Crypto.com për të blerë dy shkëmbime amerikane për derivatet dhe ofertat e së ardhmes

Crypto com synon të tregtojë derivate dhe artikuj të së ardhmes me klientët e saj në SHBA duke marrë Nadex dhe TheSmall Exchange

Crypto.com për të blerë dy shkëmbime amerikane për derivatet dhe ofertat e së ardhmes

Shkëmbimi global i kriptove Crypto com po kërkon të përforcojë pozicionin e tij në Shtetet e Bashkuara duke marrë rreziqet e IG Group në dy sisteme shkëmbimi.

Crypto com prezantoi se po blen Bursën e Derivativëve të Amerikës së Veriut (Nadex) të rregulluar nga SHBA dhe Small Exchange për 216 milionë dollarë të raportuar. Oferta parashikohet të përfshijë pesëdhjetë përqindëshin e parë të vitit 2022, në përputhje me autorizimin rregullator.

Të dyja me bazë në Çikago, Nadex përdor artikuj të blerë nga financuesit me pakicë, ndërsa Small Exchange njihet për ofertat e saj të së ardhmes, duke lejuar Crypto com të ofrojë mjete konvencionale për klientët e saj në SHBA. Themeluesi dhe CEO i Crypto com, Kris Marszalek deklaroi se objektivi është t'u ofrojë klientëve një sistem i mbështetur, i mbrojtur dhe i menaxhuar për të arritur lirinë monetare.

E rregulluar nga Komisioni i Tregtisë së të Ardhmes së Mallrave, Nadex përdor zgjedhjet binare, përhapjet e thirrjeve dhe marrëveshjet e kllapave me prekje ("knock-out"), sipas deklaratës. Small Exchange, nga ana tjetër, furnizon artikuj të së ardhmes që janë me përmasa më të vogla, fonde shtesë të besueshme në një propozim për të tërhequr për herë të parë.

Sipas deklaratës, Travis McGhee dhe Donald Roberts sigurisht që do të vazhdojnë në funksionet e tyre si CEO të Nadex dhe Small Exchange, veçanërisht.

Related: Crypto ​.com është aplikacioni numër 1 në Google Play Store në SHBA

Prokurimi përfshin zbavitjen e investimeve të Crypto com për të shkuar shumë larg në Shtetet e Bashkuara. , për 700 vjet.

Crypto com gjithashtu po merret me thjeshtimin e procedurave të parapagimit dhe tërheqjes së fiat-it. Pas kombinimit të tij me Circle API për të lejuar transferimet e institucioneve financiare amerikane në buxhetet e monedhës USD (USDC) me bazë rrethi, bursa në fakt ka bashkëpunuar me Bankën Silvergate të autorizuar nga shteti për të mundësuar parapagime dhe tërheqje për klientët e saj institucionalë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju