Zhvilluesit Eth2 i bëjnë thirrje komunitetit për të ndihmuar në testimin e Merge

Ndërsa zhvendosja në kufijtë Eth2 është më e detajuar, dizajnerët e Ethereum kanë lëshuar në të vërtetë një program për klientët jo teknikë, si dhe klientët teknologjikë, për të ndihmuar në testimin e bashkimit të ardhshëm të Beacon Chain.

Zhvilluesit Eth2 i bëjnë thirrje komunitetit për të ndihmuar në testimin e Merge

Dizajnerët e Ethereum (ETH) i kanë bërë një thirrje komunitetit për të ndihmuar në testimin e bashkimit të shumëpritur midis rrjetit kryesor të Ethereum si dhe zinxhirit Beacon bazuar në prova të aksioneve (PoS)

Merge është një pikë kthese e rëndësishme në drejtimin e zhvendosjes në Eth2 pasi me siguri do të shohë që rrjeti Ethereum të përfundojë të jetë një blockchain PoS, duke ulur përdorimin e tij të energjisë me 99%.

Më 29 nëntor, projektuesi i Ethereum, Marius van der Wijden prezantoi një program krejt të ri për të marrë komunitetin e lidhur me shqyrtimin Merge, i cili ofron 3 tarifa: klientë jo teknikë, dizajnerë me përvojë minimale në blockchain, si dhe blockchain jashtëzakonisht teknologjik si dhe njohuri. projektues.

Për klientët jo-teknikë, programi i vetë-drejtuar u ofron atyre punë të tilla si krijimi i klientëve të nivelit të marrëveshjes, raportimi i dështimeve si dhe dërgimi i marrëveshjeve.

Për klientët teknologjikë, ata mund të zgjedhin qëllime të tilla si ekzekutimi i vërtetuesve të tyre, lëshimi, si dhe ekzaminimi i marrëveshjeve, si dhe krijimi i rrjeteve të tyre testuese, ndërsa në mënyrë jashtëzakonisht praktike klientët mund të ekzaminojnë specifikimet, të rekomandojnë blloqe të pavlefshme si dhe të ndajnë rrjetin duke duke zgjedhur në blloqe të pavlefshme.

Programi bie në kontakt me të gjithë individët për të regjistruar sa më shumë nga puna e tyre të jetë e mundur, si dhe për ta ndarë atë në internet nën hashtagun "TestingTheMerge" në Twitter Wijden gjithashtu ka mprehur komunitetin në drejtim të rrjetit të disharmonisë R&D Ethereum për të ruajtur ndërveprimin gjatë gjithë kohës. programin e shqyrtimit.

"Programi nuk kompensohet, por nëse gjeni një gabim kritik (çështje konsensusi/panik), unë do t'ju blej një pije sipas dëshirës tuaj në DevCon-in e ardhshëm!" Wijden u ngacmua në përmbledhjen e programit.

Related: Edhe me Ethereum 2.0 në zhvillim e sipër, shkallëzimi i L2 është ende jetik për të ardhmen e DeFi

Sipas faqes së internetit Eth2 në Ethereum org, Merge with the Beacon Chain është krijuar zyrtarisht në total deri në tremujorin e parë ose në tremujorin e dytë të vitit 1. Shkrirja shihet si faza e fundit në avancimin e blockchain në marrëveshjen PoS, megjithatë ka ende punë shtesë për bëni në të kaluarën zhvendosja në ETH 2 si dhe ndarje është totale.

Pika e fundit e problemit është përditësimi i zinxhirëve Shard i planifikuar për në fund të vitit 2022 (AKA 'sharding'), i cili me siguri do të shohë lotet e rrjetit të përhapura në 64 zinxhirë krejt të rinj për të ndihmuar rrjetin të shtrijë kapacitetet e tij në një mënyrë të decentralizuar, me qëllimi i rritjes së marrëveshjeve për 2, si dhe uljes së kostove të gazit në procedurë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju