Komuniteti EOS rrit betejën për kontrollin e organizatës kundër ish zhvilluesit Block.one

Ajo tregon se pronarët e EOS janë shumë të pakënaqur me udhëzimet që rrjeti ka drejtuar në të vërtetë.

Komuniteti EOS rrit betejën për kontrollin e organizatës kundër ish zhvilluesit Block.one

Anëtarët e mjedisit EOS, një blockchain i zhvilluar për të fuqizuar aplikacionet e decentralizuara, ose DApps, po artikulojnë pakënaqësinë e tyre me zhvilluesin e mëparshëm Block one. Si rezultat, ata në fakt kanë krijuar organizatën e tyre, si dhe kanë zgjedhur një menaxhim krejt të ri në një iniciativë për të përmirësuar rrjetin.

Siç u arrit nga CryptoPumpNews, Yves La Rose, "CEO i zgjedhur nga komuniteti" i Fondacionit unik EOS, ofroi deklaratën e pajtueshmërisë me gatishmëri gjatë një seminari në internet:

“Nuk ka asnjë shtresë sheqeri, EOS, siç qëndron, është një dështim. Rreth tre vitet e fundit nuk kanë qenë gjë tjetër veçse pakësim për sa i përket kapitalit të tregut dhe për sa i përket vlerës simbolike. Kur shikojmë EOS në krahasim me pjesën tjetër të kriptove të tjera, veçanërisht në nivelet satoshi, EOS ka qenë një investim i tmerrshëm. Ka qenë një investim i tmerrshëm financiar, kohor dhe komuniteti. Realiteti është se shumë njerëz nuk duan më të lidhen me EOS për shkak të reputacionit të tij të dëmtuar. EOS, siç qëndron, është një dështim.”

Blloku një është një biznes i regjistruar në Ishujt Kajman, si dhe ishte zhvilluesi fillestar i rrjetit EOS. Në vitin 2018, firma ofroi 900 milionë simbole EOS për fitime mbi 4 miliardë dollarë në ofertën e parë të monedhës (ICO), më e madhja në të gjithë botën në atë kohë, pavarësisht se nuk kishte një artikull të dobishëm. Një vit më pas, Blloku një u pajtua me Shtetet e Bashkuara të Letrave me Vlerë si dhe Komisionin e Shkëmbimit për 24 milionë dollarë mbi akuzat për shitje të palistuara të mbrojtjeve në të gjithë ICO-në e tij. Shitja e tokenit gjithashtu ndeshet me akuza për kontrollin e tregut.

La Rose kishte respektimin për të deklaruar shqetësimet për Bllokun e parë:

“Një gjë tjetër për t'u theksuar, për sa i përket udhërrëfyesit është se ne nuk mund të mbështetemi më në Block.one për të mbështetur dhe udhëhequr zhvillimin e EOSIO. Ata kanë humbur të gjithë zhvilluesit kryesorë dhe janë larguar nga të qenit një kompani zhvillimi blockchain drejt të qenit një kompani e menaxhimit të aseteve.”

Pavarësisht nga pasqyra e pafavorshme, detyra e avancimit në blockchain EOS në fakt ka mbajtur relativisht të qëndrueshme. Sipas obstruct traveler bloks.io, një nga DApp-të më të dukshëm në rrjetin EOS është shkëmbimi i decentralizuar Alcor, me një sasi tregtimi 24-orëshe prej 44.6 milionë dollarësh. I dyti në radhë është AtomicMarket, një industri simbolesh jo të këmbyeshme me blerje prej 3.81 milionë dollarësh në 24 orët e mëparshme.

La Rose e përfundoi panelin me listën e mëposhtme:

“Sot është gjeneza e asaj që EOS ka kapacitetin të bëhet. Nuk ka më justifikime, nuk ka më pengesa. Ne kemi gjithçka që na nevojitet. Ajo që do të bëhet më pas me EOS është thjesht ajo që ne bëjmë prej tij.”

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju