FarmVille NFT-të në horizont? Zynga punëson VP të ri për lojërat blockchain

Zynga sigurisht që do të funksionojë në inkorporimin e NFT-ve dhe gjithashtu blockchain-it direkt në profilin e tij ekzistues, së bashku me krijimin e lojërave të reja video të bazuara në NFT.

FarmVille NFT-të në horizont? Zynga punëson VP të ri për lojërat blockchain

Simbolet e pandryshueshme (NFT) fituan një fitore shtesë me lajmet e titanit të lojërave Zynga për asimilimin e ardhshëm të NFT-ve dhe gjithashtu blockchain direkt në profilin e autorit.

Dizajneri i lojërave video me bazë në San Francisko, Zynga, i njohur më së miri për koleksionin e tij FarmVille dhe gjithashtu CSR Racing, caktoi profesionistin e reklamave dhe marketingut Matt Wolf si nënkryetarin e tij të shtetit për t'u kujdesur për iniciativat e firmës për lojërat me zinxhir.

Me përmirësimin e Wolf, Zynga me siguri do të funksionojë në inkorporimin e NFT-ve dhe gjithashtu blockchain direkt në profilin e tij ekzistues, së bashku me krijimin e lojërave të reja video të bazuara në NFT. Oficeri i policisë së Zynga-s, Scott Koenigsberg, mbajti parasysh se firma përfundoi duke qenë një adoptues shumë i hershëm i sistemeve në zhvillim dhe gjithashtu inovacioneve me lançimet e reja në Snap Games, Google Nest dhe gjithashtu Amazon Alexa

Duke komentuar prestigjin e teknologjisë moderne të blockchain në klimën ekonomike elektronike, Koenigsberg pohoi se Wolf me siguri do t'i ndihmonte ata të hynin në një treg të ri të adresueshëm me NFT-të dhe gjithashtu të kontrollonte mundësitë e reja të zotërimit për lojtarët.

Duke i quajtur NFT-të dhe gjithashtu teknologjinë moderne të blockchain si një veprim të natyrshëm pasues në avancimin e Zynga, Matt Wolf përshëndeti sistemet e bazuara në token Web3 për të bërë të mundur avancimin dhe gjithashtu dërgimin e llojeve të reja të lojtarëve që ia vlen të futen "Duke krijuar një përvojë të integruar që mundëson lojtarët për t'u bërë pronarë në udhëtimin e tyre të lojërave, qëllimi ynë është të zgjerojmë audiencën e Zynga dhe të nxisim angazhim dhe mbajtje më të fortë, "përfshiu ai.

Related: NFT-të dhe gjithashtu lojëra për të fituar janë e ardhmja e tregut të lojërave, thotë menaxheri i EA

Tregu i lojërave në fakt ka ftuar NFT-të me krahë hapur, ndërsa ato hapin modele të reja shërbimesh dhe gjithashtu rrjedha të të ardhurave për programuesit, autorët dhe gjithashtu zhvilluesit e materialeve. Menaxheri i EA Andrew Wilson pohoi se materiali elektronik i koleksionueshëm sigurisht që do të luante një detyrë të qëllimshme në të ardhmen e firmës.

Autori i Assassin's Creed, Ubisoft, po zbulon gjithashtu kapacitetin e lojërave video blockchain pas angazhimit të tij në një raund financimi për projektuesin me bazë në NFT, Animoca Brands.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju