Ethereum godet ATH të re pasi përmirësimi i Altair tregon rrugën e qartë drejt bashkimit

Shkalla e ETH në fakt ka rënë në një rënie të favorshme vetëm kohët e fundit. Pasi zbriti në rreth 1,780 dollarë më 21 korrik, në të vërtetë ka marrë parasysh që ka marrë 147% për të pushuar në rreth 4,400 dollarë.

Ethereum godet ATH të re pasi përmirësimi i Altair tregon rrugën e qartë drejt bashkimit

Norma e Ethereum (ETH) në fakt është rritur në një nivel të ri të përhershëm (ATH) sot pasi arriti në 4,400.97 dollarë rreth orës 1:02 të mëngjesit UTC, sipas indeksit të çmimeve të konsumit ETH/USD në Coinbase dhe gjithashtu Coinmarketcap.

Në kohën e krijimit, ETH aktualisht vlerësohet në 4,380 dollarë, me posedimin që rritet rreth 46.6% duke marrë parasysh që fillimi i indeksit të çmimeve të konsumit të tetorit Coinmarketcap tregon se ATH e mëparshme ishte vetëm 8 ditë mbrapa, me posedimin që arriti në një normë prej 4,308.48 dollarë në tetor 21.

ETH në fakt ka rënë në një rënie të favorshme duke marrë parasysh që ka zbritur në rreth 1,780 dollarë më 21 korrik, dhe gjithashtu ka konsideruar faktikisht se ka marrë 147% për t'u rritur në një faktor të ri të eksplorimit të normës.

b81d5dbf5147e2cfc223442b7eaf62bb - Ethereum godet ATH të re pasi përmirësimi i Altair tregon rrugën e qartë drejt bashkimit - 7

Cointelegraph raportoi një ditë tjetër se përmirësimi i Ethereum 2.0 Altair Beacon Chain kishte një fillim efektiv, me 98.7% të nyjeve të përditësuar në atë kohë. Një përmirësim efektiv i Altair në Beacon Chain u pa si një variabël vendimtar që pastron metodën e bashkimit me rrjetin kryesor të Ethereum dhe gjithashtu kalimin në një sistem marrëveshjesh prova të aksioneve (PoS) në Ethereum 2.0.

Suksesi i Ethereum është gjithashtu duke u nxitur nga përdorimi i sistemit në fushat në rritje të financimit të decentralizuar (DeFi) dhe gjithashtu token të pandryshueshëm (NFT). Ata theksojnë nevojën e vazhdueshme të ngjitjes për Eterin në të ardhmen, duke bërë kështu disa erëra shtesë në pritjet e tij të favorshme në tremujorin e katërt të 4 dhe ndoshta pikërisht në 2021.

Që nga korriku, Ethereum në të njëjtën mënyrë ka ndërmarrë përmirësime thelbësore, si p.sh. Hard Fork i Londrës, i cili prezantoi një sistem djegieje deflacioni në zotërim si një komponent i kornizës së kostos së rrjetit.

Related: Të dhënat tregojnë se demat e Ethereum presin një ATH të re pas skadimit të zgjedhjeve të ETH prej 1.25 miliardë dollarësh të së premtes

Pikëpamja e përgjithshme e tregut në kripto është deklaruar gjithashtu kohët e fundit, me SEC që pranoi disa ETF të bazuara në të ardhmen në Bitcoin për të lançuar në Bursën e Nju Jorkut Bitcoin goditi norma të reja të përhershme në vazhdën e informacionit.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju