Shenja e re e Shërbimit të Emrit Ethereum tashmë ka një kapak të holluar plotësisht prej 3.1 miliardë dollarësh

Shenja e administratës së sapo lëshuar e Shërbimit të Emrit Ethereum, ENS, është biseda e komunitetit të martën

Shenja e re e Shërbimit të Emrit Ethereum tashmë ka një kapak të holluar plotësisht prej 3.1 miliardë dollarësh

Shërbimi i Emrave Ethereum (ENS) lëshoi ​​​​tokenin e tij të administrimit, ENS, të hënën, i cili me siguri do të përdoret për të çuar përpara decentralizimin e zgjidhjes së preferuar të emrit të domenit për librat e xhepit Ethereum.

Deklarata kryesore në Mirror nga Shërbimi i Emrave Ethereum përmend se token ENS me siguri do të përdoret për të zgjedhur një kushtetutë të rekomanduar, si dhe kriteret e procedurës së kontrollit. Shqetësimet e para që pronarët mund të zgjedhin në kompaninë e re vetëqeverisëse të decentralizuar ENS (DAO) janë orakulli i normës, si dhe saktësisht se si të ndajnë fondet ekzistuese dhe të ardhshme të thesarit të lagjeve.

Klientët e kuletës Ethereum që kanë prodhuar një emër domaini ENS në të kaluarën janë të kualifikuar për të përdorur simbolet ENS nga faqja e internetit e rasteve deri më 4 maj 2022. Simbolet e padeklaruara sigurisht që do të dërgohen në thesarin e DAO. Një emër domaini ENS harton emra të lehtë për t'u lexuar që përfundojnë në.eth (si "alice.eth") në adresat Ethereum.

Një e katërta e të gjithë furnizimit të ENS iu ofrua pronarëve të emrave të domenit.eth për të deklaruar në përgjithësi. Çdo çantë ka marrë një sasi të ndryshme ENS bazuar në kohëzgjatjen e kohës që ka mbajtur emrin e saj të domenit, ditën e skadimit, si dhe nëse ka një koleksion të një ENS Primar.

Në momentin e shkrimit, mbledhësi i informacionit të kriptove, CoinGecko përafrohet me ENS për t'u vendosur si prona e 313-të më e madhe e kriptove me një kapitalizim tregu prej 235 milionë dollarësh, si dhe një vlerësim monstruoz plotësisht të holluar prej 3.16 miliardë dollarësh.

Shenja ka përjetuar paqëndrueshmëri të rëndë të normës, si dhe një sasi profesioni me nëntë shifra, rregullimi i fundit është 31.53 dollarë për një fitim 75% të përditshëm që nga ky shkrim.

Sushi Swap është zhvendosur për të nxitur klientët që t'i japin likuiditet pishinës së tij WETH/ENS, duke përdorur përfitimet SUSHI për fermerët.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju