Enjin dëshiron të decentralizojë metaverset e saj me fond të ri 100 milion dollarë

Fondi Efinity Metaverse sigurisht që do të përqendrohet në investimet financiare të kapitalit fillestar për detyrat e ndërtimit të Efinity

Enjin dëshiron të decentralizojë metaverset e saj me fond të ri 100 milion dollarë

Sistemi i lojërave video Blockchain Enjin po zhvillon një fond të ri për të mbështetur përparimin e komunitetit ekologjik metavers dhe gjithashtu për ta bërë atë shumë më të decentralizuar.

Enjin, një start-up pas bllokut të përqendruar të "tokenit të pandryshueshëm" (NFT) - Efinity, në fakt ka zhvilluar një fond prej 100 milionë dollarësh për të ndihmuar adoptuesit e Efinity së bashku me detyra të tjera të lidhura, start-up prezantoi të enjten.

"Tani është koha që ne ta kthejmë këtë në një pjesë zyrtare, publike dhe të vetëdijshme të strategjisë sonë të rritjes dhe të mbështesim një Metaverse të lirë, të hapur dhe të decentralizuar," pohoi Enjin, duke përfshirë se sigurisht që do të mendojë për investimet financiare të kapitalit neto. raundet e financimit të farës dhe gjithashtu blerjet simbolike për të mbështetur komunitetin ekologjik.

I quajtur "Fondi Efinity Metaverse", fondi i ri synon gjithashtu kompanitë që janë të përqendruara në asimilimet ndër-zinxhirore me komunitetin ekologjik Enjin së bashku me detyrat e përbashkëta NFT në Efinity dhe gjithashtu Polkadot. Fondi sigurisht që do të mbështesë gjithashtu detyrat e videolojërave të përmirësuara "të gjitha platformat". së bashku me vendndodhje të ndryshme të tjera të lidhura me metaverset, NFT-të dhe gjithashtu objektet kryesore të Efinity.

Related: Sandbox ngre 93 milion dollarë për të zgjeruar metaverset e tij NFT

Në fillim të këtij viti, Enjin mbrojti 18.9 milionë dollarë financim nga kapitalistët, i përbërë nga shkëmbim i rëndësishëm i kriptove Crypto com deri në lançimin e Efinity, blockchain-in e tij të bazuar në Polkadot për sektorin NFT. EFI, kriptomonedha indigjene e Efinity, qëndroi në gusht 2021 duke iu përmbajtur një shitje token prej 20 milionë dollarësh në korrik.

Zhvendosja më e fundit e Enjin drejt në metaverse vjen mes zhurmës në rritje rreth parimit metaverse, e cila u mbajt gjithashtu më mirë pasi faqet e mediave sociale Titan Facebook e transformuan zyrtarisht emrin e firmës në Meta. Parimi i metaverses përdoret për të shpjeguar një përzierje teknologjish moderne që zhvillojnë një E vërteta dixhitale 3D duke përfshirë detyra të tilla si lojërat me video në internet dhe gjithashtu hangouts.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju