Juria e Connecticut zbulon se produktet e lidhura me kriptomat nuk janë letra me vlerë

Edhe një herë, hetimi nëse pronat elektronike përfshijnë letra me vlerë është në hetim.

Juria e Connecticut zbulon se produktet e lidhura me kriptomat nuk janë letra me vlerë

Një juri në Konektikat ka zbuluar në fakt se pronat elektronike të lidhura me kriptovalutat nuk janë letra me vlerë në atë që një avokat mbrojtës e quajti një vendim të parë në botë.

Kapitalisti i GAW Miners Stuart Fraser ishte i lirë nga përgjegjësia në një procedurë mashtruese të zgjedhur nga ZenMiner LLC të hënën

“Është rasti i parë që ne dimë se ku një juri trajtoi nëse produktet e kriptomonedhave ishin letra me vlerë,” ndër përfaqësuesit e shkelësit, Daniel Weiner nga Hughes Hubbard & & Reed LLP, informoi Law360.

Situata kundrejt GAW Miners ka qenë në të vërtetë në progres duke pasur parasysh se në vitin 2017, kur themeluesi Homero Joshua Garza u lut fajtor për mashtrim. Kjo e la Fraserin, një kapitalist 41% në GAW, si shkelësin e vetëm të mbetur në këtë ngjarje.

Fillimisht, GAW tregtoi pajisje të minierave fizike, por shpejt iu bashkua ZenMiner për të furnizuar aplikacionin e softuerit të monitorimit në distancë që supozohet se u mundësonte konsumatorëve të rregullonin pajisjet e tyre të minierave në internet.

Sipas ankuesve, të dy bizneset nuk kanë pasur kurrë në të vërtetë aq pajisje sa kanë deklaruar fillimisht. Më herët gjatë ngjarjes, si GAW ashtu edhe ZenMiner u zbuluan në parazgjedhje.

Në pamundësi për të përmbushur porositë e konsumatorëve, të dy bizneset paraqitën "kontrata hashlet", të cilat i kualifikuan konsumatorët e tyre në një pjesë të fitimit të parave nga fitimet e biznesit të minierave të kriptove. Përkundrazi, në vitin 2017, GAW u zbulua se në fakt kishte tregtuar shumë më tepër elementë me vlerë të fuqisë llogaritëse sesa kishte në të vërtetë në kompjuterin e saj.

Lidhur me këtë, biznesi po përdorte paratë e gatshme nga konsumatorët krejt të rinj për të vendosur konsumatorët më të vjetër. : Krijuesi i Minatorëve, Josh Garza, gjobitet me GAW për 'skemën Ponzi'

Produktet e jurisë prej 12 milionë dollarësh përcaktuan se asnjë nga 4 "hashpoints" të GAW-it, të përbërë nga letra premtuese të lidhura të quajtura simbole "Paycoin" të quajtura "Hashstakers", dhe gjithashtu buxhetet dixhitale të quajtura letra me vlerë nuk u morën në konsideratë të palistuara.

Edhe pse i përgjegjshëm. Komisioni i Shkëmbimit i Letrave me Vlerë të Shteteve të Bashkuara dhe gjithashtu letrat me vlerë i përcaktuan hashlet si Garza në situatën e tij të mëparshme kundrejt jurisë, Fraser në një nga situatat më aktuale kundrejt asaj që nuk u zbulua se konsumatorët i menaxhonin në mënyrë proaktive hashlet e tyre, duke nënkuptuar se ata mund të

të merret në konsideratë një investim financiar i lehtë. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju