Bankat qendrore të BE-së punojnë në shlyerjen e aktiveve të bazuara në DLT

Banca d'Italia dhe gjithashtu Deutsche Bundesbank ndanë përvoja mbi negociatat e shpërndarjes së bazuar në teknologji të revistave në një seminar.

Bankat qendrore të BE-së punojnë në shlyerjen e aktiveve të bazuara në DLT

Bankat qendrore evropiane rrisin iniciativat e tyre për të përdorur teknologjinë moderne të librit të shpërndarë (DLT), strukturën e blockchain, në negociatat e parave të gatshme të institucioneve financiare qendrore.

Banca d'Italia dhe gjithashtu Deutsche Bundesbank, bankat qendrore të Italisë dhe gjithashtu Gjermanisë, në mënyrë specifike, nënshkruan me presione për të punuar në negociatat në paratë e institucioneve financiare qendrore të shkëmbimeve të aktiveve të bazuara në DLT.

Lajmi kryesor shqetësonte se objektivi kryesor i seminarit të përbashkët nuk ishte përdorimi i DLT-së si zëvendësues i sistemeve standarde. Në vend të kësaj, përpjekja synon të përmirësojë ushtrimin aktual të shlyerjes së parave të institucionit qendror financiar me një pajisje aktivizuese të programueshme që bashkon aktivin e bazuar në DLT, si një siguri e shënjuar, dhe gjithashtu paratë që do të përpunohen përmes sistemeve standarde të shlyerjes.

Sistemi i rekomanduar sigurisht që do të zvogëlonte kërcënimin e palës tjetër për të dyja palët duke ruajtur përcaktimin e shlyerjes së dorëzimit kundër pagesës, rishikimet e lajmeve. Shkaktësi i programueshëm sigurisht që do të përmirësonte euron elektronike dhe gjithashtu do të funksiononte si një urë teknologjike midis sistemeve aktuale të shlyerjeve të përdorura nga bankat qendrore të Eurosistemit dhe gjithashtu shlyerjes me bazë DLT të zotërimeve të tokenizuara.

DLT ka mundësinë të prezantojë produkte ose shërbime krejt të reja, të krijojë flukse fitimesh të shtuara, të ulë shpenzimet e procedurave dhe gjithashtu t'i bëjë kornizat e biznesit shumë më efektive, pohoi institucioni financiar qendror italian guvIgnazio Visco Ai theksoi se një DLT në nivel infrastrukture nxit në tipike tregjet sigurisht që do të kërkonin kohë "për shkak të hetimeve të nevojshme të thelluara dhe vlerësimit të kostos dhe rrezikut".

Related: Banka Qendrore Evropiane zbulon pjesëmarrësit e ekipit konsultativ elektronik të euros

“Nëse pjesëmarrësit e tregut duan të korrin përfitimet e teknologjive të reja si DLT për shlyerjen e aktiveve të tokenizuara, bankat qendrore duhet ta mbështesin këtë duke mundësuar shlyerjen e pjesës së parave të gatshme në para të sigurta të bankës qendrore”, pohoi Presidenti i Deutsche Bundesbank Jens Weidmann Ai përfshiu:

“Zgjidhja e testuar e nxitjes mund t'i shërbejë fare mirë nevojës së tregut dhe të mbajë paratë e bankës qendrore në sistemet e drejtuara nga bankat qendrore. Në krahasim me krijimin e monedhës dixhitale të bankës qendrore me shumicë, një zgjidhje nxitëse mund të jetë funksionale në një kornizë kohore shumë më të shkurtër.”

Deutsche Börse, Deutsche Bundesbank dhe gjithashtu Agjencia e Financave e Gjermanisë kryen një ekzaminim pilot me përfshirjen e Citibank, Barclays, Goldman Sachs, Commerzbank, DZ Bank dhe gjithashtu Soci été Générale, duke lidhur paratë tipike me teknologjinë moderne të revistës së shpërndarë në mars 2021. Finance gjermane Agjencia siguroi një obligacion 10-vjeçar të qeverisë përmes sistemit të aktivizimit DLT dhe gjithashtu ekzaminoi tregtimin e mbrojtjeve në tregjet kryesore dhe gjithashtu të dyta si komponent i pilotit.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju