eNaira fiton ngadalë tërheqje pas nisjes mes defekteve

Autoritetet e qeverisë federale nigeriane kanë supozime të mëdha në lidhje me juNaira

eNaira fiton ngadalë tërheqje pas nisjes mes defekteve

Shpërndarja e parasë elektronike të bankës së dytë rezervë të globit, ose CBDC, është në një fillim të përafërt. Javën e kaluar, Nigeria prezantoi eNaira CBDC-në e saj pasi Bahamas përfunduan duke qenë kombi i parë në planet që prezantoi të tyren, të quajtur Dollari Sand, një vit më parë.

Në një deklaratë me çmim nga priza elektrike e informacionit rajonal The Nation, Banka Qendrore e Nigerisë ose CBN, Guvernatori Godwin Emefiele deklaroi "interes të jashtëzakonshëm dhe përgjigje inkurajuese" Në mënyrë të ngjashme, Presidenti Muhammadu Buhari përafrohet se eNaira mund të prodhojë 29 miliardë dollarë të shtuar në detyrë financiare. gjatë viteve në vijim, duke vënë në dukje mundësinë e zgjidhjeve të drejtpërdrejta të mirëqenies së qeverisë federale duke përdorur paranë elektronike.

Sipas Emefiele, për shkak të fillimit të tij më 25 tetor, 33 institucione financiare, 2,000 klientë dhe gjithashtu 120 shitës janë regjistruar në sistem. Aplikacioni është lehtësisht i disponueshëm si në Apple ashtu edhe në Android. Mbi 200 milionë eNaira (602,959 dollarë USD) në fakt u është ofruar bankave në vend.

Por ndërsa autoritetet e qeverisë federale janë të sigurta në lidhje me pritshmërinë e saj, nisja në fakt nuk ka shkuar plotësisht në mënyrë efikase. Portofoli i shpejtësisë eNaira i CBN për pak kohë doli jashtë linje menjëherë pasi u zbulua në dyqanet e aplikacioneve si Google Play. Aplikacioni u hoq për të promovuar një përmirësim pasi mori mbi 100,000 shkarkime, me dëshmi polarizuese. Përdoruesit ankohen kryesisht për defekte dhe gjithashtu për funksione të shumta të aplikacionit që nuk funksionojnë fare. Aktualisht është në dispozicion. Siç raportohet nga Peoples Gazette, CBN kopjoi gjithashtu një shënim të ligjshëm të lutemi për eNaira nga një prodhues amerikan i pajisjeve.

Muajin e kaluar, në një studim të kryer nga Finders com dhe të organizuar gjithashtu nga The Straight Times, 24.2% e pjesëmarrësve në Nigeri deklaruan se kishin kriptovaluta – duke e vlerësuar vendin në krye të globit për sa i përket përdorimit të parave elektronike. Malajzia u rendit e dyta (2%), dhe gjithashtu Australia ishte e disponueshme në vendin e tretë (18.0%). Ndërkohë, Shtetet e Bashkuara ishin të disponueshme në vendin e dhjetë, me 3% të të rriturve që posedonin kripto.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju