El Salvador feston të Premten e Zezë, blen 100 BTC me 20% ulje

Me rritjen e 100 monedhave sot, El Salvador mban 1,220 BTC, me vlerë rreth 66.3 milionë dollarë duke iu përmbajtur uljes së zotërimit të kriptove në 54,000 dollarë.

El Salvador feston të Premten e Zezë, blen 100 BTC me 20% ulje

Presidenti Salvadoran Nayib Bukele ra edhe një herë, duke shpenzuar më shumë se 5 milionë dollarë drejt Bitcoin pasi kostoja ra nën 54,000 dollarë të premten.

Në një postim në Twitter të së premtes, kreu i shtetit të El Salvadorit deklaroi se ai kishte blerë në fakt 100 Bitcoin (BTC) duke iu përmbajtur një shitjeje në tregun ndërkombëtar në reagime ndaj një alternative krejt të re COVID-19 të zbuluar në Afrikën e Jugut Sipas informacionit nga Cointelegraph Markets Pro. sepse duke arritur në një kosto të gjitha kohërave prej 69,000 dollarë më 10 nëntor, Bitcoin në fakt ka rënë më shumë se 20% për të arritur në 54,343 dollarë në kohën e revistës, një rënie prej 8% në shumë më pak se 24 orë.

Bukele fillimisht zbuloi se El Salvador me siguri do të bënte një blerje të rëndësishme BTC në prag të hyrjes në fuqi të ligjit të vendit për Bitcoin në 7 shtator, duke marrë 200 BTC kur kostoja ishte afërsisht 52,000 dollarë. Ai në fakt ka postuar në Twitter çdo herë që qeveria federale fitoi monedha gjatë një ulje të kostos, me kombin që mbante 1,120 BTC përpara blerjes më të fundit. Me rritjen e 100 monedhave më 26 nëntor, El Salvador mban BTC me vlerë rreth 66.3 milion dollarë në kohën e revistës.

40b622d4c5c4929ea438eccaf0383c37 - El Salvador feston të Premten e Zezë, blen 100 BTC për 20% ulje - 7

Që nga fillimi i prezantimit të rregulloreve që synonin bërjen e tenderit të ligjshëm të Bitcoin në El Salvador në qershor, Bukele ka sugjeruar në fakt një numër fushatash në vend rreth nxitjes dhe gjithashtu minierave. Qeveria federale në fakt ka filluar ndërtimin dhe ndërtimin e objekteve për të mbështetur buxhetin e Bitcoin të emetuar nga shteti, Chivo, dhe gjithashtu ka prezantuar së fundmi strategji për të lëshuar qytetin e vet Bitcoin në bazën e një vullkani, të parave fillimisht me 1 miliard dollarë në bono Bitcoin .

Të ngjashme: El Salvador do të ndërtojë 20 'Shkollat ​​e Bitcoin' me tepricë nga Trusti i Bitcoin

Shumë salvadoranë në fakt kanë kundërshtuar fushatat e kriptove, veçanërisht duke kundërshtuar Bukele dhe gjithashtuBitcoin Në shtator, qytetarët që marshonin nëpër qytetin e financimit u dëmtuan midis stendave të Chivo-s dhe gjithashtu shkatërruan mbetjet me dizajne të logos anti-BTC dhe gjithashtu tregues. Rezistenca Popullore e kombit dhe gjithashtu Blloku i Rebelimit, përveç një ekipi që përfshin pensionistë, ekspertë, pensionistë me nevoja të veçanta dhe gjithashtu punonjës të tjerë të ndryshëm, në të njëjtën mënyrë kanë kryer prezantime kundër ligjit të Bitcoin.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju