Ethereum sheh javën e parë radhazi të emetimit të deflacionit

Më shumë se 65 milionë dollarë ETH aktualisht është duke u djegur çdo ditë nga rrjeti Ethereum.

Ethereum sheh javën e parë radhazi të emetimit të deflacionit

Rrjeti Ethereum ka parë në të vërtetë javën e tij të parë radhazi të emetimit të pafavorshëm të furnizimit pasi tregjet gurgulluese nxisin tarifa vazhdimisht të larta blerjeje.

Me përgatitjen shumë të përgatitur për përmirësimin e Londrës që prezanton një pajisje derdhjeje direkt në tregun e ngarkesave të Ethereum në fillim të gushtit, një sasi e vogël Ether në fakt e ka konsideruar atë që është shkatërruar me çdo blerje të zbatuar në rrjet.

Me kostot e gazit që vuajnë në shkallë të lartë, Ethereum ka parë në fakt 7 ditë radhazi emetim deflacioni për rrjetin, duke treguar se edhe më shumë ETH është hequr nga furnizimi sesa është zhvilluar me minierat. Në mënyrë që Ethereum të krijojë vazhdimisht pengesa deflacioniste, kostot e gazit duhet të qëndrojnë vazhdimisht rreth 150 gwei.

Themeluesi i EthHub, Anthony Sassano, komentoi se Ethereum deflacioni nuk pritej deri në “bashkimin” – kur blockchain Ethereum të jetë gati për t'u kombinuar me zinxhirin Beacon të Eth2, i cili aktualisht parashikohet të ndodhë gjatë pesëdhjetë përqindëshit të parë të 2022.

Sipas gjurmuesit të djegies së tarifave Ultrasound.Money, rreth 15,000 ETH (65 milionë dollarë me kostot aktuale) po karbonizohen çdo ditë. Kur merret parasysh çmimi i ETH krejt i ri që po zhvillohet, WatchtheBurn raporton një lëshim të rregullt në internet prej minus 8,034 ETH (afërsisht 34 milionë dollarë) në kohën e shkrimit.

Që nga përmirësimi i Londrës, më shumë se 724,400 ETH me vlerë 3.1 miliardë dollarë në fakt janë shkatërruar plotësisht.

Sipas Etherscan, çmimi tipik i një transferimi të tokenit ERC-20 është aktualisht 46 dollarë të pakëndshëm. Të bësh diçka paksa shumë më të ndërlikuar, si p.sh. furnizimi me likuiditet në një procedurë DeFi ose bërja e një shkëmbimi token në Uniswap, mund t'ju kthejë deri në 140 dollarë tani.

Sassano theksoi se përmirësimi në fakt nuk i ka rritur kostot e gazit, por në fakt i ka bërë ato shumë më të parashikueshme. “Në kundërshtim me besimin popullor, EIP-1559 nuk ka rritur çmimet e gazit dhe në fakt ka ndihmuar në mënyrë të konsiderueshme me rritjen e kërkesës (siç është gjatë punimeve të ngritura NFT) që ka çuar në një rrjet më të qetë në përgjithësi,” tha ai.

Sipas rekordit të rrjetit Bankless Ethereum Q3, vlera e blerjes për periudhën korrik-shtator të këtij viti ishte 536.5 miliardë dollarë monstruoze, një rritje prej pothuajse 400% duke marrë parasysh se e njëjta kohëzgjatje në vitin 2014.

Related: Furnizimi me Ethereum kthehet shpejt në zhvlerësim ndërsa tarifat e gazit rriten

Pavarësisht javës së parë deflacioniste të Ethereum-it, mbështetës të shumtë të Ether-it po kërkojnë të motivojnë klientët të kalojnë në negociata duke përdorur komunitetin ekologjik të shtresës së dytë.

Sipas L2beat, ekziston një dokument 4.68 miliardë dollarë në vlerë të përgjithshme të siguruar në të gjithë rrjetet e ndryshme L2. Ky TVL në fakt është rritur pothuajse 500% gjatë 2 muajve të mëparshëm pasi klientët e Ethereum zgjedhin në mënyrë të konsiderueshme mjetet për të qëndruar larg atyre tarifave agonike të blerjeve.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju