Lëshimet e protokolleve të decentralizuara japin bujqësi në Ethereum dhe Shiden që përdoruesit të hyjnë në ekosistemin ndër-zinxhiror

Zgjidhja e problemeve ekonomike që prekin globin mund të kërkojë vetëm një protokoll ndër-zinxhiror që plotëson kërkesat për likuiditet.

Lëshimet e protokolleve të decentralizuara japin bujqësi në Ethereum dhe Shiden që përdoruesit të hyjnë në ekosistemin ndër-zinxhiror

Globi është plot me telashe ekonomike. Kjo është pjesërisht arsyeja pse shumë i drejtohen parave të decentralizuara (DeFi), një shërbim ku nuk ekziston asnjë ndërmjetës dhe përdoruesit kanë kontroll të plotë mbi pronat e tyre. Përdorimet e kësaj teknologjie moderne janë disa, që konsistojnë në aftësinë për të profesionuar, shpenzuar ose fituar. Shumë detyra në fakt janë përpjekur të shfaqin këtë gjerësi të gjerë ofertash me procedurat e tyre të decentralizuara të shkëmbimit (DEX). Megjithatë, ata ende nuk kanë arritur sukses për shkak të mungesës së likuiditetit, një çështje që sigurisht do të vazhdojë të ekzistojë kur të funksionojnë zinxhirët e bllokimit. vetëm.

Për këtë faktor, shkëmbimet ndër-zinxhirore bëhen të nevojshme për të sjellë bashkësi të shumta ekologjike me njëra-tjetrën, duke vënë gjithashtu në dritë energjinë e DeFi dhe duke përfshirë likuiditetin në industrinë e decentralizuar. Me procedura si Uniswap (UNI), projektuesit lejohen shtesë të zhvillohen në krye të një strukture ekzistuese, duke përfshirë performancën dhe zgjerimin e shtrirjes së API-ve ekzistuese. Kwikswap nuk është i ndryshëm.

Së bashku, Kiwikswap DEX dhe Kwikstarter oferta e parë DEX (IDO) Launchpad po përgatitet të prodhojë një portal për të gjithë investitorët e rinj, detyrat e DeFi dhe start-up-et për të hyrë në një ekosistem gjenial të ndër-zinxhireve. protokoll i mundësuar nga Ethereum (ETH), Binance Smart Chain (BSC) dhe Polkadot (DOT), pjesa e shkëmbimit të tij u quajt fillimisht DEX në internet në Rrjetin Shiden (SDN).

Për ata që nuk janë në dijeni, rrjeti Shiden synohet të zhvillojë sistemin e marrëveshjes më të zgjuar me shumë zinxhirë në rrjetin Kusama, ai funksionon si një dhomë testimi për avancimin dhe performancën, duke mundësuar zhvillimin e tregjeve të shenjave, me shkallëzimin e shtresës 2, dhe sigurisht, maksimale. aftësitë e decentralizimit.

Zgjidhja e shqetësimit të likuiditetit

Për të motivuar likuiditetin në zonë, që përfshin shumë përdorues krejt të rinj, zakonisht përdoret ferma e rendimentit, një parim që u jep përdoruesve mundësinë e fitimit të interesit pasi mbajnë simbole. Rrjedhimisht, Kwikswap agjëroi për të paraqitur bastet Ethereum & Shiden LP Yield Farms dhe Kwikswap Token si veprimin e tyre. Rezultati është se Kwikswap AMM mund të promovojë shkëmbime të besueshme të shenjave dhe përdoruesit mund të fitojnë stimuj të lartë bujqësor. Për këndvështrimin, LP Yield Farms aktualisht kanë arritur në një vlerë të plotë të siguruar prej më shumë se 400,000 dollarë shpejt pas fillimit të saj.

Këto versione funksionojnë si një shans për përdoruesit që të fitojnë stimuj të lartë bujqësor për një sërë grupesh tregu të shenjave LP, të cilat aktualisht përbëhen nga SDN/ETH, SDN/USDC, SDN/DAI dhe SDN/USDT. Si referim, përdoruesit që vënë bast 100 SDN likuiditet kundrejt secilit prej këtyre grupeve, mund të fitojnë 250 KWIK dhe 0.25% shtesë për çdo profesion të pishinës.

Themeluesi James Lee ndan,

“Protokolli Kwikswap ishte jashtëzakonisht i nderuar që u pranua në programin e ndërtuesve Shiden pasi ne sinqerisht na pëlqen të punojmë me ekipin Astar/Shiden. Ne e shohim me të vërtetë integrimin tonë Kusama si duke e çuar ekosistemin Kwikswap në një nivel të ri në sferën e kriptos. Fermat tona janë shpërthyer vërtet në një mënyrë të mirë! Prisni kaos!”

Krahas kësaj deklarate, grupi në fakt ka lançuar një pajisje lëvizëse që me siguri do t'i lejojë pronarët e Uniswap LP të transferojnë simbole dhe t'i rrezikojnë ato në Ethereum DEXEcosystem të Kwikswaps

Më shumë kuptime mbi kwikswap më poshtë

Duke parë pjesën Kwikstarter të punës, përdoruesit mund të mbajnë parasysh kapacitetet që gjeneron platforma e nisjes IDO duke lejuar detyra krejt të reja për të rritur fondet me LP. Hapësira e lëshimit në fakt është bërë baza për detyra të tjera të ndryshme si sistemi ShoeFy NFT, Polkasocial dhe një urë NFT e quajtur Scotty Beam, duke theksuar më tej rastet e ndryshme të përdorimit të DeFi.

"Prisni kaos"

Me suksesin e raportuar nga lansimi i Shiden DEX i Kwikswap, lansimi i fermave të tyre të prodhimit dhe lëshimi efektiv i platformës së lëshimit, grupi vazhdon të ecë përpara me objektivat për të zhvilluar vlerën e tokenit të siguruar në DEX në më shumë se 20 milionë dhe për të rritur konkurrencën në tregun DEX.

Mësoni shumë më tepër në lidhje me Kwikswap

Disclaimer. CryptoPumpNews nuk rekomandon asnjë lloj materiali ose artikulli në këtë faqe interneti. Ndërkohë që ne fokusohemi në t'ju japim informacione shumë të rëndësishme që mund të marrim, vizitorët duhet të bëjnë studimin e tyre kërkimor përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me firmën dhe të mbajnë detyrimin e plotë për zgjedhjet e tyre, as nuk mund të mendohet për këtë postim. si rekomandime për investime financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju