Shenja e drejtuar nga komuniteti e ndërtuar në Ethereum mbështet një ekosistem të tërë për koleksionistët dhe artistët e manga dhe anime

NFT-të vendosin zhvillimin e anime dhe manga si një detyrë dëshirore duke u ofruar artistëve një shans për të fituar paga parash.

Shenja e drejtuar nga komuniteti e ndërtuar në Ethereum mbështet një ekosistem të tërë për koleksionistët dhe artistët e manga dhe anime

Anime është një sektor në zgjerim, aktualisht mendohet se fiton miliarda dollarë çdo vit. Por, ndërkohë që sektori mund të lulëzojë, artistët që zhvillojnë grafikën popullore po luftojnë për të përmbushur nevojat e tyre. E vërteta fatkeqe është se problemet e funksionimit në këtë sektor janë të këqija, duke bërë që shumë artistë të lodhen, të dorëzojnë dëshirat e tyre ose të luftojnë me depresionin klinik në probleme të rënda.

Aktualisht, ndërsa sektori qëndron, shumica e artistëve që funksionojnë në këto grupe janë konsulentë ose animatorë të nivelit fillestar të ngarkuar për të zhvilluar ilustrime private nga mbikëqyrës të nivelit të lartë që zhvillojnë tabelat e tregimeve. Është e përafërt që këta animatorë fitojnë shumë më pak se 2 dollarë për ilustrim, ose vetëm 200 dollarë në muaj. Meqenëse çdo vepër arti ka nevojë për përqendrim të kujdesshëm ndaj informacionit, mund të bëhen vetëm disa ilustrime çdo ditë. Edhe pse anime shpërthen në zhvillim, artistët pas këtyre punëve marrin pak ose aspak të ardhura. Përkundrazi, çdo lloj zhvillimi ka treguar me të vërtetë se zgjeron boshllëkun midis të ardhurave të krijuara dhe të ardhurave të vogla që merr një muzikant, duke e bërë të vështirë vendosjen e një entuziazmi për anime dhe manga si një detyrë dëshirore.

Sipas skenarëve të rregullt, nevoja e sektorit duhet të rrisë normat në veprim ndaj konkurrentëve të përmirësuar për aftësi. Aktualisht, kjo nuk është situata për krijuesit e manga dhe anime

Për vite, asnjë ilaç nuk mbeti në sy. Kjo do të thotë, deri në zhvillimin e blockchain dhe simboleve jo të këmbyeshme (NFT). Së bashku me këtë teknologji moderne u zhvillua ideja e Luffy-t, me objektivin për të ndërtuar një treg NFT që sigurisht do t'u lejonte artistëve të privuar të shijonin avantazhet e plota të prodhimeve të tyre dhe të fitonin pagën e parave. Me NFT-të, blerësit mund të konfirmojnë burimin dhe besueshmërinë e artit elektronik, duke lejuar që të ardhurat t'i kreditohen muzikantit. Si rezultat, shumë prej tyre mund të kenë mundësinë të rifitojnë disa nga vlerat e punës së tyre pasi u ofrohet koleksionistëve.

Duke funksionuar në rrjetin Ethereum (ETH), Luffy është një token i drejtuar nga komuniteti, i cili ekziston si përbërës i një metaverse më të lartë që përmban një treg NFT dhe sistemin e shkëmbimit të decentralizuar (DEX) dhe lojëra të shumta video interaktive.

E ndërtuar mbi strukturën e hapjes

Për të përmbledhur iniciativat e tyre, një pjesëmarrës i grupit të tyre ndan,

“LUFFY INU është një protokoll NFT që synon të prishë industrinë e anime dhe manga. Nëpërmjet gamifikimit të lojërave të njohura japoneze, Luffy ndihmon artistët të fitojnë para nga veprat e tyre artistike përmes NFT-ve të koleksionueshme në blockchain.

Dëshira filloi më 4 gusht 2021, kur lindi ideja e Luffy-t mbi strukturën e hapjes, fqinjësisë dhe ndërveprimit të hapur. Me djegien e tokenit që ndodh që nga dita e parë, individët mund të parashikojnë që kontrolli i plotë i tokenit të jetë në duart e pronarit.

Grupi në fakt ka filluar lançimet e tyre NFT me 10,000 prona elektronike të ofruara që nga tetori 2021. Të gjitha të ardhurat e qëndrueshme u përdorën më pas në drejtim të djegies, reklamimit dhe marketingut dhe rritjes së sistemit.

Më shumë kuptime nga luffy këtu

Luffy po vendos monedhën e tij për të arritur një ditë qëndrim si kulti, duke u përdorur me çdo person, kudo, në zhvillimin e një zone me ndjekës entuziastë manga dhe anime. Kjo është një mundësi si rezultat i tokenomics të krijuar tërësisht nga grupi, që përfshin 3% qarkullim përfitimi nga çdo blerje, më shumë se 100,000 dollarë mujore të investuara në përpjekjet e reklamimit dhe marketingut (2%), një shtesë 2% në likuiditet për të shmangur kontrollin dhe një çmim të reduktuar prej 2%.

I gatshëm për sukses

Sot, grupi ka raportuar në fakt mbi 10,000 pronarë në 3 muajt e fundit, së bashku me një lagje në zgjerim dhe një mori ekipesh sociale të dukshme. Një vështrim i shkurtër në udhërrëfyesin e grupit tregon një koleksion të lançimeve, përpjekjeve dhe listimeve të reklamave dhe marketingut.

Grupi drejton me një vendim të pashembullt për objektivin e tyre për t'u bërë një shenjë e rëndësishme me energjinë e botës reale. Kryesisht kjo përbëhet nga tregu NFT; megjithatë, objektivat e së ardhmes konsistojnë në lejimin e bujqësisë NFT dhe fluturimeve nga muaji në muaj në varësi të diplomës së pronarit.

Grupi ndan se ata me siguri nuk do të heqin dorë nga iniciativat e tyre për ta arritur këtë, megjithëse udhërrëfyesi i tyre mund të lëvizë për t'iu përshtatur kërkesave kur ato ndodhin. Së bashku me zhurmën e NFT, grupi ndan garancinë e tyre se si detyra Luffy mund të hapë dyert drejt një financimi krejt të ri të kriptomonedhave.

Mësoni më shumë për Luffy

Disclaimer. CryptoPumpNews nuk mbështet asnjë lloj përmbajtjeje ose artikulli në ueb në këtë faqe interneti. Ndërsa ne fokusohemi në t'ju furnizojmë me detaje shumë të rëndësishme që mund të marrim, vizitorët duhet të bëjnë studimin e tyre para se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me biznesin dhe të mbajnë detyrimin e plotë për zgjedhjet e tyre, as nuk mund të mendohet për këtë shkrim. si udhëzim për investimet financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju