Blockchain i orientuar nga ESG kërkon 'etiketa ushqyese' në zinxhir për çdo mall të shkëmbyer

Përfaqësuesit nga Fondacioni Watr pohuan se ata kërkojnë të sjellin hapjen e ESG në tregun e aseteve.

Blockchain i orientuar nga ESG kërkon 'etiketa ushqyese' në zinxhir për çdo mall të shkëmbyer

Fondacioni Watr, në bashkëpunim me sistemin blockchain Algorand, sapo publikoi një punë për t'i dhënë ESG grumbullimin e aseteve të ndryshme me një përqendrim unik në rregullimin e mjedisit. Ndërsa detyra ka një theks të qartë ekologjik, sistemi sigurisht që do të përbëhet nga etiketimi për çdo gjë të vogël nga mënyra se si një biznes i trajton punonjësit e tij deri te shumëllojshmëria e individëve që i bashkohen komunitetit të një zotërimi sipas seksit.

Kreu i këshillit të shtetit të Fondacionit Watr, Maryam Ayati, pohoi në një deklaratë:

“Ne besojmë se ky përsëritje tjetër mbi modelet e burimeve duhet të bashkëkrijohet në modelet e fitimit në pronësi të përbashkët. Është një privilegj dhe rehati të bashkëpunosh me pionierët e teknologjisë së decentralizuar, blockchain, industrisë dhe produkteve mjedisore për të sjellë në jetë këtë ekosistem blockchain.”

COO i Algorand Sean Ford pohoi "Vizioni i Watr për të mundësuar një treg të mallrave që bazohet në transparencë, përgjegjësi mjedisore dhe aktivizëm nga të gjithë pjesëmarrësit, është në linjë me udhëheqjen e Algorand si një rrjet negativ ndaj karbonit".

Në shtator, Algorand nisi një përmirësim të procedurës për të rritur marrëveshjet e tyre të mençura, si dhe zbuloi një fond prej 300 milionë dollarësh të fokusuar në detyrat e DeFi.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju