Kongresmenët Emmer & Soto drejtuar kryetarit të SEC Gensler: Ne duam ETF të BTC Spot

Grupi dypartiak i dërgoi një letër autoritetit rregullator të sigurisë që kërkon autorizimin e ETF-së në vend.

Kongresmenët Emmer & Soto drejtuar kryetarit të SEC Gensler: Ne duam ETF të BTC Spot

Kongresmenët Todd Emmer si dhe Darren Soto i dërguan një letër dypartiake Kryetarit të Komisionit të Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim Gary Gensler të mërkurën, duke ekzaminuar me forcë pse kompania në të vërtetë ka hedhur poshtë autorizimin për prodhimin e një ETF spot Bitcoin ndërsa mundëson ETF-të e Bitcoin Futures të fillojnë tregtimin. .

Në një ETF spot, fondi mban aktivin real (në këtë rast bitcoin) ndërsa në një fond të së ardhmes ETF mban marrëveshje për të trajtuar aktivin në një ditë të ardhshme me një normë të përcaktuar.

Në një njoftim për shtyp që prezanton letrën, republikani i Minesotës Emmer deklaroi:

“Qasja e SEC ndaj rregullimit të kriptomonedhave ka qenë e papranueshme. […] Nëse SEC nuk mund të përshkruajë ndryshimin material të perceptuar në profilet e rrezikut, atëherë ata duhet të lejojnë që ETF-të të bazuara në Bitcoin të tregtohen.”

Soto, një demokrat nga Florida, pohoi në deklaratën e tij shoqëruese:

“Kriptomonedha ka dëshmuar të jetë një shtytës i rritjes ekonomike në shoqërinë tonë. Prandaj, është thelbësore për ne që ta rregullojmë qartë atë në mënyrë që të maksimizojmë përfitimet e mundshme dhe të zbusim çdo rrezik. Është e rëndësishme për ne që të bashkohemi për të siguruar që investitorët të kenë qëndrueshmëri.”

Në tetor, ProShares Bitcoin Strategy ETF mori kënaqësi në sasinë më të madhe të ditës së parë tërësisht natyrale të çdo lloji ETF ndonjëherë më parë. Edhe pse SEC ishte parashikuar të drejtonte iniciativat e qeverisë federale për të menaxhuar monedhat e qëndrueshme, duket se sigurisht që nuk do të jetë e vërtetë. Autoriteti rregullator i sigurisë gjithashtu kohët e fundit fshiu një ETF të sugjeruar për bitcoin.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju