Komuniteti Discord ndahet ndërsa CEO zbulon integrimin e para-publikuar të Ethereum

Funksioni krejt i ri me siguri do t'u mundësojë individëve të Discord të bashkohen në mënyrë proaktive në përpjekjet e ardhshme të kriptos, si NFT, Web 3.0 si dhe nxitjen e tokeneve.

Komuniteti Discord ndahet ndërsa CEO zbulon integrimin e para-publikuar të Ethereum

Sistemi i mesazheve të çastit Discord mund të lëshojë shpejt asistencë për asimilimet MetaMask si dhe WalletConnect siç konfirmohet nga një pamje beta e ekranit e ndarë nga CEO i sistemit, Jason Citron Megjithatë, një pjesë e komunitetit Discord ngriti problemet në lidhje me përmirësimin, ndërkohë që frikësonte për të ndërprerë anëtarësimet e tij në Nitro.

Lajmet e Citron për integrimin e ardhshëm të blockchain Ethereum erdhën si përgjigje ndaj një cicërimë nga Packy McCormick, pronar i Not Boring, duke ndarë një shkrim që shqyrtonte:

“Imagjinoni një faqe interneti njerëzore. Imagjinoni një vend ku memet e errëta rrjedhin si mjaltë. Imagjinoni një vend ku lulëzojnë patatet. Imagjinoni një vend ku njerëzit dhe robotët jetojnë në harmoni. Imagjinoni, me fjalë të tjera, një vend si Discord.

Ndërsa pamja e ekranit e Citron e aplikacionit Discord të lëshuar paraprakisht synon të përshpejtojë nxitjen e kriptove, komuniteti i videolojërave i rezistoi zhvendosjes duke theksuar problemet e përsëritura të komunitetit ekologjik me shkarkimet e karbonit, pastrimin e parave të gatshme si dhe paparashikueshmëritë brenda tregut jofunksional (NF).

Për më tepër, reagimi bëri që shumë individë të përfundonin anëtarësimin në Discord Nitro, oferta e zgjidhjes së kostove të sistemit që ju kthen 4.99 dollarë në muaj si dhe 49.99 dollarë për një vit. Me fjalët e klientit të Discord Olivia:

Në anën e kundërt të gamës, disa individë nga komuniteti i lojërave video e shohin këtë zhvendosje si një veprim në udhëzimet më të mira. Duke iu përgjigjur Olivia-s, një klient tjetër i quajtur Bryce NFT sugjeroi:

“Sapo e quajtët hapësirën NFT një skemë ponzi pa prova të vlefshme. Mos komentoni asgjë kur nuk e keni idenë për hapësirën.”

Related: MetaMask inkorporohet me Bitfinex Pay mes nevojës në rritje për ripagesat e kriptove

Asimilimet e MetaMask kanë futur në të vërtetë shumë individë në dhomën e kriptove. Të premten, portali i ripagimit të kriptove Bitfinex Pay prezantoi një integrim MetaMask në sistemin e tij.

Si rezultat i integrimit të MetaMask, Bitfinex Pay hapi dyert për mbi 10 milionë individë krejt të rinj për dërgimin, si dhe marrjen e pagesave në kriptomonedha. Duke folur për CryptoPumpNews, polici primar i inovacionit të Bitfinex Pay, Paolo Ardoino, deklaroi se pronat elektronike kanë më shumë gjasa të ndërhyjnë në tregun ekzistues të ripagimit, i cili "nuk është çështje nëse, por vetëm kur".

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju