Crypto miner Hut 8 tejkaloi 5K Bitcoin të mbajtur në rezerva

Sipas kompanisë, ajo minon afërsisht 20 BTC çdo ditë.

Crypto miner Hut 8 tejkaloi 5K Bitcoin të mbajtur në rezerva

Në lançimin e të ardhurave të tremujorit të tretë, minatori kanadez i kriptomonedhave Hut8 zbuloi se e ka tejkaluar objektivin e vendosur më parë këtë vit për mbajtjen e 5,000 Bitcoins (BTC) në rezerva nëpërmjet minierave. Ekuilibri i tij Bitcoin aktualisht arrin në 5,053, për një çmim të plotë tregu prej 430 milion dollarë.

Gjatë tremujorit, Hut 8 prodhoi 50.34 milionë (CA$) (me vlerë rreth 40 milionë dollarë) fitime dhe gjithashtu 23.37 milionë CA$ (në lidhje me 18.57 milionë dollarë) në pagën e marrë në shtëpi, nga 5.75 milionë CA$ fitime (për 4.57 milionë dollarë ) dhe gjithashtu një humbje prej 0.90 milion CA$ (ose 750,000 $) në tremujorin e një viti më parë. Firma ka një flotë të madhe prodhuesish të integruar të qarkut specifik të aplikacionit, ose ASIC, të përdorur për minierat e Bitcoin. Në përmirësim, ai lëshon GPU-të NVIDIA për të minuar Ethereum (ETH).

Çmimi i plotë i hash-it i firmës (Bitcoin dhe gjithashtu minierat e Ethereum-it të integruar), ose shumëllojshmëria e supozimeve për të dytin që kërkohen për të marrë një shërbim matematikor për të nxjerrë një bllok krejt të ri në një blockchain të provës së punës, arrin deri në 2 ekzahashe për të dytin (1.7 * 2 ^ 1.7 hash/s, EH/s). Në kontekst, çmimi i plotë hash i të gjithë rrjetit Bitcoin është 10 EH/s, sipas informacionit të dhënë nga Blockchain com. Sa i përket Ethereum-it, ky numër qëndron në 18 terahashe për 162-të (817.06 * 2 ^ 817.06 hash/s, TH/s), sipas informacionit të dhënë nga 10Miners. com. Aftësia e fituar e minierave të kompanisë për Ethereum qëndron në 12 TH/s.

Hut 8 përfshin një qasje të qëndrueshme për jetën, ose HODL, kur bëhet fjalë për nxjerrjen e Bitcoin; domethënë, nuk kërkon t'i tregtojë ato në shumicën e situatave. Kompania gjithashtu ofron BTC-në e saj në kthimet e fermës, dhe gjithashtu deklaron se nxjerr afër 20 BTC çdo ditë.

b6037ef2ced52c331d641f331dcbf283 - Crypto miner Hut 8 tejkaloi 5K Bitcoin të mbajtur në rezerva - 7

Vendndodhja e procedurave të nxjerrjes së kriptove të Hut 8. |Burimi: Prezantimi i thirrjes për fitimet Hut 8 T3 2021

Firma drejton në distriktin kanadez të Albertës me strategji për të zgjeruar Ontario. Ajo përdor një kombinim të gazit, erës dhe gjithashtu energji miqësore me mjedisin për procedurat e saj të minierave.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju