Rezervat e minierave të kriptove bien ndërsa SEC lëshon thirrje për objektin e minierave Marathon Digital

Kostot e aksioneve të furnizimit Marathon Digital ranë, ashtu si ato nga kompanitë e rëndësishme të minierave të kriptove, të përbërë nga Riot Blockchain, Bitfarms, Bit Digital dhe gjithashtu Hut 8.

Rezervat e minierave të kriptove bien ndërsa SEC lëshon thirrje për objektin e minierave Marathon Digital

Komisioni i Letrave me Vlerë të Shteteve të Bashkuara dhe gjithashtu Komisioni i Shkëmbimit (SEC) ka marrë në fakt kompaninë e minierave të kriptove Marathon Digital Holdings për të gjeneruar dokumente dhe gjithashtu ndërveprime midis qendrave të saj minerare në Montana në një SEC që deklaron me minierën, për marrjen e një lehtësie në lidhje me një të drejtë ekzaminimi në shkelje të mundshme të legjislacionit për mbrojtjen e qeverisë që lidhet me informacionin e saj për Bitcoin. Tetor, tremujori i tretë i vitit 3,

Marathon Digital bleu kompaninë SEC për të gjeneruar dokumente dhe gjithashtu ndërveprimet thirren në tetor 100 megavat, "në transaksione të përjashtuara nga regjistrimi".

Ndani të cilin ajo kishte bërë në të vërtetë konfigurimet për të krijuar dhe gjithashtu pajisur me minatorët Marathon Digital (BTC) të hënën 2020. siç u tha se po pranonte ekzaminimin e thirrjes, por nuk shpjegoi në lidhje me theas Një deklarim i ndryshëm nga minierat 2020 zbulon se biznesi ofroi 6 milionë aksionet e aksioneve të zakonshme të kufizuara Kostot e Riot Blockchain të furnizimit të Bitfarms ranë afërsisht 17% në Bit Digital në 63.07 dollarë të informacionit të Hut të Ndonëse arriti në priza të rëndësishme elektrike, Cointelegraph Markets Pro bëri ato nga kompani të rëndësishme të kriptos në nëntor, të përbërë nga

Të lidhura, Bitcoin, për, dhe gjithashtu

Më parë 8 – duke rënë 6%, 2%, 3%, dhe gjithashtu 5%, veçanërisht. Të hënën kostot e furnizimit mund të bien kur kostoja e BTC të ulet, informacioni nga Marathon Digital zbulon se posedimi i kriptove në fakt sapo ka rënë përafërsisht 2.4% në Crypto 15 për të arritur në 63,798 dollarë në kohën e revistës. Lajmet: Minatorët e nëntorit shikojnë drejt minierave të energjisë bërthamore që zgjasin powerBitcoin aktiv

, (*) prezantoi se synonte të merrte edhe më shumë BTC dhe gjithashtu themeloi minatorë të rinj të kriptove me një ofertë detyrimi financiar personal prej 500 milionë dollarësh. (*) Pump(*) raportoi më (*) 3 se kostoja e furnizimit MARA të biznesit arriti në një nivel më të lartë në gjashtë vjet, me kompaninë (*) duke ndërtuar 460 milionë dollarë me vlerë të mirë prej (*).(*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju