Senatorët demokratë kundërshtojnë nominimin e Presidentit Biden për OCC Omarova

Nominimi i Saule Omarovës për Kontrollor të monedhës merret me argumentet e planit nga demokratët dhe gjithashtu pjesëmarrësit e bordit financiar të senatit tonë.

Senatorët demokratë kundërshtojnë nominimin e Presidentit Biden për OCC Omarova

Një ekip prej 5 senatorë demokratë në fakt supozohet se ka refuzuar kandidatin e Presidentit Joe Biden, Saule Omarova, të kryesojë Zyrën e Kontrolluesit të Monedhave (OCC).

Emërimi i Omarovës si autoritet rregullator i institucionit financiar fillimisht u kundërshtua nga 3 pjesëmarrës të Komitetit Bankar të Senatit – Senatorët Jon Tester, Mark Warner dhe gjithashtu Kyrsten Sinema – në një telefonatë me kryetarin e panelit Sen Sherrod Brown, siç raportohet nga Axios. Rezistenca u mbështet më tej nga Senatorët John Hickenlooper dhe gjithashtu Mark Kelly

Omarova kuptohet për pikëpamjet anti-kripto që në fakt ka funksionuar më parë si Këshilltar Special për Politikat Rregullatore të Nënsekretarit, Financat e Brendshme Si rezultat i rezistencës nga 5 demokratë dhe gjithashtu të gjithë republikanët, kandidati i Shtëpisë së Bardhë bën thirrje për çdo demokrat tjetër të ndryshëm. perspektiva për të zgjedhur konsultimin e saj.

Senatorët e shqyrtuan Omarova në lidhje me nominimin e saj më 18 nëntor, e përbërë nga senatori John Ossoff i Gjeorgjisë, që kishte disa shqetësime për Omarova në lidhje me kriptomonedhën. Vërejtjet e saj pranuan disa nga energjia që ofron kriptomonedha në tregjet ekonomike, megjithatë ajo u përqendrua në mundësinë që kriptomonedha të kërcënojë dollarët e Shteteve të Bashkuara, aspektet e të cilave kontrolluesi i monedhës është i ngarkuar me menaxhimin.

Ajo që ndodh në vijim është vetëm një nga 2 pikat. Ose menaxhmenti Biden i bind senatorët demokratë që sfidojnë nominimin e Omarovës për të transformuar mendjet e tyre, ose menaxhmenti zgjedh një kandidat krejt të ri për verifikimin e senatit tonë.

Në tetor, senatori Pat Toomey i bëri presion Omarovës në lidhje me tezën e saj të mungesës së Marksizmit, dhe gjithashtu në fillim të nëntorit, kontrollori në detyrë i monedhës, Michael J. Hsu, zgjodhi Tether dhe gjithashtu Binance si lojtarë me rrezik të lartë në fushën e blockchain.

Vendi i punës i senatorit Hickenlooper në Denver nuk iu përgjigj shpejt kërkesës së CryptoPumpNews për vërejtje.

Related: Kryetari i Komitetit Bankar të Senatit kërkon nga ofruesit e stablecoin dhe gjithashtu shkëmbimet, duke rekomanduar një dëgjim të mundshëm

Duke ndezur ngrohtësinë qeverisëse, Sherrod Brown, kryetar i Komitetit të Senatit për Bankat, Strehimin dhe gjithashtu Çështjet Urbane, lëshoi ​​njoftime që u bëjnë thirrje kompanive të kriptove të lëshojnë detaje që kanë të bëjnë me klientët dhe gjithashtu sigurinë kapitaliste për monedhat e qëndrueshme.

Siç raportoi CryptoPumpNews, njoftimi i Brown u udhëzua në Coinbase, Gemini, Paxos, TrustToken, Binance Shtetet e Bashkuara, Circle, Centre dhe gjithashtu Tether, që aktualisht kërkojnë të dorëzojnë kërkesat e kërkuara deri më 03 Dhjetor. Shërbimet kripto sigurisht që do të kërkojnë të ndajnë detaje mbi investimin, tregtimin dhe gjithashtu prodhimin e monedhave të qëndrueshme.

Për më tepër, kompanitë pritet të ndajnë gjithashtu shumëllojshmërinë e simboleve në qarkullimin e gjakut dhe gjithashtu sa shpesh klientët i tregtojnë ato për dollarë amerikanë. Sipas ligjvënësit, kapitalistët "mund të mos e vlerësojnë kompleksitetin dhe veçoritë dhe kushtet e dallueshme të secilës monedhë të qëndrueshme". Sipas fjalë për fjalë:

“Kam shqetësime të rëndësishme me kushtet e pa standardizuara të zbatueshme për shlyerjen e monedhave të veçanta të qëndrueshme, se si ato terma ndryshojnë nga aktivet tradicionale dhe se si ato kushte mund të mos jenë të qëndrueshme në platformat e tregtimit të aktiveve dixhitale.”

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju