Delegatët e ENS DAO ofrojnë perspektivë mbi qeverisjen e DAO dhe identitetin e decentralizuar

CEO i AlphaWallet dhe themeluesi i Spruce diskutojnë funksionet e tyre si faktorë për Shërbimin e Emrit Ethereum duke iu përmbajtur Airdrop-it aktual të detyrës.

Delegatët e ENS DAO ofrojnë perspektivë mbi qeverisjen e DAO dhe identitetin e decentralizuar

Në fillim të këtij muaji, Shërbimi i Emrit Ethereum, ose ENS, krijoi një kompani të pavarur të decentralizuar, ose DAO, për lagjen ENS.

Cointelegraph foli me 2 delegatë të ENS DAO që kërkuan mundësinë për të dalë për lagjen dhe për të mbetur i lidhur me procedurën e zgjedhjes: Victor Zhang, CEO i AlphaWallet, një libër xhepi me burim të hapur Ethereum dhe Gregory Rocco, themelues i Spruce, një ID e decentralizuar dhe paketë mjetesh informacioni për projektuesit.

Zhang përmendi përvojën e tij si një faktor i jashtëm për ENS dhe një fans shumë i hershëm duke pasur parasysh atë 2018. Zhang fillimisht kërkoi të ndihmonte ENS duke ofruar Alpha Wallet si një pajisje të lehtë për t'u përdorur për të zgjidhur emrat.eth dhe adresat e librave të xhepit të kriptomonedhave. Në thelb, nëse një individ fut një emër një.eth në AlphaWallet, ai me siguri do të zbulojë adresën e librit të xhepit dhe anasjelltas duke përdorur rezolucionin e kundërt. AlphaWallet gjithashtu mbështet karakteret ENS.

Zhang, i referuar gjithashtu si @Victor 928, është ndër 30 delegatët kryesorë me një nga fuqitë më të zgjedhura. Kur u pyet saktësisht se si ai përgatitet të mbajë shtimin në DAO, Zhang pohoi:

Shqetësimi im më i madh aktualisht është zgjedhja e pushtetit. Fuqia e dytë më e madhe zgjedhore është Coinbase, një firmë e madhe. Ne kërkojmë të sigurohemi që ENS të jetë vazhdimisht një ekip publik, vazhdimisht një zgjidhje neutrale, që nuk preket apo rregullohet nga asnjë lloj ngjarjeje e vetmuar për normën e saj të interesit.”

Related: Mbikëqyrësi i procedurave të ENS pretendon se qeverisja e bazuar në DAO 'ka qenë gjithmonë plani'

Gjatë lëshimit të ENS Token, u shpërndanë 100 milionë ENS Token të përgjithshëm. Ndërsa 25% më së shumti u përkasin individëve me doman.eth, një shtesë prej 25% e simboleve iu ndanë atyre që "kontribuuan në mënyra të rëndësishme në ENS gjatë katër viteve të fundit". 50% e tjera të ndryshme qëndrojnë në thesarin e lagjes DAO.

Si një faktor i jashtëm, Zhang mori 46,296.3 simbole. Në momentin e revistës, kjo shumëllojshmëri simbolesh arrinte në 3,320,311.15 dollarë. Zhang është ndër 27 faktorët për të marrë këtë sasi specifike.

Zhang vërtetoi se ai "i mban të gjitha. Unë nuk jam duke arkëtuar asnjë argument. Për sa kohë që ENS vazhdon të rritet në drejtimin e duhur, nuk shoh ndonjë konkurrent. Pra, kjo do të thotë se vlera është shumë më e madhe se kapitali aktual i tregut, nëse e shohim atë si një investim.”

Ditën e lëshimit të ajrit, Brantly Millegan, AKA "Brantly.eth", mbikëqyrësi i procedurave të ENS, postoi në Twitter në lidhje me "përgjegjësinë" e paraqitur mbi individët dhe përfshiu saktësisht se si i takon lagjes ENS të përdorë "me mençuri" identitetin e decentralizuar. ”

Gregory Rocco nga Spruce rishikoi këtë ide të identitetit të decentralizuar me CryptoPumpNews. Ai krijoi Spruce, një hyrje e mbrojtur me Ethereum, ose aplikacionin softuerik SIWE, veçanërisht për të ndihmuar individët të zotërojnë dhe rregullojnë identifikimin e tyre elektronik, në vend që t'ia dorëzojnë atë informacion firmave të mëdha.

Ai po përshkruan firmat e mëdha qendrore si Google, Twitter ose Facebook që u ofrojnë individëve të web2 alternativë për t'u identifikuar në aplikacionet dhe zgjidhjet e palëve të treta duke përdorur informacionin e tyre përkatës të Gmail ose Facebook në vend që të kenë nevojë të prodhojnë dhe mbajnë parasysh emrat e përdoruesve dhe fjalëkalimet private për çdo llogari krejt e re.

Sipas Rocco, këto hyrje konvencionale kanë "kontrollin përfundimtar" mbi identifikuesit individualë për shkak të faktit se "nëse Google të tërhiqte tapetin mbi ty, nuk do të humbisje vetëm aksesin në shërbimet e Google, por gjithashtu do të humbasësh aksesin në çdo shërbim. që jeni identifikuar duke përdorur Gmail.”

Fondacioni Ethereum dhe ENS identifikuan këtë problem dhe zbuluan një Kërkesë për Propozim për prodhimin e një plani Sign-In me Ethereum duke përdorur Oauth Spruce u zgjodh për të ofruar një zgjedhje të decentralizuar identiteti në shtator.

Objektivi i SIWE është të bëjë të mundur që individët të rregullojnë identifikuesin e tyre publik duke zotëruar sekretet e tyre ekskluzive ose siç e vendosi Rocco: "'çelësat e tu, kriptoma jote' por edhe 'çelësat e tu, identifikuesi juaj'". Toolkit zhvillon një identitet të bazuar në blockchain, ai gjithashtu lejon prova të vërtetuara të identitetit, zotërimin e pronave dhe abonimin DAO. Kjo është thelbësore në mënyrë që një individ të verifikojë vlerën e tij/saj në komunitetin ekologjik të ENS dhe të fitojë liri civile për fluturimet e ardhshme.

Kur u pyet saktësisht se si ndihet vërtet të jesh delegat, Rocco pohoi:

“E ndiej këtë motivim për të qëndruar në krye të gjithçkaje për ENS dhe për të qenë në bord dhe për të vendosur atë kontratë sociale. Unë besoj në të ardhmen e ENS dhe mbështes pjesëmarrjen në sistemet e kontrolluara nga përdoruesit. Kjo paradigmë është hapi i parë drejt mundësimit të përdoruesve që të kenë më shumë kontroll mbi identitetin dhe të dhënat e tyre.”

Decentralizimi i identitetit inkurajon në mënyrë të pashmangshme ENS DAO dhe akumulon reputacionin e tij si një kompani vërtet e decentralizuar. Të dy Zhang dhe Rocco janë kampionë të zotërimit kumulativ dhe dëshirojnë të reklamojnë edhe më shumë përdorimin e ENS në komunitetin ekologjik të web3.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju