Enegra migron argumentet e dixhitalizuara të kapitalit nga Ethereum në blockchain Polygon

E forta zgjodhi blockchain Polygon për tarifat e reduktuara të marrëveshjeve dhe gjithashtu kohën e shpejtë të marrëveshjes.

Enegra migron argumentet e dixhitalizuara të kapitalit nga Ethereum në blockchain Polygon

Enegra Group, një kompani tregtare aktivesh me bazë në Malajzi me një pronë interneti me vlerë 28 miliardë dollarë, në fakt ka zhvendosur argumentet e saj të sigurisë dhe sigurisë EGX të lidhura me kapitalin në zinxhirin bllokues Polygon (MATIC) nga Ethereum (ETH). Në vitin 2019, Energra tokenizoi 100% të kapitalit të saj, duke bërë të mundur që investitorët të ushtrojnë në mënyrë elektronike të drejtat ligjore të shpërblimit, fletëvotimit dhe administrimit. Si tokenizimi i parë ashtu edhe lëvizja e tokenit u promovuan nga Tokeny, një furnizues i shënjimit të pronave dhe gjithashtu i kornizës së konformitetit.

Matthew Averay, mbikëqyrës i trajtimit dhe gjithashtu CEO në Enegra, tha:

Ne shënuam kapitalin tonë për të rritur likuiditetin. Dhe, meqenëse teknologjia moderne është lehtësisht e disponueshme për marrëveshje më të shpejta, më të përballueshme dhe gjithashtu të çertifikuara në blockchain, ne dëshiruam që kapitalistët tanë ta shfrytëzonin atë sa më shumë. Polygon dhe gjithashtu Tokeny dhanë kornizën e plotë që na kërkuam për ta bërë këtë, dhe gjithashtu ne jemi shumë të kënaqur me rezultatet.

Ndërkohë, Sandeep Nailwal, themelues i Polygon, komentoi:

Tokenizimi i pronave të botës reale, si dhe siguria ekonomike dhe letrat me vlerë, ka shumë të ngjarë të jetë vala e madhe e mëposhtme në DeFi, dhe gjithashtu jemi të kënaqur të shohim shoqëruesin tonë, Tokeny, të sjellë prona cilësore dhe gjithashtu të certifikuara në rrjetin Polygon. Duke shfrytëzuar kuadrin tonë me furnizuesin e duhur të programeve softuerike, siç është Tokeny, kompanitë mund të lëshojnë ose transformojnë menjëherë pronat e tyre në Polygon.

Më në fund, Luc Falempin, CEO në Tokeny Solutions, përfshiu deklaratën në përputhje me:

Lëshuesit e tokenave nuk kërkojnë të shqetësohen më për të qenë të penguar në një blockchain për jetën. Pa hequr asnjë lloj sfondi, ne aktualisht kemi pajisjet dhe gjithashtu procedurat për lëvizje të qetë nga një rrjet në një rrjet tjetër.

Polygon është një procedurë e zhvilluar për shkallëzimin dhe gjithashtu krijimin e kornizës në zinxhirin e bllokut Ethereum Sipas Polygon Scan, rrjeti rafinon mbi 3 milion marrëveshje çdo ditë dhe gjithashtu ka afërsisht 105 milion adresa të veçanta çantë. Blockchains Altcoin me shpenzime të reduktuara të marrëveshjeve vazhdojnë të rriten në apel që vonë, për shkak të tarifave të larta të gazit në rrjetin Ethereum – të cilat aktualisht lundrojnë rreth 153 dollarë për zbatimin e mençur të marrëveshjes.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju