Përballja e tregtimit të kriptove: Shiba Inu (78 milion përqind në një vit) vs Koinos (535% në një muaj)

Kapitalistët kripto zgjedhin monedha për shumë faktorë. Si krahasohet investimi në një nivel tregu të reduktuar si dhe në teknologji të mirëfilltë me një lagje të konsiderueshme, si dhe me raste të dyshimta përdorimi?

Përballja e tregtimit të kriptove: Shiba Inu (78 milion përqind në një vit) vs Koinos (535% në një muaj)

Historia e Shiba Inu (SHIB), interpretuesi më i mirë i vitit i kriptove, është ende i pabesueshëm – edhe pas ritregimeve të shumta. Vetëm 12 muaj më parë, kostoja e një tokeni SHIB kishte 10 numra përpara: 0.000000000063 dollarë në sasinë 682.58 dollarë, sipas CoinGecko.

Nga fundi i tetorit të këtij viti, 6 nga ato jo në fakt kishin shkuar ashtu si Shiba Inu kishte kthyer në të vërtetë Dogecoin për të përfunduar të jetë tokeni më i madh me temë qensh në botë, një kriptomonedhë e top dhjetë me vlerë rreth 47 miliardë dollarë.

Pavarësisht se ka zbritur pothuajse 40% nga ai niveli maksimal i të gjitha kohërave, SHIB ende ka një vlerë tregu prej pothuajse 29 miliardë dollarësh – duke e bërë atë praktikisht 350 herë më të mirë se sfiduesi ynë, Koinos Network (KOIN).

Rrjeti Koinos ka qenë në fakt performuesi më i mirë i javës në sistemin e informacionit dhe njohurive të Cointelegraph Markets Pro, ku rezultati ekskluziv VORTECS™ siguroi një koleksion shumë të favorshëm prej 90+ vlerësimesh gjatë 2 javëve të fundit.

Pas këtyre vlerësimeve, KOIN u ngrit në qiell nga një nivel më i lartë i mëparshëm prej rreth 0.22 dollarësh në një shenjë aktuale të nivelit të lartë prej 0.95 dollarësh – ende i renditur këndshëm nën një kapak tregu prej 100 milionë dollarësh.

Çfarë kanë këto 2 detyra në mënyrë tipike? Pothuajse absolutisht asgjë ... përveç efikasitetit të tyre të fortë në tregje.

Pra, për kriptokapitalistët që nuk mund të marrin një vendim midis memecoins qen, si dhe sistemeve blockchain të shtresës 1 ... këtu është një vlerësim i qartë i qëndrueshmërisë së tyre relative.

Teknologji

Koinos është një sistem blockchain i marrëveshjeve themelore, ose shtresa-1, i zgjuar që synon të ofrojë një sërë avancimesh teknologjike. Së pari, është zhvilluar për të qenë modular – përkufizim që duhet të përmirësohet shumë më shpejt se zinxhirët e bllokuar ekzistues, si dhe mund të heqë qafe pirunët e vështirë.

Ai është gjithashtu i ndërtuar për të qenë i pandjeshëm, gjë që pretendon sigurimi i grupit sigurisht që do të ndihmojë shumë më tepër individë në bord për aplikime të decentralizuara të bazuara në blockchain. Dhe ka asistencë gjuhësore globale, një funksion që mund të ndihmojë edhe më shumë projektues të lëshojnë ato aplikacione pa zbuluar një grup aftësish krejt të re. Aktualisht po funksionon në fazën e rrjetit testues.

Shiba Inu praktikisht nuk ka asnjë funksion teknologjik që e identifikon atë nga memecoins të tjerë të ndryshëm, si dhe rastet e përdorimit të tij në thelb janë të kufizuara në tregti.

Fituesi: Koinos

Community

Shiba Inu ka më shumë se 1.9 milionë fansa në Twitter; një faqe interneti Reddit me 425,000 pjesëmarrës; si dhe pothuajse një milion libra xhepi energjikë. Adhuruesit e tij janë ndër më të ngarkuarit në kripto, si dhe Crypto PumpNews rrallë mund të publikojë një artikull të shkurtër në rrjetet sociale në ditët e sotme, pa një mori SHIB-shitorë që hidhen menjëherë në komente. Lagjja është e përfshirë, energjike … në realitet të çmendur plotësisht në eksitimin e tyre për të gjitha pikat Shiba Inu.

Koinos ka konkretisht 1,500 fansa në Twitter në kohën e krijimit, si dhe rrjeti i tij Discord në përgjithësi ka biseda misterioze mbi stilin e mikroservisit.

Fituesi: Shiba Inu (nga një milje)

ekip

Koinos po krijohet nga grupi kryesor që më parë i shërbeu blockchain STEEM, si dhe ai që u dorëzua masivisht kur ajo detyrë u 'fitua' nga krijuesi i Tron, Justin Sun.

Zhvilluesi i Shiba Inu, Ryoshi (që është japonez për 'peshkatar') është një programues me pseudonim që këmbëngul me vendosmëri që ai, ajo ose ata të mos paguajnë asgjë.

Fituesi shfaqet të jetë Koinos

Përputhje solide e kapakëve të tregut. Potenciali përmbys

Koinos: një/milion ka kapitalin e saj të tregut prej thjesht mbi 83 milionë dollarë në kohën e krijimit. në të gjithë furnizimin prej 99.5 simbolet e 'minimit të drejtë' janë aktualisht një rrjedhë, secila prej të cilave u shpërnda në të gjithë

Kohëzgjatja e Shiba Inu gjatë së cilës çdokush me një sistem kompjuterik mund të nxjerrë simbolet KOIN ERC-20. Një jashtëzakonisht ka në furnizimin e përgjithshëm të Me një kuadrilion simbole, nga të cilat pothuajse 55 miliardë janë

Rrjedhje me kokë. Kapaciteti i tregut të Koinos është pothuajse 29 miliardë dollarë, aktualisht është kriptomonedha e 11-të më e madhe në botë. Mundësia e Ethereum është e vështirë për t'u gjykuar, megjithatë Solana po kërkon të regjistrohet në renditjen e sistemeve të shtresës 1 si Cardano, Polkadot, si dhe

Nëse, 4 nga simbolet kryesore të globit sipas kapitalit të tregut me vlerë të përbashkët Ethereum prej pothuajse 750 miliardë dollarësh.in KOIN do të arrinin thjesht 1% të

Me kapakun e tregut, sigurisht që do të kërkonte të kishte vlerë 5.55 miliardë dollarë – Dogecoin fjalë të tjera, sigurisht që do të duhej të rritej 6,687 x nga kostoja e tij ekzistuese. në asnjë homolog krejtësisht natyral përveç Shiba Inu (duke pushuar një zonë përpara saj në Kapitalizimi i tregut të Bitcoin prej 34 miliardë dollarësh) një kundërshtar më aspirues mund të jetë Bitcoin, me vlerë tregu të vërtetë prej 1.226 trilion dollarë. SHIB aktualisht është në mbi 2.3% të

Vlera e fituesit, e cila shfaqet për të kufizuar përfitimin e saj të mundshëm. Koinos mund të thuhet se SHIB aktualisht ka arritur kulmin.a:

Likuiditetit

Fitimet e parealizuara (nga Me një milje tregtare) janë thjesht kaq. Sasia e Binance Coinbase prej 1.73 miliardë dollarësh shtesë gjatë 24 orëve të fundit, profesione token SHIB në shkëmbimet kryesore të globit – të përbërë nga Huobi, Bitfinex, OKEx, It, It si dhe KuCoin. Është masiv. a është e jashtëzakonshme.

's Uniswap beast.a KOIN, megjithatë, është lehtësisht i disponueshëm me anë të

Fitues në kohën ekzistuese, ku sasia e tij gjatë ditës së fundit është Shiba Inu

argëtim

Shiba Inu ka 283,000 dollarë. Është: a i lejon pronarët të marrin një mori simbolesh të konsiderueshme (miliona dhe miliona!) me çmim të përballueshëm.

Dhe lagja është e pasionuar si dhe me temperament të shpejtë, memet janë të jashtëzakonshme dhe gjithashtu ndërsa mjedisi zgjerohet, shumë më tepër artikuj si dhe simbole (LEASH, BONE) ndihmojnë në lëvizjen

Ndjesia Koinos e shtimit si dhe e lumturisë.a lejoni ta pranoni, mallkimi i qenit simpatik.in është Blockchain sa i ashpër, i zhytur në mendime, thellësisht teknologjik pa ndonjë dëmtues simpatik dhe të ngushtë, pamja japoneze. Turp një detyrë kornizë, funksionet e saj thelbësore janë plotësisht pa

Fituesi kërkon kafshë shtëpiake ose padyshim kafshë shtëpiake të çdo lloji. Shiba Inu

Rreziqet

Shiba Inu për ju.Elon Musk: Kur hasin një Dhe Vitalik Buterin djali më i pasur i globit shkroi në Twitter se ai nuk kishte asnjë SHIB, kostoja u ul 20% në ditë.

Pasi u tërhoq mjaftueshëm për të kontribuar në SHIB, ai ishte i talentuar (aktualisht me vlerë 21 miliardë dollarë) me rezervim të vështirë Kur.

Koinos memecoin mund të ruhet për sa kohë që ka normë interesi. Ose që interesi zhvendoset diku tjetër, pasi në fakt ka performuar me kriptoma të ndryshme të drejtuara nga viruset, si dhe me furnizime këtë vit, SHIB mund të gjejë se kërkon të përfshijë edhe më shumë kafshata në lëvoren e saj.a mund të mos ofrojë për objektivat entuziaste të grupit. Ose mund të mos gjejë projektues të mjaftueshëm për të ruajtur mjedisin e shëndetshëm dhe të ekuilibruar të Solanës.

Ashtu si globi thjesht mund të marrë një vendim që ne të kemi zinxhirë të mjaftueshëm bllokues të shtresës 1 sot, si dhe të ruajmë 10 miliona drejtpërsëdrejti në detyrat ekzistuese si Koinos. në çdo lloj shtrese-1, asnjëra nuk do të kërkojë me siguri normën e interesit të programuesit. si dhe dApps të mrekullueshëm për të matur lojtarët e mëdhenj në zonë.

Fituesi i tyre është Asnjë

Rezultati përfundimtar i dhënë. Barazimi

Ndërsa Koinos: Shiba Inu: në ashpërsinë e britmave,

Çfarëdo që flet shumë të këndshme – si dhe tregtojnë gjërat më të çuditshme të viteve për kapitalistët, të dy këto simbole janë duke gjetur tregje të synuara me të cilët përgjigjet propozimi i tyre me vlerë. një teknikë e kriptos suaj Cointelegraph Markets Pro – nëse ajo bazohet në qëndrueshmërinë bazë të një teknologjia moderne e detyrës ose fuqia e jashtëzakonshme e lagjes së saj–

Cointelegraph mund të jetë një përmirësim i dobishëm për paketën tuaj të mjeteve të studimit të kërkimit të shpenzimeve. Ne jemi autor i kriptomonedhave të informacionit monetar, jo një konsulent investimesh financiare. E kaluara nuk jep sugjerime të individualizuara ose të personalizuara për investime financiare. Shifrat janë investime të paqëndrueshme financiare si dhe kërcenim thelbësor që konsiston në kërcënimin e dështimit dhe të pakthyeshëm. Efikasiteti i drejtpërdrejtë nuk është një masë e rezultateve të ardhshme. Konsultohuni si dhe grafikët janë të duhura në kohën e krijimit ose siç ose të përcaktuara ndryshe.

– metodat e kontrolluara nuk janë referime. (*) eksperti juaj monetar përpara se të bëni zgjedhje monetare.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju