El Salvador do të ndërtojë 20 'Shkollat ​​e Bitcoin' me tepricë nga Bitcoin Trust

Qeveria federale me siguri do të përdorë "tepricën" nga llogaria e saj Bitcoin Trust që aktualisht ka 1,120 BTC.

El Salvador do të ndërtojë 20 'Shkollat ​​e Bitcoin' me tepricë nga Bitcoin Trust

Qeveria federale e El Salvadorit po fillon detyrën e saj vijuese të lidhur me Bitcoin, e cila përfshin strukturat e kolegjeve që përdorin të ardhurat që vendi ka bërë në fakt nga zotërimi.

Fitimet ose "teprica" ​​nga llogaria e shtetit Bitcoin Trust sigurisht që do të derdhet drejt në ndërtesën e 20 kolegjeve sipas Presidentit Nayib Bukele Më 2 nëntor, Sekretari i Shtypit i Presidencës shkroi në Twitter:

“Kur filloi ky projekt, ne nuk kishim bërë aq shumë para në FIDEBITCOIN [llogaria shtetërore e BTC Trust] sa kemi bërë tani. Kështu që ne kemi vendosur të bëjmë 20 shkollat ​​e para të Bitcoin.”

Agjenti i Bukele gjithashtu specifikoi se të ardhurat nga blerjet e mëparshme të BTC me siguri do të shkojnë në drejtim të përfitimit të individëve, si dhe asnjë detyrim tatimor Salvadoran nuk do të preket me siguri për detyrën krejt të re.

Mediat lokale raportuan se ndërtimi i 20 kolegjeve krejt të reja sigurisht që do të mbështesë rritjen e arsimit dhe mësimit të kriptomonedhave për qytetarët, si dhe do të bëhet pjesë e 400 kolegjeve të përgatitura për programin "Shkolla ime e re". Në tetor 2020, Banka e Amerikës Qendrore për Integrimin Ekonomik (CABEI) pranoi financimin prej 200 milionë dollarësh për El Salvadorin për motivimin e rritjes së arsimit dhe të të mësuarit.

Në mes të tetorit, Presidenti zbuloi se qeveria federale me siguri do të investojë 4 milionë dollarë nga Trusti i Bitcoin për të ndërtuar një strukturë të re mjekësore veterinare në burimet e San Salvadorit.

Ligji i diskutueshëm i Bitcoin i El Salvadorit hyri zyrtarisht në ndikim më 7 shtator, megjithatë dita e tij inauguruese e tenderit të ligjshëm u ndryshua nga problemet teknologjike me buxhetin e shtetit Chivo.

Më 28 tetor, CryptoPumpNews raportoi se El Salvador bleu një shtesë prej 420 BTC duke e çuar stokun e tij të përgjithshëm në 1,120 BTC. Me kosto ekzistuese prej 63 mijë dollarë, kjo meriton rreth 70.5 milion dollarë.

Related: El Salvador vepron sipas uljes së kostos së Bitcoin, si dhe merr 150 BTC

El Salvador BTC, një burim në Twitter që ndjek blerjet e Bitcoin të vendit, raportoi se 12 milionë dollarë në të ardhura janë krijuar deri më tani, bazuar në një kosto tipike të blerjes prej 53,062 dollarë.

Llogaria gjithashtu gjurmon fletën e stimulimit prej 30 dollarësh që qeveria federale u ofroi njerëzve për të nxitur nxitjen e Bitcoin. 30 dollarët në BTC të ofruara për banorët e Salvadorit më 9 korrik aktualisht vlejnë rreth 38 dollarë, raportoi gjurmuesi më 2 nëntor. Vëllai i Anthony Pompliano Joe komentoi:

“Më shumë qytetarë tani kanë kuleta Bitcoin sesa llogari bankare tradicionale, dhe për herë të parë në jetën e tyre, ata kanë parë që fuqia e tyre blerëse të rritet me më shumë se 30%. Ky është një eksperiment magjepsës.”

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju