Eksportues kolumbian po zhvillon kriptomonedhë për të ndihmuar transportimin e brumbujve me brirë të gjatë në Japoni

Ky eksportues kolumbian i brumbullit kur përdori bioteknologjinë për të minimizuar mbetjet natyrore. Aktualisht është duke u zhvendosur drejt rritjes së kriptomonedhës.

Eksportues kolumbian po zhvillon kriptomonedhë për të ndihmuar transportimin e brumbujve me brirë të gjatë në Japoni

Siç raportohet nga Reuters të enjten herët në mëngjes, Tierra Viva ("Toka e Gjallë"), një eksportues kolumbian i brumbujve me brirë të gjatë me bazë në Tunja, në fakt ka zhvilluar kriptomonedhën e vet për të qëndruar larg shpenzimeve të larta të kompensimit në shitjet globale. Sipas prizës elektrike, varietetet Hercules, Neptunus, si dhe varietetet e brumbujve të elefantëve të eksportuara nga Tierra Viva kanë një çmim tregu prej 300 dollarë për grup në Tokio. Varietetet e brumbujve janë të spikatur në mesin e nxënësve japonezë të shkollave si dhe në agjencitë e grumbullimit.

Carmelo Campos, projektuesi kryesor i Tierra Viva, pretendoi respektimin në një takim me Reuters:

Është një opsion për të qenë në gjendje të eksportoni brumbuj në Japoni ose në çdo lloj komponenti tjetër të ndryshëm të globit, si dhe të jeni në gjendje ta përdorni atë si një teknikë vendosjeje.

Paratë elektronike të Tierra Viva quhen Kumushicoin (KTV), e quajtur sipas emrit indigjen të brumbullit të rinocerontit japonez, Kabutomushi Siç u fol në letrën e bardhë, detyra kryesore e kompanisë së Tierra Viva para lëshimit të ATV ishte ndryshimi i mbetjeve të forta natyrore me brumbuj që kishte. në fakt i ngritur.

Më 24 gusht 2019, firma krijoi Kumishicoin me blockchain-in e vet me një furnizim të plotë paraprak prej 20,000,000 KTV. Rrjeti operon një marrëveshje të kryqëzuar, duke përfshirë pajisjet e provës së punës dhe të provës së aksionit. Megjithatë, vetëm pjesëmarrësit janë të kualifikuar për të penguar përfitimet, si dhe minatorët mund të marrin kostot e blerjes si faktor për t'u marrë parasysh për iniciativat e tyre. Tierra Viva pohon se kjo marrëveshje është zhvilluar për të dekurajuar minierat për shkak të ndikimeve të saj ekologjike.

Sipas CoinGecko, Kumishicoin është thjesht i disponueshëm për tregtim në bursën CREX24, gjë që nuk mbështet klientët amerikanë. Çdo KTV aktualisht vlen 1.80 dollarë. Reuters raportoi se rreth 220 organizata të shitjes me pakicë në Tunjë aktualisht po e miratojnë KTV-në si vendbanim.

Kolumbia po bëhet një qendër rajonale për nxitjen e kriptomonedhave. Në shtator, kombi shpenzoi mbi 30,000 dollarë për të krijuar një aplikacion të gamifikuar që imiton kripto, si dhe tregtimin e furnizimeve për studentët e rinj. Në fillim të këtij viti, institucioni financiar më i hershëm i biznesit të Kolumbisë filloi të kontrollonte zgjidhjet përkatëse për kriptovalutat.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju