Qëndrueshmëria e kriptove dhe zgjidhjet e gjelbra të theksuara në COP26

Duke folur në samitin COP26, kryeredaktori i CryptoPumpNews ndau njohuri profesionale mbi përshtypjen e mundshme që grupi i kriptove mund të ketë mbi iniciativat mjedisore.

Qëndrueshmëria e kriptove dhe zgjidhjet e gjelbra të theksuara në COP26

Kryeredaktorja e Cointelegraph, Kristina Cornèr foli në Konferencën e Kombeve të Bashkuara për Ndryshimet Klimatike, e njohur shpesh si COP26, në Glasgow, Skoci, të martën në lidhje me përshtypjen optimiste të ekosistemit të kriptomonedhës mbi objektivat mjedisore.

Me të mbërritur në metropolin e dytë më të madh të Skocisë, pas detyrave të mbajtjes së panelit të internetit në Samitin e Ueb-it të Lisbonës, javën e fundit, Cornèr foli për një sërë temash duke filluar nga vendosja e marrëdhënieve të ndërveprueshme midis individëve dhe ekspertizës e deri te përshtypja e minierave të Bitcoin (BTC).

Duke komentuar pabarazinë midis zbatimit të iniciativave lokale të ndryshimit të motit midis sektorëve standardë të energjisë dhe grupit të kriptove, Cornèr argumentoi se shfaqja e ekspertizës së fundit jep një shans për të studiuar, duke thënë:

“Decentralizimi është një alternativë ndaj kampanilizmit, ose siç njihet në gjuhën angleze, parochialism. Ky është një mentalitet lokal, i vogël kundrejt një vizioni global të një bote të decentralizuar.”

Përpara se të kalonte në shtëpinë e kriptomonedhës, Cornèr krijoi një sfond të shquar duke punuar brenda sektorit të mjedisit si Menaxhere Komunikimi për Unionin e Ndërmarrjeve Franceze për Efiçencën e Energjisë dhe Ekologjinë dhe vazhdoi të kontrollonte politikat e fuqisë në mbarë botën dhe shkencat e aplikuara të gjelbra si studiuese në Qendra ENERPO në Universitetin Europian.

Duke diskutuar tendencat zakonisht hipokrite në konferencat dhe samitet botërore për të mbrojtur ndryshimin e zakoneve të përbashkëta në skenën mbrojtëse, si një zëvendësim i lëvizjes së udhëhequr nga qeveria ose korporata, ajo tha:

"Çelësi i ndryshimeve të mëdha historike nuk është në ndryshimin ose ndryshimin e plotë, por në sinergjinë e re midis njerëzve, teknologjisë dhe arsimit."

Të ngjashme: Si do të ndihmojë ekspertiza e blockchain në luftën kundër ndryshimit të motit lokal? Përgjigjen ekspertët

Grupi mjedisor jofitimprurës, Germanwatch ndahet përsëritja e tyre më e re e Indeksit të tyre vjetor të Performancës së Ndryshimeve Klimatike 2022. Paneli profesional i autorëve foli me një shikues në mbarë botën në lidhje me efikasitetin e 60 kombeve që përbëjnë 92% të emetimeve në mbarë botën.

Duke ofruar mendimin e saj mbi konceptet e gabuara që rrethojnë ushtrimin e minierave të Bitcoin dhe përshtypjen e njollosjes së një tregtie të sapolindur për të metat e saj të hershme, si një zëvendësim i njohjes së potencialit të tij të ardhshëm për efektivitetin e energjisë, Cornèr tha:

“Sigurisht që ka gracka siç ka me çdo industri të re, por ne jemi në rrugën e krijimit të më shumë zgjidhjeve të gjelbra. Ajo që është me të vërtetë e rëndësishme me hapësirën blockchain është që njerëzit të jenë gati të mendojnë me një mentalitet të ri dhe kërkimi i zgjidhjeve dhe koalicioni i ndryshimeve klimatike është një shembull i shkëlqyer i kësaj.”

c3c25be96eb9ccaa32680a811a235ef3 - Qëndrueshmëria e kriptove dhe zgjidhjet e gjelbra të theksuara në COP26 - 7

Marrëveshja e klimës Crypto është një iniciativë e përqendruar në mjedis që mbledh mbi 150 kompani nga industria e kriptos, blockchain, teknologjisë dhe energjisë elektrike, të cilat kërkojnë të përcaktojnë një metodë të unifikuar për të mbështetur qëndrueshmërinë, përveç dhënies së premtimeve për prodhimin neto të karbonit deri në vitin 2030. Individë të shquar mishërojnë Consensys, Web3 Foundation, Ripple, Near Protocol dhe Pixl8, ndër të tjera.

Në përfundim të fjalimit të saj, Cornèr ndau një mesazh unifikues në lidhje me vlerën e natyrshme të njerëzimit, mes rritjes së ekspertizës, në sigurimin e prosperitetit afatgjatë të ekosistemit të Tokës:

“Komuniteti i kriptove është ambicioz, i guximshëm dhe plot potencial. Inovacioni ka të bëjë me sinergjinë. Është përtej teknologjisë dhe njerëzve. Bëhet fjalë për ne.”

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju