FC Barcelona dhe Man City anuluan marrëveshjet e kriptove tregojnë se paratë e gatshme nuk janë gjithçka

Sektori i aktiviteteve sportive duhet të shënojë treguesin teksa marrin përsipër risitë e krijuara në blockchain si NFT-të, profesionistët kanë kujdes.

FC Barcelona dhe Man City anuluan marrëveshjet e kriptove tregojnë se paratë e gatshme nuk janë gjithçka

Sektori i aktiviteteve sportive mori një goditje të fortë nga pandemia e koronavirusit. Shumica e organizatave të marra vihen në pritje dhe më pas ndërveprojnë pa tregun e synuar për një kohëzgjatje të zgjatur. Klubet sportive filluan të zgjidhnin burime të reja fitimesh, dhe gjithashtu sektori i kriptove erdhi këtu për të ndihmuar me marrëveshjet e lëngshme

Bashkëpunime të shumta ndërmjet klubeve të rëndësishme të aktiviteteve sportive porositën tituj gjatë vitit 2014. Edhe grupet mbarëkombëtare dhe gjithashtu sindikatat e rëndësishme të klubeve u nënshkruan me modën. Pra, përfundoi të ishte shumë më e pazakontë kur FC Barcelona dhe gjithashtu Manchester City, 2 nga klubet më të mëdha të futbollit në Evropë, përfunduan marrëveshjet e tyre të sponsorizimit të kriptove në të njëjtën javë.

FC Barcelona anuloi bashkëpunimin e saj me tregun e tokenave të pandryshueshme (NFT) Ownix ​​në përputhje me arrestimin e Moshe Hogeg, një pronar biznesi izraelit kripto që ishte në mesin e profesionistëve të firmës. Ownix ​​agjëroi për të refuzuar çdo lloj lidhjeje natyrore në internet me Hogeg në një përmbytje në Twitter. Crypto PumpNews u lidh me Ownix ​​megjithatë firma u ul për të komentuar shtesë mbi shqetësimin.

Manchester City pezulloi gjithashtu menaxhimin e tij 3Key, të cilin klubi në fakt e kishte zbuluar si një shoqërues lokal në "analizën e decentralizuar të tregtimit të financave dhe teknologjinë këshilluese" thjesht një javë më parë.

Related: FTX blen portin e reklamave të Super Bowl për të reklamuar kripto në një treg të synuar televiziv prej 92 milion

Sektori i aktiviteteve sportive është i ngazëllyer për t'u regjistruar me buzz NFT, të cilin Morgan Stanley parashikon të përfundojë të jetë një treg me dymbëdhjetë shifra deri në vitin 2030. Timothy Mangnall, që ndihmon klubet e aktiviteteve sportive të kuptojnë shumë më mirë kripto-n dhe gjithashtu globin NFT me NFT-në e tij kompania Capital Block, informoi Crypto PumpNews se është e thjeshtë që klubet të neglizhojnë të bëjnë këmbënguljen e duhur mbi firmat dhe gjithashtu historitë e ekspertëve përpara se të hyjnë në marrëveshje industriale afatgjata

Barcelona në fakt ishte afruar nga një sërë industrish NFT në muajt që çuan në deklaratën e menaxheritOwnix ​​Shumë nga sfiduesit aktualisht kishin rekord të fortë në dhomën NFT, megjithatë Barcelona zgjodhi të zgjidhte një emër marke të paidentifikuar në këtë. dhomë, Mangnall sqaroi:

“Ajo që kjo më tregon mua është se Barcelona ka parë vetëm paratë në tavolinë, në vend që të bëjë atë që do të bënte për çdo marrëveshje tjetër sponsorizimi, e cila është kujdesi i duhur i duhur.”

Tregu i kriptove është i mbushur me kompani të vogla NFT që përgatiten të nxjerrin 10 herë më shumë para se shkëmbimet e rëndësishme thjesht për të mbledhur marrëveshje të mëdha me klubet e aktiviteteve sportive, përfshiu ai, duke paralajmëruar se kjo duhet të jetë një paralajmërim për çdo lloj klubi. që duhet të rrisin më pas procedurën e vlerësimit të brendshëm të saj dhe gjithashtu të studiojnë thellë firmën dhe gjithashtu pronarët.

Related: Staples Center në Los Angeles sigurisht që do të riemërohet Crypto com Arena

Tokenizimi është një artikull i teknologjisë moderne të blockchain që sjell firma të mëdha me vlera të mëdha markash dhe gjithashtu baza ndjekësish, përfshin Ahmet Usta, bashkëautor i Blockchain 101 dhe gjithashtu themelues i Avaxtars dhe gjithashtu punët e Crypto Mandala NFT: "Klubet synojnë natyrshëm për të marrë fitime të larta nga shenjat e fansave dhe NFT-të si adoptues të hershëm. Megjithatë, ata duhet të fokusohen në shtimin e vlerës me inovacione dhe modele të qëndrueshme biznesi për ofertat e tyre token dhe NFT.”

NFT-të nuk po shkojnë askund dhe gjithashtu sigurisht që do të bëhen pjesë e së ardhmes sonë, përmblodhi Timothy Mangnall, duke përfshirë se "klubet nuk duhet të kenë frikë të humbasin zhurmën në këtë moment, por të bëjnë një hap prapa për të kuptuar sektorin dhe për të planifikuar minimumi tre vitet e ardhshme.”

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju