CZ zbulon se sa përdorues u larguan nga Binance pas KYC të detyrueshme

CEO i Binance, Changpeng Zhao hodhi një dritë krejt të re mbi udhërrëfyesin e konformitetit të bursës, si dhe dorezën e përdoruesve të saj KYC deri më tani.

CZ zbulon se sa përdorues u larguan nga Binance pas KYC të detyrueshme

Shkëmbimi kryesor i kriptove Binance mori në shërbimin e tij një strategji miqësore me pajtueshmërinë pas viteve të një videolojëje mace e miu me autoritetet rregullatore në mbarë globin, si dhe funksionoi jashtëzakonisht mirë në lidhje me mbajtjen individuale, sipas një të re. takim me CEO të Binance Changpeng Zhao.

Duke folur për Bloomberg News, Zhao mbajti parasysh se Binance i bëri të detyrueshme procedurat Njih klientin tënd (KYC) "për përdoruesit globalë, për çdo veçori" në një propozim për të tërhequr përdorues krejt të rinj si një shërbim në përputhje me rregullat. Ai zbuloi se Binance hodhi rreth 3% të përdoruesve pasi kërkoi KYC.

Binance me të vërtetë nuk iu përgjigj menjëherë kërkesës së CryptoPumpNews për verifikim.

KYC është një metodë e zakonshme që përdoret nga shkëmbimet e kriptove, si dhe nga bankat standarde. Ai i lejon firmat të vërtetojnë besueshmërinë e një klienti duke kërkuar një lloj njohjeje në botën reale. Binance e bëri KYC një angazhim për secilin prej përdoruesve të tij ekzistues, si dhe të rinj, më 20 gusht për të hyrë në produktin ose shërbimet e tij, si parapagesat e kriptomonedhave, profesionet si dhe tërheqjet.

"Ne mendojmë se të qenit në përputhje do të lejojë më shumë përdorues të na përdorin," tha Zhao, duke përfshirë se shumë njerëz ndihen vërtet shumë komod duke përdorur një shkëmbim të kualifikuar.

Binance promovoi kuadrin e tij të decentralizuar, pa selinë fizike për shumë vite, derisa Zhao prezantoi në korrik se shkëmbimi i kriptove përgatitej të merrej me autoritetet rregullatore rajonale duke pretenduar: “Ne duam të licencohemi kudo. Tani e tutje, ne do të jemi një institucion financiar.”

Related: Shkëmbimi shtetëror i ish-oficerëve të Binance meriton 300 miliardë dollarë: Raport

Në takimin e tij, Zhao deklaroi se, ndërsa autoritetet rregullatore fillimisht ishin cinike në lidhje me Binance, perspektivat e tyre në fakt kanë ndryshuar ndërsa ndërveprimet kanë vazhduar. "Kur njerëzit më shohin personalisht, ata thonë, 'jani, CZ është shumë i arsyeshëm, shumë i qetë, jo një djalë i çmendur'. Kështu që kjo ndihmon në krijimin e besimit të tyre shumë më shpejt,” përfshiu ai.

Kohët e fundit, Binance zhvilloi 3 filiale në Irlandë si pjesë e vizionit të Zhao për të krijuar zyra qendrore zyrtare në fusha të ndryshme në mbarë botën. “Kur filluam për herë të parë donim të përqafonim parimet e decentralizuara, pa seli, punë në të gjithë botën, pa kufij”, tha Zhao më pas, duke përfshirë, “Është shumë e qartë tani për të drejtuar një shkëmbim të centralizuar, keni nevojë për një të centralizuar, legal. Struktura e entitetit pas saj.”

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju