Ripërcaktimi i financave: Acala fiton parazinxhin e Polkadot dhe Iota do të nisë Shimmer, 12–19 nëntor

Acala kapërceu në ankandin e parë publik parazinxhirë të Polkadot, Iota zbuloi rrjetin e saj shtrues dhe transportuesit e likuiditetit Uniswap derdhën para – të gjitha vijnë tek ju në Ripërcaktimin e financave të kësaj jave

Ripërcaktimi i financave: Acala fiton parazinxhin e Polkadot dhe Iota do të nisë Shimmer, 12–19 nëntor

Mirë se vini në versionin më të përditësuar të buletinit elektronik të financave të decentralizuar të CryptoPumpNews.

Lexoni më tej për të zbuluar pse gati pesëdhjetë për qind e transportuesve të likuiditetit në Uniswap v3 po heqin fonde për shkak të humbjeve kalimtare.

Ajo që dëshironi të lexoni është varianti më i vogël i këtij buletini elektronik. Për ndarjen e plotë të rritjeve të DeFi gjatë kohëve të fundit, abonohuni të renditur më poshtë.

Acala fiton ankandin publik parachain nga Polkadot

Metoda e decentralizuar e financave Acala u zbulua si detyra fituese në ankandin publik inaugurues me parazinxhirë të Polkadot sot, duke mposhtur rivalin tjetër Moonbeam në objektivin me një shumë totale sizmike prej 32.5 milionë DOT (1.28 miliardë dollarë) rritur nga 24,934 faktorë.

Acala është një sistem shumëfunksional DeFi i përmirësuar Polkadot që lejon programuesit të ndërtojnë aplikacione të zgjuara të marrëveshjeve me kapacitete të ndërthurura, përveç punës me Ethereum Financuesit kryesorë të tij përbëhen nga Digital Currency Group, Polychain Capital dhe Alameda Research, për të përmendur disa.

Në situatën e Acala, çdo një nga fitimet nga oferta paraprake e monedhës crowdloan identifikohet si "borxh kripto" dhe, për rrjedhojë, duhet të shlyhet nga detyra që i përmbahet verdiktit të kontratës së qirasë.

Related: DFG grumbullon 12.6 milionë dollarë drejt e në kuotën e Astar Network-it Polkadot parachain

Fondacioni Iota vendosi të nisë rrjetin pritës dhe tokenin e përfitimit

Fondacioni Iota, një ent me burim të hapur, jo-fitimprurës që bën sipërmarrje për të mbështetur komunitetin Iota, zbuloi nisjen e afërt të një rrjeti pritës, Shimmer, sot së bashku me një që vjen me zotërim simbolik, SMR.

Shimmer është një sistem sandbox me një shtresë që sigurisht do t'i lejojë ndërtuesit dhe programuesit e shtëpive të shqyrtojnë performancën dhe përputhshmërinë e aplikacioneve të tyre të decentralizuara brenda zonës DeFi dhe NFT, përpara zbatimit në rrjetin kryesor të Iota.

Pritet të nisë në fillim të vitit 2022, rrjeti me siguri do të promovojë gjithashtu verifikimet e administrimit të lagjeve për përmirësimet masive të rrjetit të Iota-s, të përbërë nga ditari i ardhshëm i programueshëm me shumë asete, marrëveshje të zgjuara, decentralizim dhe ndarje të plotë.

Related: Iota prezanton marrëveshje të zgjuara beta për të nxitur ndërveprimin

Pothuajse 50% e transportuesve të likuiditetit Uniswap v3 mbeten në të kuqe

Një rekord studimi kërkimor i lëshuar sot nga Topaz Blue dhe Protokolli Bancor zbuloi se gati pesëdhjetë për qind, 49.5%, e transportuesve të likuiditetit në Uniswap v3 kanë përjetuar në të vërtetë humbje ekonomike për shkak të humbjes kalimtare, një ngjarje tipike për prodhuesit e tregut automatik kur ofrojnë të dyanshme , grupe të paqëndrueshme likuiditeti.

Një rrethanë e kësaj sigurisht që do të krijohej nëse, për shembull, një klient ka ofruar vlera ekuivalente të Tether (USDT) dhe Ether (ETH) në dollarë të Shteteve të Bashkuara në një pishinë likuiditeti dhe norma e ETH rritet.

Kjo me siguri do të nënkuptonte që arbitrazhët – financuesit që zakonisht operojnë në përputhje me bankat për të përfituar nga mospërputhjet e normave në treg – sigurisht që do të heqin qafe ETH nga pishina për të kushtuar një normë më të lartë. Kjo çon në një rënie në vlerën e dollarit amerikan të mjedisit të klientit dhe, më pas, në një humbje të pakthyeshme.

Të dhënat rekomanduan që, bazuar në të dhënat aktuale, mund të ishte shumë më e suksesshme thjesht mbajtja e tregut, në krahasim me bashkimin në mënyrë proaktive në zgjidhjet e likuiditetit, duke përmendur:

"Përdoruesi që vendos të mos sigurojë likuiditet mund të presë të rrisë vlerën e portofolit të tij me një ritëm më të shpejtë se ai që po menaxhon në mënyrë aktive një pozicion likuiditeti në Uniswap v3."

Related: Bancor nis huamarrjen pa likuidim me Vortex ndërsa AMM-të vazhdojnë diversitetin

Efikasiteti i tokenit

Informacioni analitik zbulon se vlera e përgjithshme e siguruar e DeFi është ulur në fakt 7.89% gjatë gjithë javës në një numër prej 160.47 miliardë dollarë.

89b26dc36f67e32760f0fedb03c1c8fe - Financa e ripërcaktuar: Acala fiton parazinxhin e Polkadot dhe Iota do të nisë Shimmer, 12–19 - 7 nëntor

Të dhënat nga Cointelegraph Markets Pro dhe TradingView zbulojnë 100 simbolet kryesore të DeFi sipas kapitalizimit të tregut kryhet në çdo mënyrë gjatë gjithë kohës 7 ditët e fundit

Orteku (AVAX) mbrojti zonën kryesore të platformës me 30.11%. Curve DAO Token (CRV) mund të gjendet në vendin e dytë me 0.67%, ndërsa Maker (MKR) doli i 3-ti me 0.34%.

Analiza dhe tema të ngrohta nga kohët e fundit:

  • Raportet Airdrop çojnë në një tufë detyrash në MetaMask Swap dhe Polygon
  • Fuqia e marrëveshjeve me kosto të ulët: A mund të kalojë zhvillimi i Solanës Ethereum?
  • "Ne duam të ndërtojmë Minterest si një sistem financiar më të drejtë," thotë CEO Josh Rogers

Faleminderit që rishikuat përmbledhjen tonë të rritjeve më me ndikim të DeFi të kësaj jave. Bashkohuni me ne edhe një herë në vijim të së Premtes për edhe më shumë përralla, kuptime dhe edukim dhe mësim në këtë fushë dinamike që përparon.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju