eToro do të heqë Cardano nga listimi deri në vitin 2022 për përdoruesit amerikanë për shkak të shqetësimeve rregullatore

Zhvendosja tronditi disa përdorues pasi ADA në fakt nuk ka qenë normalisht në radarët e autoriteteve rregullatore që vonë.

eToro do të heqë Cardano nga listimi deri në vitin 2022 për përdoruesit amerikanë për shkak të shqetësimeve rregullatore

Në një deklaratë të lëshuar për konsumatorët të martën, shkëmbimi izraelit i kriptomonedhave eToro zbuloi se me siguri do të hiqte Cardano (ADA) dhe gjithashtu Tron (TRX) për konsumatorët e Shteteve të Bashkuara deri në përfundim të vitit.

Pas 31 dhjetorit, përdoruesit amerikanë me siguri nuk do të jenë më në gjendje të hapin vendosje krejt të reja në simbole as nuk rrezikojnë ADA dhe gjithashtu TRX. Në përmirësim, buxhetet sigurisht që do të jenë me efikasitet vetëm për tërheqje deri në tremujorin fillestar të 2022, kur oferta sigurisht që do të përfundojë të jetë minimale. Në marrjen e vendimit, eToro vuri në dukje shqetësimet rregullatore që kufizojnë të dy zotërimet.

Zhvendosja erdhi si një tronditje për disa pasi ADA në fakt nuk ka qenë e lidhur zakonisht me vështirësi rregullatore. Në kontekst, simbole si Ripple (XRP), projektuesit e të cilëve aktualisht marrin pjesë në një veprim të vazhdueshëm ligjor me Komisionin e Letrave me Vlerë dhe gjithashtu me Komisionin e Shkëmbimit, ose SEC, përveç Monero-s, e cila është një monedhë e privatësisë personale, për të cilën disa shqetësohen se keqtrajtohet në mënyrë të përshtatshme për imorale. funksionet, po përballen me barrën e ekzaminimit rregullator në tregun e kriptomonedhave.

ADA përjetoi një rritje të shpejtë të kostos këtë vit dhe gjithashtu aktualisht renditet në mesin e 10 kriptomonedhave kryesore sipas kapitalizimit të tregut. Gjatë tremujorit të mëparshëm, Charles Hoskinson, krijuesi i Cardano, zbuloi një bashkëpunim me kompaninë analitike të blockchain Confirm për t'iu përmbajtur strukturave rregullatore, të tilla si rregulloret kundër pastrimit të parave. Zhvendosja u nxit nga disa tifozë të ADA, të cilët dëshironin që puna të trajtonte një natyrë shumë më të decentralizuar.

Firmat që operojnë në tregun e blockchain shpesh marrin stres ekstrem nga autoritetet rregullatore kur bëhet fjalë për heqjen e monedhave nga lista ose shkëputjen nga zgjidhje të veçanta. Në shtator, Coinbase braktisi strategjitë e saj të sistemit të financimit të kriptove pasi SEC u frikësua të paraqiste një kërkesë kundër biznesit. Për momentin, megjithatë, rritja e shkëmbimeve të decentralizuara dhe gjithashtu metodat e decentralizuara të parasë kanë ofruar në fakt zgjedhje të preferuara për ata që kërkojnë të anashkalojnë në mënyrë të ligjshme shtypje të tilla.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju