Projekti i privatësisë DeFi Panther mbledh 22 milion dollarë në shitje publike 1.5 orëshe

Shitja publike e Panther-it përfshinte 5% të furnizimit të plotë të ZKP-së, me 15% të ofruar me anë të farës, para-farës si dhe financimit personal.

Projekti i privatësisë DeFi Panther mbledh 22 milion dollarë në shitje publike 1.5 orëshe

Panther Protocol, një kompani teknologjike moderne për përmirësimin e privatësisë për tregun e decentralizuar të parave (DeFi), në fakt ka përfunduar shitjen e saj publike për të vazhduar zgjidhjet e strukturës së privatësisë për DeFi si dhe Web 3.0.

Panter zbuloi për CryptoPumpNews të enjten se rriti 22 milionë dollarë në shitjen aktuale publike të simboleve ZKP, duke e çuar sasinë e plotë të ngritur në 32 milionë dollarë.

Duke filluar nga e marta, shitja publike e Panther Protocol u mbyll në mënyrë efikase vetëm në më pak se 90 minuta, zbuloi më parë projekti Panther.

I lançuar në tremujorin e tretë 3, Protokolli Panther është zhvilluar duke përdorur zk-SNARKs, një lloj krejt i ri i kriptografisë me njohuri zero të kryer për kriptovalutat e preferuara të përqendruara në privatësi si Zcash (ZEC). Shprehja "zk-SNARK" do të thotë "Argument i përmbledhur jo-ndërveprues i njohurive me njohuri zero", duke përshkruar një rrethanë ku mund të verifikohet zotërimi i informacionit specifik pa e ekspozuar atë informacion.

Duke u bazuar në disa zinxhirë bllokues të përbërë nga Ethereum, Polygon, Flare, Near si dhe Orteku, Panther po krijon një shtresë të ndërveprueshme privatësie për DeFi si dhe Web 3.0. Metoda përdor koleksionet zAs, përshkrime të mbështetura 1:1 të zotërimeve themelore duke përdorur avantazhet e individëve të marrëveshjeve personale në llojin e ri të posedimit.

Siç u zbulua më parë nga Panther, shitja publike e metodës përfshinte 5% të furnizimit të plotë të ZKP me "orare të ndryshme zhbllokimi". Pesëmbëdhjetë për qind e furnizimit të plotë u ofrua me anë të para-farës, farës si dhe 3 raundeve të shitjes personale pasuese. Sipas Panther, metoda ka rritur në fakt 10 milionë dollarë me financim personal.

Disa nga kapitalistët e synuar që donin të përfshiheshin në shitjen publike të Panthers prej 22 milionë dollarësh, në fakt kanë ankuar se nuk kishin aftësinë për të shlyer pagën.

"Mbështetja tronditëse për mosmarrëveshjen, ishte në faqe për 90 minuta dhe nuk më la të bëja asnjë pagesë sepse butonat nuk funksiononin, pastaj asnjë përgjigje për një orë nga askush në mosmarrëveshje," raportoi një kapitalist i synuar.

Projekti Panther nuk reagoi shpejt ndaj kërkesës së CryptoPumpNews për vërejtje.

Related: Projekti i privatësisë i bazuar në Polkadot, Manta Network mbledh 5.5 milionë dollarë

Mes një rritjeje të konsiderueshme në tregjet më të mëdha të kriptomonedhave, tregu DeFi ka vazhduar në të vërtetë duke u zgjeruar këtë vit, me vlerën e plotë të siguruar në të gjitha procedurat e DeFi, duke arritur një dokument krejt të ri mbi 270 miliardë dollarë në fillim të nëntorit.

a841ee441c31eb513f624e6748750be8 - Projekti i privatësisë DeFi Panther mbledh 22 milion dollarë në shitje publike 1.5 orëshe - 7

Në përputhje me apelin në zgjerim të DeFi, detyrat e tregut në të vërtetë kanë shërbyer në mënyrë progresive mjetet juridike të privatësisë. Sipas Paolo Guida, kreu i investimeve financiare për Blockchain Valley Ventures, privatësia është vështirësia më e rëndësishme për të ndaluar ngritjen e DeFi.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju