Koalicioni i Zinxhirit Klimatik mbron krijimin e një ekonomie të gjelbër në COP26

Një numër agjentësh dhe gjithashtu delegatë që mbështesin ekipin e Koalicionit të Zinxhirit Klimatik folën në një panel të angazhuar të martën në COP26

Koalicioni i Zinxhirit Klimatik mbron krijimin e një ekonomie të gjelbër në COP26

Agjentët e deleguar nga Koalicioni i Zinxhirit Klimatik folën në Konferencën e Kombeve të Bashkuara për Ndryshimet Klimatike, të referuara gjithashtu si COP26, në Glasgow, Skoci të martën.

Koalicioni i Zinxhirit Klimatik, ose CCC, është një përpjekje ndërkombëtare ekologjike që përbëhet nga 250 kompani pjesëmarrëse dhe gjithashtu njerëz të rreshtuar për të përdorur blockchain, ditar të shpërndarë ose DLT, si dhe shërbime të ndryshme të tjera tërheqëse të inovacionit elektronik për të kultivuar zhvillimin e një klime të fokusuar. ekonomisë.

I organizuar nga mbikëqyrësi strategjik i CCC, Miroslav Polzer, paneli i agjentëve profesionistë, i përbërë nga Denby McDonnell, Dr. Tia Kansara dhe gjithashtu kryeredaktore e Crypto PumpNews, Kristina Corn èr, ndër të tjera, foli padiskutim rreth vlerës së temave që ndryshonin nga NFT-të e karbonit nëpërmjet përgjegjësisë në praktikat e kompanisë.

Menaxheri i programit në Fondacionin Blockchain For Climate, Denby McDonnell, foli në panel në lidhje me përpjekjet e kompanisë së saj për të shtrirë Marrëveshjen e Klimës së Parisit në blockchain, veçanërisht duke vënë në dukje postimin 6.2, përveçse foli për lëshimin aktual të një kripto-kriptoi krejt të re -sistemi i karbonit, BITMO.

“Platforma BITMO mundëson lëshimin dhe shkëmbimin e rezultateve të zbutjes të transferuara ndërkombëtarisht nga blockchain si argumente të pandryshueshme ERC-115 [NFT's] në blockchain Ethereum.”

Mes nxitjes në rritje të kualifikimeve të kredisë së karbonit nga kompanitë e teknologjisë për të konfirmuar saktësisht dhe gjithashtu raportuar informacionin e tyre të shkarkimit të karbonit, besohet se liderët dhe gjithashtu specialistët nga zona po bëjnë thirrje për një mbrojtje më të lartë të negativitetit ndaj karbonit, në krahasim me atë që disa kanë marrë në të vërtetë. konsideratë "greenwashing" qasje.

McDonnell zbuloi efektet e mundshme të sistemit BITMO për të ndihmuar në mbulimin e qartë dhe të ndershëm të informacionit të karbonit, duke specifikuar:

"BITMO është një rekord i sigurt i lëshimit, transferimit dhe daljes në pension për rezultatet e zbutjes të transferuara ndërkombëtarisht të secilit vend që mund të pajtohen me regjistrat kombëtarë të karbonit dhe të përmbushin kërkesat e ardhshme të OKB-së."

40b92676eae9aea36b22bd3e346cbe87 - Koalicioni i Zinxhirit Klimatik mbron krijimin e një ekonomie të gjelbër në COP26 - 7

Dr Tia Kansara, Shef Ekzekutiv i Replenish Earth, dhe Këshilltar Special i Konventës Kuadër të Kombeve të Bashkuara për Ndryshimet Klimatike (UNFCCC), si dhe anëtari i sapoemëruar i koalicionit, foli me elokuencë mbi rëndësinë e përqafimit të një sërë teknologjish si p.sh. DLT për të realizuar një model ekonomik neto-pozitiv.

Sfida jonë në vazhdim është e dyfishtë. E para është kalimi ndërkufitar. Në një moment, ne duhet të shkojmë përtej perspektivave tona egoiste, kufijve tanë nacionalistë, drejt mjeteve përmes të cilave ne mund të qeverisim për të përbashkëtat globale. 

Duke cituar vizionin e ish-presidentit të SHBA John F. Kennedy për një mision ulje hënore në vitin 1962, si dhe studimin famëkeq të George Land të vitit 1968 mbi gjenitë e fëmijëve, i cili përcaktoi se "veprimet jo-kreative zbulohen", Kansara tha:

E dyta është një hap në vetëdije. Ne nuk mund ta transformojmë jetën tonë duke menduar dhe zgjeruar modele lineare rritëse të së kaluarës, dhe mënyra se si e bëjmë këtë është duke parë teknologjinë kufitare.

Të ngjashme: Qëndrueshmëria e kriptove dhe zgjidhjet e gjelbra të theksuara në COP26

Gjithashtu i përfaqësuar në konferencën COP26 të martën ishte grupi i pavarur këshillues, Germanwatch, i cili publikoi dhe prezantoi gjetjet e tyre analitike në Indeksin e Performancës së Ndryshimeve Klimatike 2022.

Indeksi i përbërë hetoi performancën mjedisore të 60 vendeve në mbarë botën, duke i grumbulluar të dhënat në katër parametra dallues të përafruar me objektivat e konsensusit në Marrëveshjen e Parisit për Klimën, dhe më pas i raportoi ato gjetje në një listë përkatëse të renditjes.

Grupi përcaktoi që emetimet e gazeve serrë (GGE) duhet të përbëjnë 40% të sistemit të renditjes, ndërsa përdorimi i energjisë, energjia e rinovueshme dhe politika klimatike duhet të shpërndahen në mënyrë të barabartë me 20% të totalit.

Duke vlerësuar zhvillimin gjatë dy viteve të mëparshme, përveç objektivave të specifikuara që qeveritë federale në fakt i kanë zbuluar hapur, indeksi parashtroi Shtetet e Bashkuara, Kanadanë, Rusinë, Algjerinë dhe gjithashtu Australinë si thjesht disa nga vendet ekstra të famshme gjeografikisht që ia vlejnë ngjyrën e kuqe. grumbullimi, i fundit prej të cilëve është shitësi më i madh i qymyrit në botë.

Një pranim i thjeshtë ishte brenda grupit të grumbullimit "Shumë i lartë", i cili ishte bosh, pavarësisht se Danimarka, Suedia dhe gjithashtu Norvegjia mbronin vendet e para 3.

Nga vendet e rëndësishme të industrializuara, Kina u ngjit në vendin e 37-të si rezultat i risive të komplimentuara në dhomën e burimeve të rinovueshme, ndërsa Shtetet e Bashkuara ulën edhe më shumë pozicionet në vendin e 55-të, një pozicion mbi Federatën Ruse.

Bashkë-shkrimtari i indeksit, Jan Burck, ndau pikëpamjen e tij se si shikuesit dhe gjithashtu interpretuesit e regjistrimit duhet të shqyrtojnë kërkimet për:

“Ashtu si një vit më parë, ne nuk shohim asnjë vend me një rekord perfekt. Edhe vendet në front nuk po bëjnë mjaft mirë për të qenë në rrugën e duhur për nën 2 gradë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju