në tre deri në pesë vitet e ardhshme, industria DeFi do të rritet masivisht," pohon themeluesi i 1inch Network, Anton Bukov.
  • Si të zbuloni një tërheqje tapeti në DeFi – 6 ide nga CryptoPumpNews

Faleminderit që rishikuat përmbledhjen tonë të avancimeve më ndikuese të DeFi të kësaj jave. Bashkohuni me ne edhe një herë në vijim të së Premtes për edhe më shumë përralla, kuptime dhe edukim dhe mësim në këtë dhomë që përparon dinamikisht.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju