DeFi mund të jetë 100 herë më i madh se sot në 5 vjet

Industria e financimit të decentralizuar aktualisht përbën vetëm 0.1% të mundësisë së saj optimale dhe gjithashtu zhvillimi i konsiderueshëm i saj është i paparandalueshëm.

DeFi mund të jetë 100 herë më i madh se sot në 5 vjet

Financimi i decentralizuar (DeFi) është një artikull krejtësisht natyral i mundësuar nga teknologjia moderne blockchain dhe gjithashtu ka lehtësirat e duhura dhe gjithashtu të përgatitura për të zhvendosur teknologjinë moderne në një zonë më të madhe argëtimi. Zona në fakt është zgjeruar me kërcime dhe gjithashtu kufij duke pasur parasysh se rrjeti Ethereum doli në internet në korrik 2015, me blerjet e rrjetit Ethereum duke u zgjeruar me 33x në 1.2 milion në ditë aktualisht, dhe gjithashtu blerjet në blockchain sigurisht që do të kalonin milionat në ditë nëse zinxhirë të tjerë të ndryshëm do të përbëheshin nga .

Shumica e këtyre blerjeve erdhën nga zgjidhjet DeFi si Uniswap, i cili promovon mbi 1 miliardë dollarë shkëmbime çdo ditë, së bashku me metodat e huazimit dhe gjithashtu huazimi si Aave, Compound dhe gjithashtu BondAppetit, me 10 miliardë në dimension tregu. Ndërsa këto janë marrëveshje të shkëlqyera nga çdo lloj tipik, ai është vetëm një faktor dhjetor i sektorit të financimit standard prej trilion dollarësh (TradFi).

1451be4f55bfe7ddc511325733d788bf - DeFi mund të jetë 100 herë më i madh se sot në 5 vjet - 15

DeFi thjesht po gërvisht sipërfaqen e zgjidhjeve TradFi

Sistemi monetar standard kërkon të mundësojë shkëmbimin e artikujve dhe gjithashtu zgjidhjet, të përbërë nga tregu i letrave me vlerë, tregu i detyrimeve financiare, tregu i blerë, tregu i produkteve, shlyerja, etj. bursa, ndërmjetësit monetarë, kujdestarët, e kështu me radhë – që mbledhin triliona dollarë kosto nga zgjidhjet e dhëna.

73aba961b6766c87c8cfb8640a6ba03a - DeFi mund të jetë 100 herë më i madh se sot në 5 vjet - 17

Zgjidhjet kryesore të DeFi aktualisht përbëhen nga huazimi, huazimi, tregtimi i decentralizuar dhe gjithashtu grumbullimi i yield-eve – një listë mjaft e kundërt me zgjidhjet e konsiderueshme monetare të ofruara në TradFi. Ky me siguri nuk do të vazhdojë të jetë statusi pasi programuesit e DeFi po zbulojnë në mënyrë proaktive dhe po zhvillojnë edhe më shumë zgjidhje për komunitetin. Protokollet që zbulojnë përshtatjen e duhur të produktit/tregut me siguri do të shohin një zhvillim shpërthyes, p.sh., rritja aktuale e dYdX.

Tregu trilion dollarësh TradFi është i pjekur për ndërprerje

Financiare e konsumatorit. Të ardhurat financiare ndërkombëtare me pakicë përafrohen me 2.3 trilion dollarë në disa zëra të financimit të klientëve, të përbërë nga hua/huadhënie, zëra hipotekore për shtëpi, shlyerje, etj. Në mënyrë të veçantë, shlyerjet e klientëve dhe gjithashtu blerjet bruto mbi 500 miliardë dollarë të ardhura vjetore për institucionet financiare ndërkombëtare dhe gjithashtu mund të preket me një UI të qetë, një monedhë të qëndrueshme ndërkombëtare dhe gjithashtu faktorë të gjerë miratimi – aspirata e Diem-it të Facebook përpara shtyrjes qeverisëse.

Tregu i kapitaleve. Kapitalizimi i tregut global të aksioneve përafrohet në mbi 100 trilion dollarë, në kontrast me pak më shumë se 243 miliardë dollarë me vlerë të plotë të siguruar (TVL) në financimin e decentralizuar. Simbolet e sigurisë janë një model i pashmangshëm që autoritetet rregullatore do të kërkojnë në fund të autorizojnë dhe gjithashtu të krijojnë strukturën qeverisëse, si dhe shkëmbimet e sistemuara dhe gjithashtu të decentralizuara që ndjekin nevojën e njohjes së klientit tuaj (KYC) mund të përdorin këtë treg trilion dollarësh të kapitalit në TradFi .

2b7df740066b57ace8fd795096b6c075 - DeFi mund të jetë 100 herë më i madh se sot në 5 vjet - 19

Sigurim. Sektori i mbulimit ndërkombëtar të sigurimeve është një sektor më shumë trilion dollarësh TradFi që mund të përmirësohet me një marrëveshje të zgjuar teknologjinë moderne. Rreth një e treta e kostove të mbulimit ndërkombëtar të sigurimeve ndahet për menaxhimin dhe gjithashtu çmimet e pagesave, gjë që në thelb është një ndryshim i shkurtër për klientin. Marrëveshjet inteligjente lejojnë aplikimin me kosto të ulët, të shpejtë dhe gjithashtu të saktë të përsosjes së mbulimit të sigurimit nga financimi në rastet, dhe gjithashtu do të jenë sigurisht një burim fitimprurës të ardhurash për sektorin DeFi.

Dimensioni i tregut i adresueshëm i DeFi

Sasia e transaksionit. Rrjeti Ethereum rafinon mbi 1.3 milionë blerje çdo ditë në vitin 2021, duke përfshirë kompensimin, tregtimin, huazimin, huazimin dhe gjithashtu lloje të tjera të ndryshme blerjesh. Ky është një numër i vogël në krahasim me mbi 1 miliard blerjet e përditshme ndërkombëtare me kartë tarifore, dhe gjithashtu rreth 5.5 miliardë sasinë e tregtimit të përditshëm në NASDAQ. Kapja e 1% e blerjeve me kartë tarifore në zinxhirin Ethereum shkon në 8 herë më pak sasinë e tij ekzistuese.

8b444971630bbaa68d33370c007292bf - DeFi mund të jetë 100 herë më i madh se sot në 5 vjet - 21

Të ardhurat nga protokolli. Të ardhurat vjetore të procedurës në të gjitha metodat DeFi janë të përafërta me 5 miliardë dollarë. Kjo, edhe një herë, është një pjesë kundrejt të ardhurave financiare ndërkombëtare me pakicë prej 2.3 trilion dollarësh; 2 trilion dollarë të ardhura ndërkombëtare nga shlyerjet ndërkufitare dhe gjithashtu 35 miliardë dollarë të ardhura ndërkombëtare nga bursa. Sektori TradFi është kaq shpërblyes saqë konfiskimi i një pjese të tregut prej 1% tregon 10 herë më shumë të ardhurat nga DeFi.

ec07b3ffbbe996219d6e94e5dfd4696f - DeFi mund të jetë 100 herë më i madh se sot në 5 vjet - 23

Shtypja e kriptove përshpejton modelin DeFi. Edhe pse kombe si Kina mbeten për të ndëshkuar kriptomat, ajo thjesht do të përshpejtojë përdorimin e librit të xhepit DeFi Active Ethereum dhe gjithashtu zgjerimin e shfletuesit të internetit MetaMask individët në fakt kanë 10 herë në 10 milionë në gusht 2021. Ndërsa ky është një numër relativisht i lartë, qëndron për vetëm një çmim infiltrimi prej 5% midis 221 milionë individëve ndërkombëtarë të kriptove. Kjo zbulon se individët bazë të kriptove, që përdoren për të qetësuar zgjidhjet qendrore si Robinhood, janë një treg i madh i pashfrytëzuar për DeFi dhe gjithashtu mund të regjistrohen ndërsa UI/UX rritet.

Related: Kufizimi i kriptove të Kinës: Blini rënien apo krijoni për shqetësim?

DeFi është vetëm 3 vjeç me zgjidhjet që u bënë të zakonshme për lagjen e kriptove në sezonin veror të DeFi 2021. Sistemet e huadhënies, si Compound dhe gjithashtu Aave, së bashku me shkëmbimet e decentralizuara si Uniswap dhe gjithashtu Curve, vulosën cilësimet e tyre si metodat lider në treg me përfitimin e lëvizjes së parë. Këto me të vërtetë nuk dolën të thjeshta. Krijuesi i Uniswap-it, Hayden Adams, hartoi një shkrim duke përshkruar udhëtimin e tij në drejtim të lançimit të Uniswap V1 – është një rezultat përfundimtar i besimit, marrëdhënies, ndihmës dhe gjithashtu përpjekjeve gjatë muajve të dimrit të kriptove. Lagjja e kontraktorëve DeFi është zgjeruar në të vërtetë më e fuqishme në këtë cikël krejt të ri me edhe më shumë projektues nga start-up-et standarde dhe gjithashtu teknologji të madhe që po regjistrohen me blockchain dhe gjithashtu skenën DeFi, dhe gjithashtu kjo thjesht mund të tregojë se kemi shumë më tepër burime se kurrë më parë për të zgjeruar zonën dhe gjithashtu teknologjinë moderne.

(*100*) Më 4 shkurt 2004, lindi një punë në konvikt dhe gjithashtu u bë një firmë prej 1 trilion dollarësh me 3 miliardë individë në vitin 2021 – quhet Facebook, ose Meta pas riemërtimit. DeFi në fakt thjesht ka filluar, dhe gjithashtu me burimet dhe gjithashtu aftësinë e transmetimit direkt në zonë aktualisht, zgjerimi 100x në 5 vitet e ardhshme nuk është një dëshirë, është e paparandalueshme.

Artem Tolkachev është krijuesi dhe gjithashtu CEO i BondAppetit dhe gjithashtu një financier në DeFiHelper. Që nga viti 2011, ai në fakt ka qenë përfaqësues ligjor i të drejtave të autorit dhe infotech dhe gjithashtu pronar biznesi. Në vitin 2016, Artem krijoi dhe drejtoi gjithashtu Deloitte CISBlockchain Lab Si komponent i asaj përpjekjeje, ai drejtoi një sërë detyrash të zgjuara që përfshijnë aplikimin e opsioneve të blockchain të biznesit, tokenizimin e pronave të botës reale, detyrimin tatimor dhe gjithashtu strukturimin e ligjshëm të ofertave të shenjave mbrojtëse. dhe gjithashtu avancimi i rregulloreve të kriptomonedhës dhe gjithashtu blockchain.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju