El Salvador do të inaugurojë Bitcoin City të mbështetur nga 1 miliard dollarë bono Bitcoin

Rritja e Bitcoin City me siguri do të shohë pjesëmarrjen agresive të firmave të njohura të kriptove që përbëhen nga shkëmbimi i kriptomonedhave Bitfinex si dhe Adam Back'sBlockstream

El Salvador do të inaugurojë Bitcoin City të mbështetur nga 1 miliard dollarë bono Bitcoin

El Salvador vazhdon të udhëheqë nxitjen e nxitjes së Bitcoin (BTC) ndërsa Presidenti Nayib Bukele zbulon nisjen e Bitcoin City, i cili sigurisht që do të financohet në fillim nga obligacionet 1 miliardë dollarësh.

Fushata u zbulua fillimisht nga Bukele në seminarin e Javës së Bitcoin në El Salvador, i cili kërkoi të përkujtonte nxitjen kryesore të Bitcoin në vend, si dhe rritjen e angazhimit të banorëve.

Me fjalët e Bukeles:

“Në #BitcoinCity do të kemi edukim dixhital dhe teknologjik. Energjia gjeotermale për të gjithë qytetin dhe transporti publik efikas dhe i qëndrueshëm”

5bea4136726c6278d546b110706154c5 - El Salvador do të inaugurojë Bitcoin City mbështetur nga 1 miliard dollarë obligacione Bitcoin - 7

Rritja e Bitcoin City me siguri do të shohë pjesëmarrjen agresive të firmave të njohura të kriptove që përbëhen nga shkëmbimi i kriptomonedhave Bitfinex si dhe Adam Back'sBlockstream Sipas CTO Bitfinex Bitfinex Paolo Ardoino, shkëmbimi me siguri do të mbështesë fushatën Bitcoin City të El Salvadorit duke lëshuar një siguri dhe Sistemi i letrave me vlerë për të mbajtur bonot e Bitcoin Ai përfshinte:

“[Platforma] së shpejti do të jetë shtëpia e shumë ofertave të aseteve dixhitale vendase dhe të huaja që zhvillojnë rregullore të reja të aseteve dixhitale për vendin! El Salvador, Bitfinex dhe Blockstream po bëjnë histori së bashku.”

Kreu i shtetit imagjinon Bitcoin City të përfundojë të jetë një qytet plotësisht i dobishëm me shtëpi, qendra tregtare, restorante, një port, "gjithçka rreth Bitcoin". Për më tepër, pronarët e shtëpive do t'i nënshtrohen vetëm detyrimit të tatimit mbi vlerën e shtuar (TVSH), i cili sipas Bukeles sigurisht që do të përdoret për të paguar obligacionet e rrethit, etj. për kuadrin publik si dhe mirëmbajtjen e qytetit.

Në seminar, portieri kryesor i Blockstream, Samson Mao, sqaroi përshtatshmërinë e sigurimit të obligacioneve prej 1 miliard dollarësh Bitcoin:

“Me Bitfinex, ata kanë shumë balena. Nuk shoh problem për të mbushur një obligacion prej 1 miliard dollarësh.”

Mao gjithashtu njoftoi banorët se bonot e Bitcoin me vlerë prej 500 milionë dollarë sigurisht që do t'i nënshtrohen një kohëzgjatjeje pesëvjeçare të bllokimit, duke hequr me sukses burimet e shpenzuara nga fluksi ndërkombëtar. Në përmirësim, pronari i biznesit përshkroi saktësisht se si një rritje 10-fish e fushatave të krahasueshme nga vende të ndryshme të tjera do të heqë në një moment pesëdhjetë për qind të kapitalizimit të tregut prej 21 milionë Bitcoin.

Related: El Salvador do të zhvillojë 20 'Shkollat ​​e Bitcoin' me tepricë nga Bitcoin Trust

Menjëherë pas nxitjes kryesore të Bitcoin, qeveria federale e El Salvadorit në fakt ka riinvestuar fitimet e fshehta në punë të shumta të rritjes kornizë.

Në fillim të nëntorit, Bukele zbuloi se teprica e bërë nga llogaria e shtetit Bitcoin Trust sigurisht që do të përdoret për ndërtimin e 20 institucioneve krejt të reja:

“Kur filloi ky projekt, ne nuk kishim bërë aq shumë para në FIDEBITCOIN [llogaria shtetërore e BTC Trust] sa kemi bërë tani. Kështu që ne kemi vendosur të bëjmë 20 shkollat ​​e para të Bitcoin.”

Në mesin e tetorit, qeveria federale e El Salvadorit riinvestoi 4 milionë dollarë nga të ardhurat e Trustit të tyre Bitcoin për të ndërtuar një strukturë të re të kujdesit shëndetësor veterinar në burime, San Salvador.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju