Elon Musk shkarkon 1.1 miliardë dollarë në aksione Tesla

Miliarderi i çuditshëm pyeti fansat e tij në Twitter, por aktualisht e kishte përgatitur shitjen si rezultat i përgjegjësive të detyrimit tatimor.

Elon Musk shkarkon 1.1 miliardë dollarë në aksione Tesla

CEO i Tesla-s, Elon Musk, në fakt ka shkarkuar aksione me vlerë më të madhe se një miliardë dollarë, sipas dosjeve aktuale monetare.

Regjistrimet e dërguara më 11 nëntor në Komisionin e Letrave me Vlerë si dhe në Komisionin e Shkëmbimit vërtetojnë shitjen e më shumë se 934,000 aksioneve të Tesla me vlerë rreth 1.1 miliardë dollarë.

Musk ofroi aksionet me një normë tipike prej rreth 1,170 dollarë, duke siguruar praktikisht 180% fitime në kosto gjatë vitit të kaluar. Është thjesht hera e tretë që Musk ofron aktualisht aksione të qëndrueshme, duke qenë se Tesla doli publikisht në Nasdaq në vitin 3, si dhe është blerja e tij më e madhe.

Regjistrimet zbulojnë se Musk përgatiti të tregtonte aksionet si përbërës të përgjegjësive të tij të detyrimit tatimor në shtator. Ai pyeti 63 milionë fansat e tij në pushimin e fundjavës, duke pyetur nëse ai duhet të tregtonte 10% të zotërimeve të tij në Tesla. Nga 3.5 milionë pjesëmarrës, pothuajse 58% deklaruan po. Megjithatë, CEO i Tesla-s ka ofruar në të vërtetë shumë më pak se 1% në këtë shitje si dhe ende mban më shumë se 170 milionë aksione.

Në komentet e sondazhit, ai ka mbajtur parasysh “Unë nuk marr rrogë cash apo bonus nga askund. Unë kam vetëm aksione, kështu që e vetmja mënyrë që unë të paguaj taksat personalisht është të shes aksione.”

Në ditët në përputhje me sondazhin, aksionet e Tesla-s u ulën me 16% duke zbritur në listën e 1,000 dollarëve shkurtimisht më 10 nëntor. TSLA në fakt kishte arritur një nivel më të lartë të të gjitha kohërave prej $1,230 më 4 nëntor, si dhe aktualisht është rreth 11% nën atë optimale.

Related: Bitcoin ulet nën 67 mijë dollarë pasi rënia e aksioneve të Tesla integrohet me CEO të Apple që refuzon strategjitë e kriptove

Në të vërtetë ka patur hamendje – në fakt hopium – në qarqet e kriptove se ai mund të vendoste disa nga ato para drejt e në zotërimet elektronike. Z. Whale pyeti 357,000 fansat e tij: “Cilën kriptomonedhë duhet të blejë për ta bërë veten trilioneri i parë në histori?”

CEO i MicroStrategy, Michael Saylor rekomandoi që ai të blinte edhe më shumë Bitcoin në përputhje me sondazhin e Twitter, ende përpara informacionit të dalë në lidhje me këtë shitje:

“Nëse qëllimi është diversifikimi, një strategji alternative për t'u marrë në konsideratë është konvertimi i bilancit $TSLA në një standard Bitcoin dhe blerja e 25 miliardë dollarëve në BTC. Kjo do të ofronte diversifikim, mbrojtje nga inflacioni dhe më shumë përfitime për të gjithë investitorët në një mënyrë efikase tatimore.”

Sipas Bitcoin Treasuries, Tesla aktualisht mban 43,200 BTC me vlerë rreth 2.79 miliardë dollarë me kostot ekzistuese.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju