Zhvilluesi i shtresës së dytë të Ethereum StarkWare vlerësohet në 2 miliardë dollarë pas rritjes prej 50 milion dollarësh

Sequoia Capital e udhëhequr nga metoda zk-Rollup raundi i financimit të Serisë C të StarkWare.

Zhvilluesi i shtresës së dytë të Ethereum StarkWare vlerësohet në 2 miliardë dollarë pas rritjes prej 50 milion dollarësh

StarkWare me bazë në Izrael prezantoi të martën me anë të Twitter se në fakt kishte rritur 50 milionë dollarë në një raund financimi të Serisë C, që vlerësimi i kompanisë aktualisht është në 2 miliardë dollarë. Sequoia Capital ishte kapitalisti kryesor, për të përmendur disa faktorë. Shtatë muaj më parë, StarkWare rriti 75 milionë dollarë në financimin e Serisë B të udhëhequr nga Paradigm.

Ky informacion vjen përpara fillimit të StarkNet Alpha 2, një përmirësim i inovacionit të tij të Përmbledhjes Zero-Knowledge, ose zk-Rollup, në rrjetin kryesor Ethereum, i cili aktualisht është rregulluar për t'u lëshuar deri në fund të nëntorit. Biznesi pretendoi se StarkNet Alpha përgatitet të mbështetni lëshimin e lejuar të marrëveshjes inteligjente, duke hapur inovacionin e shkallëzimit për këdo që dëshiron ta përmirësojë atë.

StarkWare është ndër procedurat e shkallëzimit të shtresës së dytë të pakicës për Ethereum që në fakt janë rritur së fundmi në nxitje, pavarësisht nga rritja e tarifave të gazit. Motori i tij i shkallëzueshmërisë StarkEx L2 në fakt u ka mundësuar shoqëruesve, siç është sistemi i tregtimit dYdX, të dërgojnë zk-Rollups të shitjes në zinxhir. Kjo redukton kostot e tregtimit duke ulur sasinë e gazit. Shkëmbimi dYdX sapo lançoi një token administrimi, DYDX, dhe gjithashtu airdrop i tij shkoi përtej 100,000 dollarëve për klientët më energjikë.

Ekzistojnë 2 lloje kryesore të inovacionit të grumbullimit: zk dhe gjithashtu Përmbledhje Optimiste Ndërsa Përmbledhjet Optimiste mendojnë se blerjet qëndrojnë si parazgjedhje dhe gjithashtu thjesht kryejnë llogaritjen, ZK-Rollups prodhojnë prova me njohuri zero për verifikimin e blerjeve dhe gjithashtu i dërgojnë ato prova në rrjetin kryesor Ethereum vazhdimisht. Me një zk-Rollup, verifikimi i një blloku dhe gjithashtu lëvizja e fondeve është më e shpejtë dhe gjithashtu më pak e kushtueshme pasi përbëhet nga shumë më pak informacion.

Rivali i Starkware L2 Polygon në të njëjtën kohë lëshoi ​​​​Makinën e tij virtuale Miden me fuqi zk-STARK për rritjen e aplikacioneve të decentralizuara, të quajtura gjithashtu DApps.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju