DAO-të fuqizojnë të mirat sociale me produktet DeFi që gjenerojnë rendiment

Ndryshimi i ri standard shfaqet në kryqëzimin midis DeFi dhe ESG, me shanse për t'u kompensuar për të bërë mirë

DAO-të fuqizojnë të mirat sociale me produktet DeFi që gjenerojnë rendiment

Kriptomonedha ishte kur një pronë e paidentifikuar në glob. Tani, me aftësitë e financimit të decentralizuar (DeFi) që jep tabela, është praktikisht një pajisje e zakonshme ekonomike. Me shumë më tepër para institucionale që derdhen drejt në treg, shqetësimi për aftësinë e zotërimit për të bërë mirë si dhe shumë më mirë globi mbetet. Një e vërtetë, pas shumë përjetimeve të efekteve katastrofike të pandemisë Covid-19, na këshillon që individët nuk janë zotër të botës por e kanë për detyrë të mirëmbajnë zonën ku jetojnë.

Financuesit institucionalë po zhvillojnë aktualisht profile që trajtojnë problemet ekologjike, sociale dhe administrative në tregun tipik; për këtë arsye, ekziston supozimi që ky prezantim të rikthehet në tregun e kriptomonedhave. Ndërsa faktorët që duhen marrë parasysh aktualisht janë bërë në lidhje me ndikimin e nxjerrjes së parave elektronike, tregu është shumë më i madh, me detyrat aktuale që thjesht gërvishtin sipërfaqen.

Kokoshkat po i lidh këto 2 parime me moton "Bëj mirë me Defin". Në thelbin e tij jashtëzakonisht të rëndësishëm, individët kanë mundësinë për të bërë një kthim të lartë në zotërimet e tyre të kriptove duke prodhuar njëkohësisht një ndikim në botën reale. Duke krijuar produkte DeFi që gjenerojnë rendimente që mund të përcaktojnë kosto për kompanitë me avantazhe publike, e mira sociale bëhet një komponent i sektorit në thelbin e tij, pa ju rikthyer një kosto, duke përdorur shtesë fuqinë që ndodh me lagjen.

Në vlerësimin e këtij boshllëku në treg, një pjesëmarrës nga grupi Popcorn ndan,

“Nëse TradFi po përjeton këtë ndryshim tektonik në strategjinë e investimeve, me asetet e ESG që pritet të kalojnë 50 trilion dollarë deri në vitin 2025, çfarë do të thotë kjo për ESG në DeFi? Aktualisht, ka vetëm një pjesë të vogël të projekteve të drejtuara nga ndikimi që kanë nisur dhe përbëjnë vetëm një pjesë të TVL-së totale. Duke supozuar normën aktuale të rritjes në TVL me ESG DeFi që po zhvillohet dhe po zhvillohet gjithnjë e më shumë në ekosistem, çfarë mund të presim nga bërja e projekteve të mira? A do të jenë ata përgjegjës për futjen e 100 milion përdoruesve të ardhshëm në DeFi? Nëse zgjuarsia dhe autenticiteti ishin tregues në matjen e suksesit, atëherë WAGMI.”

Detyra në fakt është rritur 6 milionë dollarë deri më sot nga Jump Capital, New Form Capital, Kenetic Capital, Cakebox Capital, The LAO, Impossible Finance, The Crypto Founders Network, Big Brain Holdings, Hestia Holdings, Amino Capital, Drop Ventures, XTBO Humla Ventures përveç engjëjve nga MakerDAO, IBM, NASA, Google si dhe Deloitte, ndër të tjera.

Përpjekja për ndikim shoqëror

Në procedurë, kjo zbatohet me kompaninë e decentralizuar vetëqeverisëse ose versionin DAO. Ndryshe nga DeFi, DAO-të kontrollojnë lagjen në krahasim me sektorin ekonomik, duke lëvizur aftësinë për të larguar zgjedhjet nga kompania, si dhe në drejtim të individëve.

Popcorn po fillon detyrën e tij me Butter, një shportë me monedha stabile të mbuluara me rendiment të bërë me thesare DAO si dhe individë të ndërgjegjshëm për gazin në mendje që është përafërsisht për të gjeneruar 20% APY në Tether (USDT), monedhë USD (USDC), Dai (DAI), ose LP 3pool Curve (3CRV), së bashku me një stablecoin me ndikim social. Monedha nuk është thjesht fillestari i llojit të saj, por sigurisht që do t'u mundësojë individëve të zhvillojnë një ndikim thjesht duke mbajtur monedhën. Në teknikë, stablecoin është artikulli i një financimi të mbikolateralizuar, si dhe i procedurës së shlyerjes që funksionon me marrëveshje të mençura për Popcorn.

Ndërsa individët heqin vlerën, një pjesë e kostove – diku nga 20-50% – ridrejtohet në drejtim të kompanive që ndjekin ndikimin social, disa prej të cilave zgjidhen nga vetë pronarët e shenjave. Aktualisht grupi mirëpret kompanitë sociale për të mësuar më shumë në lidhje me përfundimin e të qenit marrës.

Më shumë kuptime drejt e në Popcorn këtu

Rrjeti ka inkorporuar në fakt me Patch, një sistem të parë API i përqendruar në eliminimin e shkarkimeve të karbonit, si dhe në neutralizimin e tyre me detyra të eliminimit të karbonit me ndikim të lartë.

Popcorn në fakt e ka dhënë atë në partneritet me kompani si Crypto Climate Accord, një dedikim publik për shkarkimet neto zero, The Giving Block si dhe Klubi i Blockchain University Vanderbilt.

Vendosur për ndikim në të ardhmen

Rrjeti synon të lëshojë fillimisht Popcorn në Mainnet si dhe Polygon (MATIC), me strategji të ardhshme për t'u lëshuar në Fantom Opera (FTM), Binance Smart Chain (BSC), Solana (SOL) si dhe Avalanche (AVAX). Aftësitë e tyre si një optimizues kthimi me shumë zinxhirë plotësohen me strategji të tjera të ndryshme të ardhshme për të mbështetur marrësit në bord, për të vazhduar me avancimin e aplikacionit celular si dhe në një moment përfundojnë të jenë një shkëmbim i decentralizuar plotësisht.

E ardhmja pret, si dhe sigurisht duket miqësore me mjedisin.

Mësoni shumë më tepër në lidhje me Popcorn Network

Disclaimer. Crypto PumpNew s nuk rekomandon asnjë lloj materiali ose artikulli në këtë faqe interneti. Ndërkohë që synojmë t'ju japim informacione shumë të rëndësishme që mund të marrim, vizitorët duhet të bëjnë vetë studimin e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me firmën, si dhe të kenë përgjegjësi të plotë për zgjedhjet e tyre, as ky shkrim nuk mund të jetë merren parasysh si sugjerime për investime financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju