Platforma e decentralizuar e dizajnit Moralis mbledh 13.4 milion dollarë në fonde fillestare nga EQT Ventures

Platforma e ndërtimit të programeve të mesme DApp dëshiron të kontribuojë në marrjen e rrjedhës kryesore të industrisë.

Platforma e decentralizuar e dizajnit Moralis mbledh 13.4 milion dollarë në fonde fillestare nga EQT Ventures

Moralis, një platformë që fuqizon aplikacionet e decentralizuara, ose DApps, zbuloi të enjten se në fakt ka marrë një investim financiar prej 13.4 milionë dollarësh nga sipërmarrjet EQT.

Biznesi deklaroi se parashikon të përdorë këtë burim për rritjen e artikujve dhe gjithashtu zhvillimin e kompanisë. Moralis kërkon të ofrojë dhomën e blockchain me një ndërfaqe të drejtpërdrejtë të përdoruesit të veçantë vetëm për rritjen e nivelit të parë, ndërkohë që biznesi dhe gjithashtu projektuesit e tij menaxhojnë të gjithë pjesën e pasme. Aplikacioni softuer gjithashtu mund të ofrojë zgjidhje të komplikuara si administrimi i nyjeve, verifikimi dhe gjithashtu indeksimi i marrëveshjeve – të cilat kërkohen për rrjetet ndër-zinxhirore, zgjidhjet e nivelit të dytë dhe gjithashtu aplikacionet Web 3.0.

Moralis, i cili në fakt ka qenë energjik duke pasur parasysh që qershori, u krijua në 2020 nga CEO Ivan Liljeqvist (i referuar gjithashtu si Ivan on Tech) dhe gjithashtu Shefi Operativ Filip Martinsson Në faqen e tij të internetit, Moralis specifikon se më shumë se 35,000 punë në blockchain po përdoren aktualisht. aplikacioni i tij softuerik dhe gjithashtu aplikacioni tregon ndërfaqen e përdoruesit (API).

EQT Ventures është departamenti mbështetës financiar i kompanisë suedeze të investimeve financiare EQT Partners Sipas CrunchBase, EQT Ventures ka shpenzuar në të vërtetë në 128 biznese dhe gjithashtu ka përfunduar 10 nisje për një sasi të përgjithshme financimi prej 60 milionë dollarësh.

Liljeqvist lëshoi ​​​​respektimin e deklaratës në lidhje me raundin e ri të financimit:

“Ne kemi parë tashmë një adoptim masiv dhe të qëndrueshëm në muajt tanë të parë, duke grumbulluar mbi 50,000 zhvillues që nga fillimi – dhe rritja nuk tregon asnjë shenjë ngadalësimi. Ky interes i jashtëzakonshëm vërteton më tej propozimin e biznesit të Moralis, duke treguar se si i zgjidhim pikat e dhimbjes me zhvillimin ekzistues të blockchain-it.”

Bazuar në informacionin nga Gjendja e DApp-ve, shumëllojshmëria e përgjithshme e DApp-ve të gjurmuara në fakt është zgjeruar në 3,692 në tetor – nga 3,342 në të njëjtën kohëzgjatje të një viti më parë. Pjesa më e madhe e aplikacioneve DA janë përmirësuar në zinxhirin e bllokut Ethereum. Sasia e përgjithshme e marrëveshjeve në këto DApp të bazuara në Ethereum ka arritur në fakt deri në 153.18 milionë dollarë në 24 orët e mëparshme.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju