Shkëmbimet e decentralizuara nuk janë gati për derivate

DEX-të mund të mbajnë garanci të shkëlqyera për të ardhmen e tregtimit të derivateve, por jo në kurriz të mbrojtjes, normës dhe gjithashtu orarit për të gjithë.

Shkëmbimet e decentralizuara nuk janë gati për derivate

Nëse fjalët "tregtimin e derivateve" krijojnë foto të djemve në ndeshje me mëngë të bardha të rrëmujshme të mbështjellë deri në nyjet e bërrylit dhe gjithashtu shprehje të përkeqësuara në fytyrat e tyre - si diçka nga The Big Short - pas kësaj duhet të thirren fjalët shkëmbime të decentralizuara (DEXs), mirë. , absulutisht asgje.

Nuk ka vende pune, nuk ka investitorë për dysheme që lëvizin dokumente dhe gjithashtu definitivisht nuk ka djem në ndeshje. DEX-et trajtohen menjëherë ose gjysmë automatikisht me pjesëmarrjen e individëve të sistemit në procedurën e bërjes së zgjedhjeve kritike për misionin. DEX-të janë një llambë e një sistemi që po rrit mundësi novatore për shumë, megjithatë ato nuk janë ende të përshtatura për papastërtinë e tregtimit të derivateve në këtë periudhë të tregut të kriptove.

Boshllëku teknik

Teknologjia moderne nuk ofrohet sot për të patur një treg zgjedhjesh korrekte në një DEX me shkallën e përsosjes që gjeni në dhomën tipike. Ofertat aktuale, për rrjedhojë, përjetojnë pamjaftueshmëri financimi, çmime të papërshtatshme dhe gjithashtu përfshijnë kërcënim për investitorët. Në vend të teknologjisë fillimisht, duhet të vendosen fillimisht individët dhe gjithashtu teknologjia të shtresohet teksa zhvillohet, duke siguruar decentralizimin në pjesët moderne.

Suksesi i metodës hibride të dYdX të një publikimi të rendit qendror me kujdestari të decentralizuar zbulon se ky është kursi i realizueshëm i qershorit të plotë.

6f9f9cc0efe2c07c814c0e27414d9aa2 - Shkëmbimet e decentralizuara nuk janë gati për derivatet - 11

Ju zgjidhni koleksionin. Përqindja e gushtit të DEX në sasinë e profesionit të vendit të tregtuar të sistemuar (CEX) shkoi në 9% në

72a13ff9c116a4151a9da72d6020090c - Shkëmbimet e decentralizuara nuk janë gati për derivatet - 13

, që ishte kulmi i shtypjes qeverisëse. sepse mund të shihet gjithashtu se gjatë gjithë kësaj kohe, dYdX regjistroi gjithashtu një rritje prej 11.6 milionë dollarësh në fitime në Rigidly – ​​sjell një çmim më të madh nxitës të DEX, pjesërisht falë metodës së tij hibride.

Përdoruesi Një metodë edhe më qendrore e kryqëzimit ofron mundësinë

Centrali shkëmben përdorimin e këtyre pajisjeve të avancuara ekonomike më shpejt dhe gjithashtu në rreze. Të mos fokusohesh në decentralizimin real mbi një metodë edhe më qendrore të kryqëzimit është një gjë e nderuar, megjithatë ajo shtyn lehtësinë e aksesit të këtyre mundësive transformuese monetare. Përvoja që fuqizon mjetet

Sepse janë një hyrje në një treg më të madh të synuar që nuk është ende komod me përvojën e plotë të vetë-kujdesit. shkëmbimet çdo person synon të ketë vetëkujdesje të fondeve të tyre.

34c9f817f95fa2a7b033cee9093ccdae - Shkëmbimet e decentralizuara nuk janë gati për derivatet - 15

E vërteta e Tom Bilyeau se ju mund të humbni kursimet financiare gjatë gjithë jetës tuaj duke humbur një letër është një parim mjaft i frikshëm. Shembulli i Teorisë së Ndikimit, kur merrni parasysh grafikun më poshtë, mund të shihni se sasia, e cila mund të supozohet si një përqindje specifike e pjesëmarrësve të rinj drejt e në kripto, ka një tendencë për të transmetuar në shkëmbime edhe më qendrore. Tom, themelues dhe gjithashtu CEO i "duhet", mund të jetë shembulli ideal joshkencor i kësaj zgjedhjeje të besimit të shkëmbimit qendror mbi të decentralizuarin. Robert Breedlove është mjaft i ri në kripto, ai e kupton se i vetëkujdes pronat e tij. Twitter një pranim të vërtetë në takimin e tij aktual me "mos u bëj si Tom", megjithatë, ai përshkruan zgjedhjen e tij për të mbajtur kripto-n e tij në një shkëmbim për shkak të mbrojtjes dhe gjithashtu fërkimit të procedurës së ndryshme. Programi Tom, U gumëzhit me ato kundërnarrativa, por nëse synojmë të zgjerohemi si treg, nuk mund të krijojmë gjëra të ngjashme me këtë. shkëmbimet po i nënshtrohen të njëjtit cikël jetësor të kripto-adoptimit të shumë individëve.

Ky është një pjesë e madhe e popullatës që nuk ka ndërmend të mendojë as për mbrojtjen. për dëshirën që Crypto të trajtojë kërcënimin e palës tjetër, në mënyrë që ata të mund të jetojnë jetën e tyre. Utopiat qëndron, nëse

Asnjë faktor më i lartë se ky besim nuk ekziston po aq sa vizioni vetë-sovran i qëndrimeve për-The.

Programi përkatës, ka opsione për ta zgjidhur këtë dhe gjithashtu një sërë faktorësh që individët mund të zgjedhin të vetë-kujdesin, megjithatë e vërteta qëndron se kjo nuk është një përvojë optimale Decentralizimi i çdo personi. Faktori i mëposhtëm është që ne duhet të kënaqim individët aty ku janë. Ekspertët:

Përkundër centralizimit: a qëndron e ardhmja?

Zgjidhja e kriptomonedhësTake e ardhmja vjen për çdo person Është një punë e madhe e aftësive ekonomike. derivatet, rrethanat e papara, situata e hipotekës subprime të shtëpisë në 2007. Problemi nuk ishte se pajisjet komplekse Out, si transhet apo CMO-të, ishin natyrshëm të pasakta, ishte e vërteta që nuk kishte asnjë hapje apo dëgjueshmëri të artikujve që po tregtoheshin.

Rreziqet e centralizuara qëndruan në sistemin që askush nuk e kuptonte se ekzistonin dhe më pas ai ra. shkëmben kripto, çdo gjë e vogël në të gjithë grumbullin ekonomik është plotësisht e qartë dhe gjithashtu e auditueshme në kohë reale. shkëmbimet e kërkesave, individët mësojnë më shumë rreth sistemeve të marzhit, sistemeve të ofruara dhe gjithashtu ide të tjera tipike dhe gjithashtu të ndërlikuara që ishin ose jo tërheqëse ose të paarritshme për ta. Ndryshe nga kriptoshkëmbimet pranojnë se çdo person mund të zbulojë, auditojë dhe gjithashtu të ndryshojë pronat e tyre në një sistem shtesë nëse nuk janë plotësisht të kënaqur, i cili mban përgjegjësi. Nëse institucionet financiare, individët mund t'i tërheqin pronat e tyre direkt në blockchain.

Kjo kërkon që klienti ta bëjë siç duhet, që të mos shkojnë në vende të tjera. Messari një DEX, kjo është një zbrazëti e dukshme përgjegjësie. Në diçka dështon, që mbetet atje për të ndihmuar të kujdeset për rrëmujën?

Me është veçanërisht jetike kur merret parasysh se, sipas një rekord nga shkëmbimet e biznesit të studimit të kërkimit kripto, procedurat e DeFi në fakt kanë derdhur në lidhje me 284.9 milionë dollarë për hakime dhe gjithashtu sulme të tjera të ndryshme manipuluese duke pasur parasysh se 2019. për këtë kohë, polica e decentralizuar e sigurimit sektori thjesht mbulon një pjesë të vlerës së përgjithshme të siguruar (TVL) në DeFi, që përfaqëson shumën e të gjitha pronave të transferuara në procedurat DeFi duke krijuar stimuj, normën e interesit, monedha të reja dhe gjithashtu simbole, fitime të caktuara, etj.

Hakimet e reja DeFi të decentralizimit shfaqen në kripto në atë që duket si çdo ditë tjetër, të sistemuara

Nga ose kujdestarët që mund të ofrojnë siguri më të lartë me policën e sigurimit dhe gjithashtu kërcënimin e kundërpalës janë Përdoruesit më të mirë të sektorit. Menaxhimi i pronave të tyre është i përshtatshëm. sepse, këtu është drejtimi i sektorit, megjithatë nuk mund të kërkojmë që individët të hyjnë përpara se teknologjia është derivative me koston e tyre.

Tom Howard Detyrimi është mbi inxhinierët që të marrin teknologji moderne të decentralizuara aty ku ata kërkojnë të jenë. DEX-të mund të kenë garanci të shkëlqyera Si e ardhmja e tregtimit të Taureon, por jo në kurriz të mbrojtjes, vlerësoni dhe gjithashtu planifikoni Tom all.As, avancimin e kompanisë dhe gjithashtu zhvillimin në PowerTrade, është një budalla, krijues dhe gjithashtu financier engjëll i theksuar me transformimin paratë e gatshme dhe gjithashtu financimi. Një komb një financier shumë i hershëm në kriptovalutat dhe gjithashtu shoqërues fillestar i ekipit të investimeve financiare blockchain Mosendo, Tom në fakt i ka parë të gjitha nga lulëzimi dhe gjithashtu gjoksi deri te pengesat e mëdha që hasin individët kur përpiqen të përdorin kriptovalutat si para dixhitale. Themeluesi i derivateve i DeFi (*) dhe gjithashtu themeluesi më parë i (*), (*) sjell kuptimin e tij të jashtëzakonshëm të decentralizimit në globin e kriptos (*).

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju