Rrjeti i decentralizuar zhvillon zgjidhje në mbështetje të një interneti të lirë dhe të hapur

Blockchain i inkorporuar me inovacionin VPN dhe Tor mund të jetë sekreti i një të ardhmeje konfidenciale.

Rrjeti i decentralizuar zhvillon zgjidhje në mbështetje të një interneti të lirë dhe të hapur

Ndërsa risi krejt e re duket për shumë më tepër dhe akoma më shumë përdorues fundorë, globi ynë sapo po përfundon duke qenë shumë më i ndërlidhur. Megjithatë, ndërsa përhapja e një inovacioni të tillë vazhdon, po ashtu edhe shtrirja e teknologjisë së madhe.

Shumë prej këtyre firmave aktualisht mbajnë sasi të mëdha të informacionit të klientit individual – informacion që përbëhet nga vendi i klientit, detyra e tyre në faqet e internetit të palëve të treta dhe gjithashtu materialet e e-mail-eve të individëve – kjo është e mahnitshme për ata në një liri liberale ku Idetë e lirisë dhe detyrimit shoqëror u ndërtuan të dyja mbi supozimet e privatësisë personale në ndërveprimet e dikujt.

Si rezultat, informacioni juaj individual mund të jetë më i madh se fitimi i parave i specifikuar. Monitorimi i të dhënave dhe aftësia për të censuruar klientët privatë ngre pyetje të gjera në lidhje me një nga mandatet më standarde të kulturave tona.

Ndërsa njohja është zgjeruar në të vërtetë rreth dështimit të kompanive për të mbrojtur informacionin e individëve dhe përdorimet e tjera të ndryshme në të cilat është vendosur informacioni i tyre, individët në fakt kanë filluar të refuzojnë ndjenjën se janë qengj për t'u leshuar ndërsa nisin biznesin. të jetesës dhe punës në epokën elektronike.

Idetë e vjetra të forta të sovranitetit individual dhe stabilitetit të topit ekskluziv duhet të njihen, në të cilat njerëzit, klientët, pionierët, mendimtarët dhe të gjithë pjesëmarrësit e tjerë të ndryshëm përfitues të kulturës meritojnë privatësi të lirë dhe të palidhur nëse zgjedhin.

Në një glob të tillë, ku ndërlidhja rrit ndjeshëm mundësinë për të hasur në një yll të dëmshëm, kjo privatësi është e rëndësishme, jo vetëm për sigurinë e lirive dhe lirive civile, por brenda blerjeve të sigurta dhe të sigurta të një situate ekonomike elektronike.

Mungesa e sovranitetit individual mbi informacionin në fakt ka rezultuar në një ndryshim të rëndësishëm pushteti, larg nga personi, tek kompanitë që kanë fuqinë për të përdorur informacione të tilla për përfitimin e tyre, dhe kjo zakonisht nuk shoqëron atë të atij që informacionin që ata përdorin.

Adresimi i këtyre problemeve është Rrjeti MASQ, një rrjet i decentralizuar rrjetë që u ndërtua për të mbështetur një internet të lirë dhe të hapur. program softuerik me burim të hapur që lejon ndërveprim. Rezultati është një program i gjeneratës së ardhshme softuerike të privatësisë personale që shfrytëzon inovacionin e blockchain në një aplikacion kompjuteri desktop të avancuar.

Sistemi i Rrjetit MASQ bazohet në Ethereum (ETH) dhe i lejon individët të lidhen me nyjet në mbarë botën, pa marrë parasysh vendin. Duke marrë pjesë në një rrjet të sigurt dhe të sigurt që është imun ndaj rregullimit të jashtëm, individët i shtohen një të ardhmeje ndërkombëtare të pacensuruar ndërsa përfitojnë përfitime nga kriptomonedha për mbështetjen e tyre.

Kauri Hero, drejtuesi dhe themeluesi i punës, e përcakton punën duke thënë,

“Rrjeti MASQ përfaqëson një projekt të rëndësishëm për të kundërshtuar censurën e përhapur në shoqërinë moderne. Ai qëndron për të ndarë lirinë e përdoruesve më të pakufizuar të rrjetit me ata, përvoja e të cilëve në internet është më e censuruar.”

Rritje pozitive

Gjatë ekzekutimit të MASQ, çdo klient bëhet një "nyje" që lidhet me nyje të tjera të ndryshme në rrjet.

Grupi në fakt ka lançuar programin e tyre të softuerit GEMINI në Rrjetin Polygon (MATIC), i cili u jep individëve avantazhe të shumta, që konsistojnë në ulje të konsiderueshme të tarifave të gazit, kohë të shpejta blerjeje prej afërsisht 7000 blerje për 2, dhe vlerën e mbrojtjes nga Ethereum. dizajni i marrëveshjes.

Aktualisht, grupi raporton se programi i softuerit GEMINI v0.2 në fakt ka arritur në pikën e kthesës 92%. Mbështetja aktuale e punës përbëhet nga dëshmia e vazhdueshme e kodit, mbështetja e kombinimit të Polygonit dhe forcimi i komponentit profesional të kontabilitetit për skanimin e Blockchain Bridge.

Më shumë kuptime mbi MASQ më poshtë

Si një fushatë e drejtuar nga komuniteti, puna kërkon shanse për të shlyer këtë sistem mbështetjeje. Kjo konsiston në ofrimin e individëve me mundësinë për të fituar kriptomonedhë të transferuar në buxhetin e MASQ Ethereum të një klienti kur ata ndajnë kapacitetin e transmetimit në rrjetin rrjetë dhe zgjedhjen e klientit për t'u përfshirë në pishinën e likuiditetit të rrjetit për të përfituar përfitime nga shtrimi.

Të quajtura gjithashtu programe nxitëse Aludel, këto përfitime mund të arrihen në faqen e internetit të Alchemist Crucible. Me modele të favorshme në angazhim, pishina e Binjakëve Aludel është përfshirë në të vërtetë më 31 dhjetor, duke furnizuar individët me liritë civile të fletëvotimit të administratës dhe përfitime të larta APY që mendohet të jenë më shumë se ato të regjistrimeve të njëanshme.

Pavarësisht këtyre rritjeve të favorshme, puna mbetet nën radar, pasi është një fushatë e drejtuar nga komuniteti që nuk varet nga mbështetja financiare ose lëshimi i një ICO.

Arritja e shumë më tepër lirisë

Rrjeti MASQ nuk përfundon më poshtë. Grupi ka një koleksion të përkushtuar të përfshirjeve të bazuara në Web 3.0 që me siguri do t'u ofrohet shpejt të gjithë individëve.

Ndërsa grupi mbetet për të bërë përparim në mbrojtjen e një të ardhmeje të sigurt dhe konfidenciale, zona e tyre mund të presë prezantimin e një shkëmbimi të decentralizuar të bazuar në poligon (DEX), i cili sigurisht do të ketë LP të madhe të parashikuar për individët.

Programi i tyre softuer GEMINI sigurisht që do të lansohet haptazi në faza, duke e bërë atë të ofrohet për shqyrtim të hapur dhe avancim shtesë. Ekziston gjithashtu funksioni "Veil Initiative" që me siguri do të zbulohet gjatë lançimit të programit të softuerit, duke përfshirë grupin që thërret një ndërrues të lojërave video për individët në dhomën e kriptove.

Së bashku, MASQ mendon se ka një mundësi për të sjellë menjëherë në prani një zonë që është struktura e një interneti të decentralizuar të mundësuar nga individët e tij.

Mësoni shumë më tepër në lidhje me MASQ

Kushte të përgjithshme CryptoPumpNews nuk rekomandon asnjë lloj përmbajtjeje ose artikulli në ueb në këtë faqe interneti. Ndërsa ne fokusohemi në furnizimin me informacione shumë të rëndësishme që mund të marrim, vizitorët duhet të bëjnë studimin e tyre kërkimor përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me firmën dhe të marrin detyrimin e plotë për zgjedhjet e tyre, as ky postim nuk mund të mendohet. si sugjerime për investime financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju