Strategët dhe investitorët e DeFi do të përfitojnë nga një platformë strategjike sasiore 'pa leje' e ndërtuar në Uniswap v3

Një platformë strategjike sasiore dëshiron të zvogëlojë pengesat për akses në Uniswap v3 duke u ofruar strategëve dhe investitorëve pajisje të integruara të testimit dhe ekzekutimit.

Strategët dhe investitorët e DeFi do të përfitojnë nga një platformë strategjike sasiore 'pa leje' e ndërtuar në Uniswap v3

Ndërsa financimi i decentralizuar (DeFi) është rritur në të vërtetë drejt e në një treg me metoda të siguruara mbi 200 miliardë dollarë, po ashtu janë rritur dëshirat për rrezik në të gjithë gamën e investitorëve. Këto shkallë të ndryshme të rezistencës ndaj rrezikut kërkojnë një shumëllojshmëri shtesë të artikujve të administrimit të pronës për të kënaqur nevojat e investitorëve.

Bella Protocol është një platformë e administrimit të pronave DeFi që pohon se ka zbuluar në të vërtetë një opsion për këtë shqetësim. Platforma synon të jetë "BlackRock i menaxhimit të pasurisë së kriptove" me një koleksion artikujsh që kërkojnë të thjeshtojnë procedurën e fermës së kthimit dhe të heqin qafe tarifat e gazit.

Bella Virtuoso – faza vijuese e Protokollit Bella – është një platformë e administrimit të pronave DeFi pa leje që me siguri do të bashkojë investitorët me qasjen më efektive të Ofruesit të Likuiditetit (LP) Uniswap v3 Bella shpjegon Uniswap v3 si një "ndryshues të lojës" në përdorimin efektiv të financimit , megjithatë ai që vjen me shpenzimet e pengesave dukshëm të larta për akses.

Edhe pse Uniswap v3 u lejon klientëve të personalizojnë varietetin e tarifave për furnizimin e likuiditetit, nuk ka asnjë tregues të vërtetë që ofron përmbledhjen e LP-ve kur vendoset një varietet tarifash. Në realitet, Bella pohon se duke qenë se ata janë kaq të shqetësuar për t'u kujdesur për humbjet që prishen, shumica e LP-ve nuk marrin parasysh se likuiditeti i fokusuar i Uniswap v3 do të ulë ndjeshëm ekspozimin e tyre të drejtpërdrejtë. Për më tepër, zakonisht përfshihet një tarifë e lartë gazi kur bëhet fjalë për ribalancimin e një profili.

Bella Virtuoso u lejon strategëve dhe investitorëve të DeFi të përfitojnë nga qasjet e tyre të përsosura duke përdorur testimin dhe ekzekutimin në një simulator të integruar Uniswap v3.

Objektivat u drejtuan

Koncepti prapa Bella Virtuoso është të ofrojë një opsion gjithëpërfshirës për çdo lloj kapitalisti duke përkujtuar njohuritë e autorëve të strategjisë sasiore. Investitorët profesionistë dhe strategët e DeFi fitojnë një pjesë të të ardhurave që kapitalisti i zakonshëm prodhon nga përdorimi i qasjeve të tyre.

Ndërkohë, investitorët mund të zgjedhin strategjinë ideale që përputhet me shkallën e tyre të rezistencës ndaj rrezikut nga shumëllojshmëria e qasjeve të investimeve financiare në marrëveshje.

Më shumë kuptime mbi Protokollin Bella këtu

“Të gjithë do të jenë në gjendje të kenë akses të drejtë në shërbimet kryesore të menaxhimit të aseteve. Uniswap v3 ofron një mjet fenomenal për të rritur efikasitetin e kapitalit. Duke ndërtuar Bella Virtuoso, ne po shfrytëzojmë mençurinë e zhvilluesve sasior të komunitetit për t'i ndihmuar investitorët të shfrytëzojnë me të vërtetë efikasitetin e kapitalit dhe fleksibilitetin e Uniswap v3," pohoi Felix Xu, një programues kryesor në Bella Protocol.

Një element i rëndësishëm në arritjen e kësaj do të jetë sigurisht zbatimi i Tuner – një imitues programatik Uniswap v3 që lejon ndërtuesit e strategjive të shtëpive të testojnë qasjet e tyre me informacionin e rrjetit kryesor.

Tuner replikon individualisht paraqitjen dhe ekzekutimin e detajuar të Uniswap v3 në bazë transaksion pas transaksioni pa pajisjen dixhitale Ethereum (EVM). Biznesi sqaron se pajisja mund të shpejtojë përpara dhe të kthejë marrëveshjet prapa dhe gjithashtu të marrë ose të rikuperohet nga një fotografi. Duke bërë këtë, platforma thekson se strategët me siguri do të jenë në gjendje të kryejnë prapatestim "pothuajse të përsosur" me informacion historik në zinxhir.

Duke parë paraprakisht

Në të ardhmen, Bella Protocol do të thotë të përbëhet nga një sërë përditësimesh platformash që sigurisht do të përfitojnë më shumë nga klientët. Në TM1 2022, platforma sigurisht që do të përbëhet nga një "bot i ekzekutimit të strategjisë" për të rirregulluar menjëherë varietetin e normës së likuiditetit të fokusuar. Pasi të publikohet kjo, investitorët me siguri nuk do të kenë më nevojë të rregullojnë me dorë varietetin e tarifave për të shfrytëzuar sa më shumë çmimin e përdorimit të fondit, duke kursyer kohën dhe tarifën e gazit.

Në tremujorin e dytë dhe në tremujorin e tretë, platforma thekson se theksi i saj me siguri do të jetë në imazhin më të madh të bashkëngjitjes dhe informimit të klientëve duke kuruar gjithashtu qasjet sasiore. Bella thotë se sigurisht që do të përbëhet nga një sistem i mençur i administrimit të fondeve të bazuara në kontrata për të mbrojtur fondet individuale. Sigurisht që do të përfshijë gjithashtu një ndërfaqe të efektshme me vizualizime të efikasitetit të mëparshëm, historik të prapambetur dhe metrika si Sharpe Ratio dhe Sortino Ratio.

Për momentin, megjithatë, artikulli ekzistues i Bella Protocol – Bella Flex Savings v2 në Curve fi – është afër 30 milionë dollarë në vlerë të përgjithshme të siguruar (TVL). Në këtë variacion krejt të ri, platforma thotë se mund të sigurojë një kthim vjetor të përqindjes (APY) deri në 30% pasi të gjitha kthimet riinvestohen menjëherë drejt në metodat themelore të kthimit të substancave.

Mësoni më shumë në lidhje me Protokollin Bella

Disclaimer. CryptoPumpNews nuk rekomandon asnjë lloj përmbajtjeje ose artikulli në ueb në këtë faqe interneti. Ndërsa synojmë t'ju ofrojmë detaje shumë të rëndësishme që mund të marrim, shikuesit duhet të bëjnë vetë studimin e tyre kërkimor përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me biznesin dhe të sjellin detyrim të plotë për zgjedhjet e tyre, as ky artikull i shkurtër nuk mund të mendohet për këtë. si udhëzim për investimet financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju