Crypto​.com bashkëpunon me pritësin e esports Twitch Rivals për shtrirje globale të kriptove

Bashkëpunimi shumëvjeçar synon të përmirësojë nxitjen rajonale të kriptove në peizazhin e esports në mbarë botën.

Crypto​.com bashkëpunon me pritësin e esports Twitch Rivals për shtrirje globale të kriptove

Twitch Rivals, një organizator i ngjarjeve esports, duke përfshirë banderola të Twitch, si dhe lojtarë profesionistë, ka futur në fakt sistemin e tregtimit të kriptove Crypto com si një reklamë globale, si dhe shoqërues të sistemit të kriptomonedhave.

Bashkëpunimi shumëvjeçar me siguri do ta shohë Crypto com si një shoqërues kryesor të Twitch Rivals në zonën Azi-Paqësor, duke synuar të përmirësojë nxitjen rajonale të kriptove në peizazhin e esports. Sipas Kris Marszalek, themelues dhe CEO i Crypto com:

“Me mbi 1 miliard lojtarë në mbarë botën, adhuruesit e lojërave dhe esporteve janë vendas dixhitalë, për të cilët kriptomonedha është e pashmangshme.”

Pazari gjithashtu kualifikon Crypto com që të ketë ekskluzivitet në grup, sektorë me cilësi të lartë në transmetim, pozicionim në media, si dhe aktivizime në rastet e Twitch, duke filluar me Twitch Rivals – një rast dyditor që do të organizohet në Las Vegas të enjten

Në përmirësim, Twitch Rival me siguri do të përfshijë reklama të kombinuara Crypto në më shumë se 250 programe në mbarë botën. Sipas një agjenti të Twitch, bashkëpunimi me Crypto com është i përqendruar në përfshirjen e nxitjes për klientët me njohuri teknologjike.

Related: Ubisoft me siguri do të kërkojë të blejë, si dhe të prodhojë video-lojëra blockchain

Firma udhëheqëse e zhvillimit të lojërave Ubisoft sapo zbuloi së fundmi pasionin në strukturën e lojërave video me qendër blockchain. Siç raportoi Crypto PumpNews, CFO i Ubisoft Fr édérick Duguet theksoi kapacitetin e teknologjisë moderne blockchain në tregun e lojërave kompjuterike:

"Blockchain do të mundësojë më shumë lojëra për të fituar që do t'u mundësojë më shumë lojtarëve të fitojnë përmbajtje, të zotërojnë përmbajtje dhe ne mendojmë se do ta rrisë industrinë shumë."

Duguet gjithashtu deklaroi se Ubisoft po funksionon me firma të vogla blockchain për të kuptuar efektin e teknologjisë moderne në tregun e lojërave kompjuterike, "Dhe ne duam të jemi një nga lojtarët kryesorë këtu".

Twitch më parë përfshinte një funksion bakshish në dhjetor 2019, duke u mundësuar klientëve të bakshishin parulla me një monedhë të qëndrueshme të lidhur me dollarë amerikanë të quajtur MenaCash. Si një komponent i volitshëm, vizitorët mund të përdorin aplikacionin celular MenaPay për të parë transmetimet e Twitch, si dhe japin këshilla për lojtarët e tyre të preferuar në kohë reale.

Në përmirësim, shfletuesi i internetit neto i bazuar në blockchain, Brave, gjithashtu mbështet bakshishin e kriptove në sistemet e transmetimit si Twitch, YouTube si dhe Twitter.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju