Protokolli DeFi Aave përballet me një fluturim të madh kapitali

Vlera totale e siguruar në sistemin e decentralizuar të kredisë dhe huamarrjes ra me 16% në 24 orët e mëparshme.

Protokolli DeFi Aave përballet me një fluturim të madh kapitali

Përqindja vjetore e kthimit, ose APY, për kreditimin e kriptove dhe gjithashtu sistemin e huamarrjes Aave janë rritur në fakt në shkallë videokasetë pasi tërheqjet e kapitalit dërguan protokollin e financimit të decentralizuar, ose DeFi, drejt në një krizë likuiditeti. Në momentin e krijimit, variabli APY për huazimin e stablecoin Dai me anë të Aave është rritur në fakt në 24.88%, në kontrast me rreth 6.50% një ditë më parë.

Sipas shkencëtarit të kriptomonedhave Igor Igamberdiev, individualiteti i blockchain Justin Sun ishte përgjegjës për të paktën miliarda dollarë në tërheqje në dy orët e mëparshme. Vlera e përgjithshme e siguruar e Aave, ose TVL, ishte deri në 14.7 miliardë dollarë nga 17.89 miliardë dollarë një ditë më parë, bazuar në informacionin nga DeFi Pulse.

Në një koleksion postimesh, dizajnerët e Aave ekspozuan se sistemi i modelimit ekonomik Gauntlet Network dërgoi një Protokoll Përmirësimi Aave, ose AIP, për të çaktivizuar veçorinë e huazimit për simbolet xSUSHI dhe gjithashtu DeFi Pulse Index (DPI) si një hap parandalues. Në përmirësim, AIP kërkoi gjithashtu çaktivizimin e Automated Market Maker, ose AMM, simbolet e furnizuesit të likuiditetit në Tregun Aave AMM si një mbrojtje shtesë.

Më herët gjatë javës, pjesëmarrësit e zonës Aave artikuluan shqetësimet në lidhje me ndjeshmërinë me përdorimin e simboleve xSUSHI si siguri për huazimin në sistem. Dizajnerët e Aave pohuan se grupi i rrjetit Gauntlet zhvilloi simulime duke zbuluar se sigurisht që nuk do të ishte e mundshme financiarisht përdorimi i simboleve xSUSHI në Aave Megjithatë, dizajnerët e Aave pohojnë se Rrjeti Gauntlet ende prezantonte AIP-në pavarësisht nga këto rezultate. AIP është aktualisht në fazën e votimit, me të zgjedhurit "Po" shumë të preferuar.

Përpara fluturimit të sotëm, Aave ishte një nga protokollet më të spikatur të DeFi, siç u vendos ngaDefi Llama. Sistemi ka një kontroll të madh mes fanatikëve të kriptomonedhave që dëshirojnë të prodhojnë fermë ose të sigurojnë një financim të stablecoin duke premtuar paratë e tyre elektronike si siguri.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju