Këshilli Evropian miraton dy propozime për asetet dixhitale

Një strukturë për pronat dixhitale në Evropë po vazhdon në labirintin e Bashkimit Evropian

Këshilli Evropian miraton dy propozime për asetet dixhitale

Struktura e synuar e Bashkimit Evropian për kontrollin e kriptomonedhave është një veprim më i mirë për t'u bërë autoritete. Të mërkurën, Këshilli Evropian, i cili shqyrton orarin politik të BE-së, prezantoi vendosjen e tij mbi strukturën e Tregjeve të Aseteve Kripto (MiCA) si dhe Aktin e Rezistencës Operacionale Dixhitale (DORA).

Pas marrëveshjes, e cila më pas duhet të vërtetohet, Këshilli Evropian si dhe Parlamenti mund të fillojnë aktualisht bisedat mbi përpjekjet para se të autorizohen përfundimisht si rregullore.

Struktura MiCA është krijuar për të siguruar kapitalistët, si dhe klientët nga mashtrimi, që përbëhet nga garancitë se paratë e kapitalistëve mbrohen në rast hakmarrjeje. Nëse autoritetet mendojnë se sisteme specifike të këmbimit të parave në internet po paraqesin rrezik për kapitalistët ose klientët, ata mund të zbatojnë udhëzime shumë më të rrepta mbi to nën MiCA.

Qëllimi i ndryshëm i rëndësishëm i MiCA-s është të kontrollojë ofruesit e monedhave të qëndrueshme, duke iu përmbajtur nevojës së Facebook për të zhvilluar një monedhë të qëndrueshme, të quajtur fillimisht si "Libra", e mbështetur nga një shportë me para fiat.

Banka Qendrore Evropiane (BQE) në fakt ka pohuar se udhëzimet krejt të reja me siguri do të zhvillojnë kritere ekuivalente sociale për ofruesin e ripagimit për të garantuar sigurinë e klientit. Sipas lajmeve më të fundit të BQE-së, struktura sigurisht që do të përbëhet gjithashtu nga përcaktime që kanë të bëjnë me administrimin e biznesit si dhe monitorimin e kërcënimeve, përveç kufizimeve në ofrimin e zgjidhjeve të tilla si mjetet e rrezikshme të ripagimit.

Marrëveshja e kërkuar e vetë Këshillit Evropian për MiCA, e cila ka më shumë se 400 faqe në internet, rekomandon që BE-ja me siguri nuk do të zbusë pozicionin e saj ndaj ofruesve të tokenave të referuara në asete. Ai pretendon se ata duhet t'i nënshtrohen angazhimeve shumë më të ngurtë sesa ofruesit e pronave të ndryshme të kriptove.

Një sërë përjashtimesh konsistonin në marrëveshjen e kërkuar për MiCA. Këshilli në fakt është pajtuar që simbolet e referuara në asete të akredituara sipas udhëzimeve të kërkesave të burimeve të BE-së "nuk duhet të kërkojnë një autorizim tjetër sipas [MiCA] për t'u lëshuar". Nën MiCA, institucionet financiare, si dhe banka të tjera të ndryshme që japin zgjidhje negociuese për monedhat e qëndrueshme, duhet të përjashtohen nga kërkesat për burime.

Të ngjashme: Rregullatorët po vijnë për monedhat e qëndrueshme, megjithatë me çfarë duhet të fillojnë?

Sipas Këshillit, simbolet e pandryshueshme, që përbëhen nga arti dixhital si dhe nga antike, të cilat vlerësohen bazuar në veçoritë unike të çdo aktivi kripto, si dhe në përfitimet që ai përdor, përjashtohen nga rregulloret e MiCA. Rregulloret nuk vendosin simbole që përfaqësojnë zgjidhje të veçanta ose prona origjinale, të tilla si "garancitë e produktit ose pasuritë e paluajtshme".

Komisioni Evropian lançoi strukturën e MiCA-së në shtator 2020, si komponent i përpjekjes së tij më të madhe të financimit dixhital.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju