Fidelity thuhet se ka lançuar spotin e Bitcoin ETF në Kanada

Fidelity Investments ka prezantuar në fakt një fond të tregtuar në shkëmbim Bitcoin që me siguri do t'u mundësojë kapitalistëve të merren me Bitcoins aktuale në vend të nënprodukteve.

Fidelity thuhet se ka lançuar spotin e Bitcoin ETF në Kanada

Ka qenë një kohë e vështirë për kapitalistët e Bitcoin (BTC). Ndërkohë që presin që Shtetet e Bashkuara të Letrave me Vlerë si dhe Komisioni i Shkëmbimit (SEC) të bëjnë zgjedhjen e tyre nëse ata me siguri do të autorizojnë një fond të tregtuar në shkëmbim Bitcoin (ETF), kompania e investimeve me bazë në SHBA Fidelity Investments thuhet se po lançon një ETF spot në Kanada bazuar në autorizimin qeverisës.

Sipas një cicërimë të shpërndarë nga eksperti i moshuar i ETF-së i Bloomberg, Erick Balchunas, fondi "Fidelity Advantage Bitcoin ETF" aktualisht është në pritje të listimit në një bursë kanadeze. Balchunas gjithashtu përmendi se nëse fondi i ri funksionon mirë, sigurisht që do të ishte kompania më e madhe e monitorimit të pronave që furnizon zgjidhje Bitcoin.

Zgjedhja e Fidelity për të përdorur një ETF spot në Kanada përfshin vetëm gazin në zjarr, pasi një nga mbikëqyrësit më të mëdhenj të pronave në botë me pothuajse 4 trilion dollarë prona është i detyruar të krijojë një zgjidhje në Kanada për të kënaqur nevojat e klientëve.

Fidelity nuk reagoi shpejt ndaj kërkesës së CryptoPumpNews për vërejtje.

I ngjashëm: Fondi më i madh i Bitcoin në botë mund të bëhet ETF deri në korrik pasi GBTC i afrohet 40 miliardë dollarëve AUM

Ndërkohë, SEC është ende duke menduar nëse do të autorizojë një spot Bitcoin ETF, i cili sipas specialistëve të shumtë të tregut me siguri do të jetë një hit në treg.

Grayscale Investments në fakt ka kritikuar refuzimin aktual të SEC-së së SHBA-së për aplikacionin Spot Bitcoin ETF të VanEck, siç raportohet nga CryptoPumpNews Drejtuesi i rasteve të Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) në një letër drejtuar Sekretares së SEC Vanessa Countryman se SEC nuk është korrekte të refuzojë. vëreni ETF-të e Bitcoin duke qenë se aktualisht ka lejuar 3 artikuj të tillë bazuar në të ardhme të Bitcoin.

I ngjashëm: Shunti ETF i Spot Bitcoin i VanEck forcon pamjen e përgjithshme të SEC mbi kriptomat

Kanadaja është e njohur me ETF-të e Bitcoin. Prezantimi i FBTC mund të udhëheqë rrugën për ETF-të e shtuara në tregun kanadez. Ky do të ishte padyshim një triumf thelbësor për kapitalistët, duke pasur parasysh se sigurisht që do t'u mundësonte atyre ekspozimin e drejtpërdrejtë ndaj Bitcoin pa pasur nevojë të kalonin në vështirësinë për ta marrë, si dhe për ta kursyer vetë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju