Konferenca Cosmoverse 2021 fillon në Lisbonë

Rasti lidh palët e interesuara të ATOM-it, projektuesit dhe gjithashtu fanatikët nga e gjithë bota me përparimet më të fundit në zinxhirin e bllokut Cosmos.

Konferenca Cosmoverse 2021 fillon në Lisbonë

Grupi që qëndron pas rrjetit të ndërveprueshëm të blockchain Cosmos (ATOM) sapo mbajti Konferencën Cosmoverse drejtpërdrejt nga Lisbona, Portugali.

Duke nisur rastin dyditor, Zaki Manian, themeluesi i detyrës së parave të decentralizuara, ose DeFi, Sommel dhe gjithashtu projektuesi i mëparshëm kryesor në Cosmos dhe gjithashtu Tendermint (faktori kryesor i rrjetit Cosmos), kaloi në një sërë teknologjish moderne që po avancohen nga Cosmos. komunitetit ekologjik.

Sipas Manian, një rritje e quajtur ABCI ++ sigurisht që do të lejojë zgjerimin e rasteve të marrëveshjeve në zinxhirë të ndryshëm të tjerë të bllokut në procedurën e prodhimit të bllokut, duke rritur efektivitetin e urave ndër-zinxhirore dhe gjithashtu orakujt në rrjet. Më tej, projektuesit mund të përdorin aftësinë e gjallë të IBC (dIBC) për të paraqitur propozime administrimi nëpër zinxhirë të ndryshëm të bllokut, në krahasim me transferimet e tokenit të IBC. Së treti, bastet e lëngshme sigurisht që do t'u mundësonin individëve të vënë bast ATOM-in e tyre duke marrë një nënprodukt të pronës që mund të përdoret në aplikacionet DeFi. Së fundi, llogaritë ndërzinxhirore nënkuptohen për të ndihmuar zhvillimin e aplikacioneve me shumë zinxhirë, ku kompanitë e decentralizuara vetëqeverisëse, ose DAO, në një zinxhir mund të menaxhojnë drejtpërdrejt llogaritë ose çantat në një tjetër.

Sunny Aggarwal, themeluesi i Osmosis, një bursë e decentralizuar, ose DEX, në komunitetin ekologjik Cosmos, specifikoi idenë e basteve më të mira të likuiditetit në të gjithë panelin. Aggarwal përshkroi se pronarët e monedhave mund të bëjnë shpejt kthime shumë më të mira duke hyrë njëkohësisht në disa pishina DeFi me të njëjtat simbole themelore. Ai ngriti shembullin e individëve që premtonin simbolet e tyre Osmozë (OSMO) për të dhënë likuiditet tregtar për shkëmbimin, duke marrë simbolet e kompanisë së likuiditetit OSMO dhe më pas duke transferuar saktësisht të njëjtat simbole OSMO LP përsëri në një pishinë bastesh. Pra, pronarët e monedhave mund të mbledhin kthimin në pishinën LP dhe gjithashtu në pishinën e basteve në të njëjtën kohë.

Në një sektor tjetër, Enrico Talin, themeluesi i rrjetit Commercio, deklaroi se kishte zhvilluar në të vërtetë blockchain fillestar ligjërisht të detyrueshëm në botë. Dyqanet e saj kornizë koduan variacione të informacionit individual të individëve, të tilla si dokumentet e vaksinimit, patentat e shoferit, biletat e kështu me radhë Teorikisht, individët me siguri do të kishin aftësinë për të dërguar markën e tyre dixhitale dhe gjithashtu prova të identifikimit mbi blockchain kur kërkohet, si p.sh. si kur regjistroheni në një llogari rrjedhëse krejt të re. Pas kësaj, verifikuesi mund të vërtetojë, me anë të marrëveshjes së decentralizuar, se marka tregtare është autentike dhe gjithashtu skedarët janë nga një ofrues legjitim.

Sidoqoftë, asnjë informacion individual nuk tregtohet në blockchain, vetëm provat e tyre. Talin më pas e kaloi mundësinë për të prodhuar marrëveshje legjitime jo të këmbyeshme të detyrueshme, ose NFT, që vërtetojnë zotërimin e pronave të botës reale. Më vonë këtë vit, atributet e transmetimit të privatësisë, IBC, dhe gjithashtu NFT-të e ligjshme të regjistrimit sigurisht që do të ofrohen të gjitha në rrjetin Commercio.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju